سازمان ملل زنگ های خطر را به دلیل قحطی و در پی آن مرگ و میر در چهار کشور سومالی، سودان  جنوبی، نیجریه و یمن به صدا درآورد.

 
به گزارش جماران، استیون اوبراین، معاون دبیر کل سازمان ملل در امور بشردوستانه و هماهنگ کننده کمکهای اضطراری، پس از بازدید از کشورهای دچار قحطی طی گزارشی گفت: «ما در یک نقطه بحرانی از تاریخ ایستاده ایم. ما اکنون با بزرگترین بحران انسانی از زمان تاسیس سازمان ملل روبرو هستیم. اکنون بیش از 20 میلیون نفر در چهار کشور با قحطی و گرسنگی روبرو هستند. بدون تلاش های جمعی و همکاری جهانی، مردم از گرسنگی خواهند مرد.»
 
او تاکید کرد که ویژگی مشترک تمام این کشورها، درگیری های داخلی است و بر این اساس ضروری است که جامعه بین المللی برای پایان دادن به این خشونتها و افزایش سرمایه گذاری در این کشورها وارد عمل شود.
 
در یمن اگرچه تمام طرف های درگیر متعهد شده اند تا امکان دسترسی مردم مناطق درگیری به کمکهای بشردوستانه را فراهم کنند اما در واقع هیچ کاری در این زمینه انجام نشده است.
 
علاوه بر درگیری های داخلی، در آفریقا به دلیل خشکسالی های طولانی، منابع تامین آب خشک شده اند و هزاران نفر مجبور به نوشیدن آبهای آلوده هستند.
 
سودان جنوبی در بدترین وضعیتی که تا کنون داشته قرار دارد.
 
خشکسالی و نبود آب و غذا هزاران نفر را از جوامع روستایی بسوی شهرها کشانده و هر روز بر صف طولانی مردم گرسنه مقابل مراکز توزیع غذا اضافه می شود.
 
وضعیت در سومالی نیز غم انگیزتر از سال 2011 میلادی است یعنی زمانی که 260 هزار نفر از قحطی جان باختند.
 
تنها در دو ماه گذشته 47 کودک به دلیل سوء تغذیه در بیمارستان بنادیر در پایتخت سومالی جان باخته اند و دستکم 1200 کودک در همین دوره زمانی در مراکز پزشکی تحت درمان بودند.

 

انتهای پیام
این مطلب برایم مفید است
0 نفر این پست را پسندیده اند

موضوعات داغ

نظرات و دیدگاه ها

مسئولیت نوشته ها بر عهده نویسندگان آنهاست و انتشار آن به معنی تایید این نظرات نیست.