فعال سیاسی اصلاح طلب گفت: کسانی که تقسیم بندی چهار درصد و 96 درصد را در جامعه ترویج می کنند معیار و مبانی تقسیم بندی خود را هم بیان کنند و بگویند ملاکی که نظام اجتماعی ایران را در این قالب قرار می دهند، چیست.
به گزارش جماران، نجفقلی حبیبی روز یکشنبه درمورد اظهارات برخی نامزدهای انتخابات اظهارکرد: تقسیم بندی و قطب بندی جامعه به چهار درصد و 96 درصد هیچ مبنا و معیار علمی و منطقی ندارد،این قبیل اظهارنظرهای عوام فریبانه برای دشمنان ما که رقابت های انتخاباتی را زیر نظر دارند بهترین خوراک ضد نظام را فراهم می کند که جمهوری اسلامی ایران در 37 سال گذشته چه اقداماتی برای فقرا کرده است.
وی خاطرنشان کرد: وعده پرداخت یارانه و کارانه به مردم همان روشی است که پیش از این در ایران آزموده شد و هزینه های آن هم از جیب ملت پرداخت شده است.
این پژوهشگر تصریح کرد: کسانی که می خواهند با همان روش گذشته کشورداری کنند می توانند چشم انداز چنین سیاست هایی را در ونزوئلا ببینند که مردم با تورم 700 درصدی دست و پنجه نرم می کنند و تورم به طور ساعتی بالا می رود و از گرسنگی به خیابان ها می ریزند.
حبیبی با بیان این که خدا رحم کرد و چنین شیوه های عوام فریبانه در کشور متوقف شد، گفت: نکته دیگر بی توجهی آقایان به فضای اجتماعی و فرهنگی کشور است؛امروز با وجود گستردگی عرصه های اطلاع رسانی در فضاهای حقیقی و مجازی اهداف و نتایج چنین شعارها و برنامه هایی کاملا برای مردم روشن شده ایت و سوال می کنند که اگر کسی وعده پرداخت یارانه 250 هزار تومانی می دهد از کجا می خواهد این منابع را تامین کند.
وی به مشکلات پیش روی اقتصاد کشور اشاره کرد و یادآور شد: طرح چنین مباحثی مطالبات و هزینه های سنگینی بر دوش اقتصاد کشور وارد می کند و اگر بنا باشد چنین شعارهایی عملیاتی شود فرآیند توسعه کشور به ویژه طرح های عمرانی کشور را متوقف می کند.
این استاد دانشگاه تصریح کرد: حرف زدن آسان است، اما در عرصه عمل است که این قبیل شعارها رنگ می بازد، نباید فراموش کرد که پرداخت یارانه صرفا در اختیار دولت نیست و باید از مجلس شورای اسلامی هم عبور کند که این مجلس دست به چنین کاری نخواهد زد.
حبیبی همچنین در خصوص این ادعای برخی نامزدهای انتخاباتی که دولت نتوانسته چک برجام را نقد کند، گفت: این حرف در تناقض با اظهارنظرها و اقدامات قبلی این نامزدها است. طرح چنین بحثی به معنای این است که برجام کار درستی بوده در حالی که آنها و هوادارانشان همواره بر علیه برجام بوده اند ومی گفتند که سر ملت ایران کلاه رفته است.
وی خاطرنشان کرد: اگر این طور است چرا این همه علیه برجام بد و بیراه می گفتند این قبیل اظهار نظر تناقض های گفتاری و رفتاری آقایان را نشان می دهد و حاکی از رویکرد عوام فریبانه ای است که البته جوانب آن برای مردم هم روشن شده است.