به گزارش جماران، خبرآنلاین نوشت:

کمپ عاقبت گورخواب‌های نصیرآباد شد. تنها ۲ روز بعد از انتشار گزارش اصلی گورخواب‌ها سیدحسین هاشمی، استاندار تهران در نشستی خبری گورخواب‌های گورستان نصیرآباد را معتادان متجاهر خواند و از جمع آوری  و انتقال آنها به کمپ خبر داد و گفت: گورخواب‌ها در حال حاضر جمع‌آوری شدند و به گرم خانه شهرستان شهریار منتقل شدند. به فرماندار شهریار نیز تاکید کردم که با توجه به ظرفیتی که برای شرق و غرب استان تهران جهت جمع‌آوری معتادان داده شده است، نسبت به جمع‌آوری معتادان متجاهر در این شهرستان اقدام کنند. بی‌تردید با افزایش همکاری نیروی انتظامی و با توجه به سردی هوا در فصل زمستان، جمع‌آوری این افراد افزایش پیدا خواهد کرد.

به دنبال خبرهایی که از ضرب و شتم و انتقال گورخواب‌های نصیر آباد به کمپ‌ در فضای مجازی منتشر می‌شد، نگرانی‌ مردم قوت بیشتری به شایعات می‌داد. همین سبب شد تا بسیار از مسئولان از جمله علی ربیعی، وزیر رفاه؛ ‌هاشمی، استاندار تهران؛ محمد نهاوندیان، رئیس دفتر ریاست جمهوری، انوشیروان محسنی‌بندپی، رئیس سازمان بهزیستی و مسئولانی از ستاد مبارزه با مواد مخدر از گورخواب‌ها و کمپ‌اخوان دیدار کنند و از حال و روز و وضعیت آنها باخبر شوند و به شایعات خاتمه دهند. محمد نهاوندیان در بازدید از بخش‌های مختلف مرکز نگهداری و درمان اخوان گفت: باید به این اتفاقی که در صحنه افکار عمومی جامعه افتاد به عنوان فرصتی مغتنم نگریسته شود. وظیفه ما توجه به این آسیب ها و تلاش مضاعف برای حل آنها است.

نهاوندیان همچنین خواست جدی مردم مبارزه با باندهای قاچاق مخدر و ساماندهی معتادان عنوان کرد و گفت: اعتیاد هم زاییده و هم مولد بیکاری است. آنچه در جامعه در بحث اعتیاد می بینیم حاصل غفلت‌ها و عدم توجه‌ها در زمان خود بوده است.

رئیس دفتر رییس جمهور با بیان اینکه در بحث اشتغال با وجود توفیق هایی که در طول سه سال گذشته حاصل شده است و بطور متوسط سالانه بیش از ٧٠٠ هزار شغل ایجاد شده است، گفت: اینکه هنوز نرخ بیکاری پایین نمی آید به خاطر تراکم شمار بیکارانی است که در سالهای قبل از دولت یازدهم ایجاد شده و ما باید در راستای حل همزمان مشکل بیکاری و اعتیاد تلاش کنیم.

او در رابطه با اقدامات انجام شده برای مبارزه با مواد مخدر نیز گفت: خوشبختانه ستاد مبارزه با مواد مخدر اقدامات گسترده و ریشه‌ای را طراحی، تصمیم گیری و اجرا کرده است به نحوی که امروز می‌توان مطمئن بود که ظرفیت‌های ما در مراکز جمع آوری و درمان تناسب معقولی با این آسیب اجتماعی پیدا کرده است که البته باید تکمیل شود.

جمع آوری ۱۵ هزار نفری کارتن‌خواب‌ها و معتادان

خفتگان زنده در گورها از یاد مردم نمی‌روند حتی اگر روزها، ماه‌ها و سال‌ها از آن گذشته باشند. جمع آوری، سامان دهی، بهبود و بازگرداندن کارتن‌خواب‌ها به زندگی عادی که اکثر آنها را معتادان تشکیل می‌دهند از جمله مطالبات اجتماعی مردم هستند که دستگاه‌های اجرای موظفند این مطالبات را برآورده سازند.

براساس ابلاغیه وزیر کشور، استاندار تهران به عنوان رئیس ستاد فرهنگی و اجتماعی مدیریت و ساماندهی آسیب‌های اجتماعی استان وظیفه دارد تا در جهت سامان دهی این معتادان و کارتن‌خواب‌ها اقدام کند که براساس گفته‌های سیدشهاب‌الدین چاوشی، معاون سیاسی و اجتماعی استاندار تهران، تاکنون هشت جلسه ستاد مدیریت و سامان دهی آسیب‌های اجتماعی استان تهران به ریاست استاندار و حضور دستگاه‌های استانی در بالاترین سطوح سازمانی و با حضور بالاترین مقامات استان تشکیل شده و آسیب‌های اجتماعی استان مورد بررسی و اتخاذ تصمیم قرار گرفته‌ است.

به گفته چاوشی، در این ستاد 18 کمیته تعریف شده که هرکدام از این کمیته‌ها دارای مسئول و متولی خاص هستند که براساس برنامه‌های مصوبی که در شورای اجتماعی کشور تدوین و ابلاغ شده است، استانداری در چند زمینه وارد شده است. در مسئله جمع‌آوری معتادان که چهره شهر را نامناسب کرده است استان تهران توفیق‌های نسبتاً قابل قبولی داشته است. جمع‌آوری معتادان از ۴۰۰ نفر در ابتدای شروع به کار دولت به 15000 نفر و ظرفیت پذیرش نیز به 10000 نفر افزایش پیدا کرده است.

البته همان طور که او بیان کرده این جمع‌آوری فقط بخشی از مشکل را حل می‌کند و  برای آنکه این معتادان بازپروری شوند و از ورود دوباره آنها به چرخه اعتیاد جلوگیری شود به تدابیر ستاد مبارزه با مواد مخدر کشور و همکاری و مشارکت آن با حوزه امنیتی و حوزه اجتماعی استانداری و سایر ارگان‌ها و سازمان‌ها نیازمند است

 

انتهای پیام
این مطلب برایم مفید است
0 نفر این پست را پسندیده اند

موضوعات داغ

  • کدخبر: 599369
  • منبع: خبرآنلاین
  • نسخه چاپی
نظرات و دیدگاه ها

مسئولیت نوشته ها بر عهده نویسندگان آنهاست و انتشار آن به معنی تایید این نظرات نیست.