به گزارش جماران، روزنامه اعتماد  در گفت‌وگو با مجید انصاری نوشت:

«وعده‌ای که دیگران مطرح می‌کنند و حواله به نسیه می‌دهند، این دولت اجرایی کرده و آن را توسعه خواهد داد.»

‌ فردا نخستین قسمت از مناظره انتخاباتی بین کاندیداهای انتخابات ریاست‌جمهوری برگزار می‌شود. حسن روحانی و اسحاق جهانگیری از چند وقت پیش خود را آماده این مناظرات کرده‌اند و حتی وعده داده‌اند که واقعیت‌هایی را مطرح خواهند کرد. قرار است دولت در چه خصوص و در ارتباط با چه حوزه‌هایی این مسائل را مطرح کند؟

باید منتظر باشیم تا کاندیداهای محترم به این موضوع بپردازند. خیلی روشن است که این مناظرات فرصت خوبی برای بیان خدمات انجام شده و پاسخ به شبهات ایجاد شده است. طبیعتا در بیان خدماتی که از سوی دولت در طول این چهار سال انجام شده، مقایساتی خواهد بود و باید هم باشد تا مردم بدانند که تا دیروز کجا بودند و امروز در کجا قرار دارند و در برنامه‌های آینده‌ای که رییس‌جمهور محترم به کاندیداها ارایه می‌دهند به کجا خواهند رسید. این خلاصه‌ای از برنامه‌های کاندیداهایی است که در تبلیغات انتخاباتی از سوی آنان مورد توجه قرار خواهد گرفت.

‌ اما دولت در زمانی تصمیم به بیان واقعیت‌های کشور گرفته است که از نظر بسیاری از حامیان او باید خیلی زودتر این اقدام انجام می‌شد. چرا در طول سه سال و نیم از عمر دولت و با وجود همه انتقادات و تخریب‌هایی که علیه هرگونه عملکرد دولتمردان صورت می‌گرفته اینقدر دیر به فکر پاسخگویی و بیان واقعیت‌ها افتاده‌اند...

فرصت تبلیغات همیشه فرصت بیان خدمات و برنامه‌ها است. البته در گذشته هم دولت سعی داشته که خدماتی را که انجام داده است، بیان کند. اما طبیعی است که برخی از رسانه‌ها در گذشته عمدتا بر تخریب دولت متمرکز بودند و کارشان از دایره انصاف خارج بوده است و البته کمافی‌السابق به این کار خود ادامه می‌دهند. ولی به هرحال دولت تمام تلاش‌های خود را برای اطلاع‌رسانی انجام خواهد داد.

‌ این چند روز که از زمان آغاز تبلیغات کاندیداهای ریاست‌جمهوری می‌گذرد، با وعده‌های عجیب و غریبی از سوی برخی از آنان روبه‌رو شده‌ایم. وعده یارانه ٢٥٠ هزار تومانی یا ایجاد ٥ و حتی ٦ میلیون شغل. دولت از این بابت نگران نیست که این تبلیغات اثراتی خلاف انتظار دولت یازدهم روی مردم بگذارد؟

اینها موضوعاتی کارشناسی است. اما ما مطمئنیم که مردم ایران فهیم هستند و تصور نمی‌کنم با وعده‌های غیرقابل اجرا که شائبه تطمیع در انتخابات را دارد تحت تاثیر قرار بگیرند. به هر صورت ما خاطره خوشی از وعده‌های غیرقانونی و توخالی در زمان انتخابات نداریم.

‌ این وعده‌ها چقدر قابلیت تحقق یافتن را دارند؟

ببینید؛ کاندیداها بعضا مطالبی را مطرح می‌کنند که یا با سیاست‌های کلی نظام سازگار نیست یا با واقعیت‌های اجرایی و توان ملی کشور همخوانی ندارد. دکتر روحانی از ابتدای دولت یازدهم بنای خود را بر صداقت در صحبت و در مواجهه با مردم، قرار داده است و به همین مسیر هم ادامه خواهد داد. ایشان برنامه‌های بسیار خوبی برای آینده کشور، ایجاد اشتغال، ارتقای سطح درآمد مردم و رسیدگی به محرومان دارد که انجام خواهد شد. اگر آقایان وعده می‌دهند که به وضعیت محرومان رسیدگی خواهند کرد نمی‌دانند که همین امسال دولت درآمد افراد تحت پوشش کمیته امداد امام خمینی و بهزیستی را دو برابر تعیین و حتی آن را اجرایی کرد. واقعیت این است وعده‌ای که دیگران مطرح می‌کنند و حواله به نسیه می‌دهند، این دولت اجرایی کرده و آن را توسعه خواهد داد.

 

انتهای پیام
این مطلب برایم مفید است
0 نفر این پست را پسندیده اند

موضوعات داغ

نظرات و دیدگاه ها

مسئولیت نوشته ها بر عهده نویسندگان آنهاست و انتشار آن به معنی تایید این نظرات نیست.