سازمان امور مالیاتی کشور تاکید کرد خبر برخی رسانه ها درباره دسترسی شرکت فرانسوی به نظام جامع مالیاتی «به هیچ وجه صحت ندارد».

 

به گزارش جماران، بتازگی خبری با عنوان «ابهام در تامین امنیت اطلاعات مودیان/ فرانسوی‌ها به اطلاعات محرمانه مالیاتی ایران دست یافتند» در یکی از خبرگزاری های کشور منتشر شد.
سازمان امور مالیاتی کشور امروز (سه شنبه) در این مورد توضیح داد: نظام جامع مالیاتی متشکل از سه سامانه پایگاه اطلاعاتی مودیان مالیاتی، پورتال خدمات الکترونیکی مودیان مالیاتی و نرم افزار یکپارچه مالیاتی است. 
2 سامانه نخست که اطلاعات دریافتی از مودیان و اشخاص ثالث را نگهداری می‌کنند، به صورت کامل به دست متخصصان سازمان امور مالیاتی کشور تولید و بهره برداری شده است.
نرم افزار یکپارچه مالیاتی (ITS) که جزء سوم نظام جامع مالیاتی است، فقط عملیات تشخیص و وصول درون سازمانی نظام مالیاتی را در شبکه داخلی سازمان انجام می‌دهد.
این نرم افزار به علت مشارکت نکردن شرکت های داخلی در سه نوبت مناقصه آن، با توجه به قوانین و مقررات به پیمانکار خارجی واگذار شد که پس از طراحی و تولید، در محیط غیرعملیاتی و با داده ها و اطلاعات فرضی و غیر واقعی به طور آزمایشی اجرا شد و سپس در عملیات تشخیص و وصول مالیات با مدیریت متخصصان داخلی سازمان به بهره برداری رسید. 
بنابراین پیمانکار خارجی هیچگونه دسترسی به سامانه در محیط عملیات و اجرا و اطلاعات آن نداشته و ندارد.
سازمان امور مالیاتی کشور افزود: کد منبع محصول ارایه شده در قالب سامانه یکپارچه مالیاتی از شرکت «بول» تحویل گرفته شد و پس از انتقال دانش، رفع اشکال و تغییر و توسعه این سامانه به متخصصان سازمان امور مالیاتی کشور، در یک سال گذشته مسئولیت تغییر و توسعه این سامانه نیز بر عهده کارشناسان داخلی این سازمان بود. 
اکنون نیز مدیریت، نگهداری، توسعه و تغییر آن در محیط اجرا با مدیریت سازمان انجام می پذیرد.
سازمان امور مالیاتی کشور تاکید کرد «بنابراین دسترسی شرکت فرانسوی به نظام جامع مالیاتی به هیچ وجه صحت ندارد».
به نوشته تارنمای سازمان امور مالیاتی کشور، این سازمان با بکارگیری افراد، شرکت های متخصص، مشاوران داخلی و یکی از دانشگاه های معتبر و مهم داخلی در زمینه امنیت سامانه، تمهیدات و ملاحظات حفاظتی را برای حفظ امنیت داده ها و رعایت پروتکل های مصوب کشور در این زمینه با نظارت مراجع مربوطه انجام داده است و همچنان بر انجام این مهم به عنوان یک اولویت اساسی اصرار دارد.
سازمان امور مالیاتی کشور تاکید کرد اخبار نادرست و تشویش آمیز، باعث سلب اعتماد فعالان اقتصادی از نظام مالیاتی شده و زیان و خسران این مساله، گریبانگیر همه ارکان نظام می شود و البته هزینه های اجتماعی و اقتصادی جدیدی را نیز به دولت تحمیل می کند.
این سازمان ابراز امیدواری کرد رسانه های جمعی کشور با رعایت اخلاق حرفه ای و پایبندی به رسالت مطبوعاتی، پیش از انتشار هر گونه خبری نسبت به سنجش صحت و سقم آن اقدام و سپس اخبار را منتشر کنند.

 

انتهای پیام
این مطلب برایم مفید است
0 نفر این پست را پسندیده اند

موضوعات داغ

نظرات و دیدگاه ها

مسئولیت نوشته ها بر عهده نویسندگان آنهاست و انتشار آن به معنی تایید این نظرات نیست.