یک عضو شورای عالی اصلاح طلبان با بیان اینکه انتخابات واقعا در ایران تعیین کننده است، گفت: به دوستانی که هنوز تصمیم نگرفته‌اند در انتخابات شرکت کنند می‌گویم که حضورشان موثر است.

به گزارش جماران، حسین مرعشی در افتتاحیه ستاد تبلیغاتی حسن روحانی از سوی حزب کارگزاران سازندگی، اظهار کرد: در حزب کارگزاران در حال نوسازی هستیم و جوانان را در شورای مشورتی دور هم جمع می‌کنیم.

وی ادامه داد: انتخابات واقعا در ایران تعیین کننده است. به دوستانی که هنوز تصمیم نگرفته‌اند در انتخابات شرکت کنند پیام می دهم حضورشان موثر است.

مرعشی با بیان اینکه باید گذشته را بررسی کرد، گفت: بعد از رحلت حضرت امام خمینی (ره) و انتخاب رهبر جدید که با ایام پایان جنگ نیز همراه بود؛ آیت الله هاشمی بر اساس اجماع به عنوان رئیس جمهور کار را شروع کرد.

وی ادامه داد: بعد از مجلس سوم، انتخابات مجلس چهارم شروع شد. شعارشان اطاعت از رهبری حمایت از هاشمی بود، از آنجا بود که مجلس گرایش راست پیدا کرد و تعادل در مجلس وجود نداشت.

مرعشی در ادامه گفت: مجلس چهارم شعار حمایت از هاشمی را فراموش کرد در نتیجه در آن انتخابات مردم دیدند شرایط چگونه رقم خورد. منتقدان ما می گفتند مشکل سفره مردم است و بقیه نیازها جدی نیست؛ نتیجه حاکمیت جناح راست و چنین تفکری در مجلس چهارم را هم دیدیم.

این عضو شورای عالی سیاستگذاری اصلاح طلبان خاطرنشان کرد: امام به ما یاد داد هرجا مشکل داشتید مردم را به صحنه بیاورید، بر این اساس برای مجلس پنجم تلاش کردیم و نتیجه‌اش یک مجلس متعادل شد.

وی ادامه داد: مجلس پنجم زمینه ریاست جمهوری 76 را فراهم کرد. قانون برنامه‌ای نوشت تا رشد زیاد شود، روابط ایران با عربستان عادی شد، فرهنگ توسعه ایجاد کرد، به طور کلی همه شاخص‌ها تغییر کرد.

مرعشی تصریح کرد: در پایان دوره خاتمی کاملا شرایط کشورعادی بود و روی ریل توسعه قرار گرفت. البته مشکلاتی در مساله هسته‌ای پیش آمد و ما را مجبور کرد تحقیقات را به دور از چشم آژانس انجام بدهیم چرا که تحقیقات علمی حق ما بود.

وی در همین راستا گفت: در بوشهر تمام هزینه را به زیمنس داده بودیم اما آمریکایی‌ها جلوی تحویل نیروگاه ایران را گرفتند؛ طبیعی بود که تحقیقات هسته‌ای را ادامه دهیم. آن بحران از بحران‌های بزرگ شد که روحانی آن را مدیریت کرد.

این عضو حزب کارگزاران گفت: در انتخابات 84 که نقطه اوج آشفتگی سیاسی بود نه اصولگرا و نه اصلاح طلب خوب حرکت نکردند. طبیعی بود در آن شرایط نمی‌توانستیم به نتیجه کارهایی که انجام می‌شد امیدوار بود.

وی ادامه داد: سیاسیون اشتباه تاریخی کردند کشور در مسیری خسارت باری افتاد تقریبا همه سرمایه کشور مورد بی مهری، بی توجهی و هجوم قرار گرفت. از اعتبار شخصیت ها چیزی نماند. دیدیم که در مناظره 88 چه اتفاقات و بگم بگم هایی پیش آمد. حداقل خسارت آن زمان این است که دوره توسعه صنعتی ایران کاملا سوخت، در آمد نفتی همه اش هزینه رفع تحریم و تنظیم بازار شد.

مرعشی یادآور شد: اگر معجزه 92 نبود معلوم نبود آینده چه می شد! مردم کشور را به مسیر خرد ورزی آوردند. نمی‌گوییم اگر ما انتخاب شویم همه چیز خوب می شود و رقیب انتخاب شود بد می شود؛ اما روحانی بسیار با تجربه‌تر از چهار سال قبل است. کارهایی که شروع کرد نیمه تمام است؛ خرد حکم می کند کارها تمام شود. یک مثال آن سیاست خارجی برجام است.

وی با بیان اینکه روحانی کار تاریخی کرد و آن لغو پنج قطعنامه بودف اظهار کرد: امروز ترامپ آمده، کار او را می‌بینید سال‌ها کارشناس‌ها می‌گویند زمین درحال گرم شدن است. چند سند بین المللی امضا شده تا گاز گلخانه‌ای را کم کنند. ترامپ گفته بی‌خود می‌گویند زمین گرم می‌شود من می‌گویم نمی‌شود.

مرعشی گفت: ترامپ گفت برجام بدترین توافق آمریکا است اما نتوانسته آنرا برهم بزند زیرا متن توافق برجام تبدیل به یک قطعنامه شده است.


وی افزود: هنوز همه منافع برجام نصیب مردم نشده برخی می‌گویند بد عهدی آمریکا دلیل بوده، برخی هم می‌گویند آزمایش‌های موشکی دلیلش است. به هر حال روحانی باید کار نیمه تمام برجام را به اتمام برساند.

مرعشی ادامه داد: دولت طرح مهم نظام سلامت را انجام داده اما هماهنگی بیمه‌ها با این نظام انجام نشده و پرستاری تحت پوشش قرار نگرفته است؛ این کارها باید کامل شود.


وی اظهار کرد: جهانگیری گفت صحنه ریاست‌جمهوری صحنه کارآموزی نیست باید اجازه دهیم دولت روحانی کارهایی خود را به سرانجام برساند. دوستان تحمل کنند چهار سال دیگر فرصت هست. در این شرایط رکود مردم را قانع کنیم یک ساعت رای بدهند تا چند سال کشور در مسیر پیشرفت باشد، البته من هم انتقاداتی به دولت دارم اما بعد انتخابات می‌گویم تا دولتی جوان و پرکارتر داشته باشیم.

 

انتهای پیام
این مطلب برایم مفید است
0 نفر این پست را پسندیده اند

موضوعات داغ

نظرات و دیدگاه ها

مسئولیت نوشته ها بر عهده نویسندگان آنهاست و انتشار آن به معنی تایید این نظرات نیست.