قائم مقام حزب اعتماد ملی با بیان این که هیچ کسی جز مردم صاحب انقلاب نیستند، گفت: کسی نمی تواند انقلاب و نظام را منحصر به خود کند،این نظام مولود انقلاب اسلامی است و باید در همان عرصه حرکت کند.

به گزارش جماران، حجت الاسلام و المسلمین اکبر منتجب نیا عصر جمعه در نشست سراسری «اعتماد ملی، گفتمان امید»، با تسلیت به مناسبت ایام فاطمیه (سلام الله علیها) اظهارداشت: ما در کشوری زندگی می کنیم که انقلابی بزرگ به رهبری امام خمینی (ره) به پیروزی رسید. انقلاب اسلامی اهداف و آرمان های بلندی داشت که امروز باید دید پس از گذشت 38 سال تا چه حد به آرمان های انقلاب دست یافته ایم و آیا مسیر ما به سمت تحقق این آرمان ها بوده است و اگر خلاف جهت آن بوده و به بیراهه رفته ایم، مقصر کیست؟!
وی افزود: نمی شود تقصیر را مدام گردن دیگران یا دشمنان خارجی بیندازیم، شاید مقصر خود ما بوده ایم. به قول مرحوم امام خمینی (ره) نگویید انقلاب برای ما چه کرده است بگویید شما برای انقلاب چه کرده اید؟!
قائم مقام حزب اعتماد ملی با یادآوری این که هیچ کسی جز مردم صاحب انقلاب نیستند، یادآور شد: هیچکس نمی تواند انقلاب و نظام را منحصر به خود کند. این نظام مولود انقلاب اسلامی است و باید در همان راستا حرکت کند؛ لذا این نظام تا زمانی انقلابی است که در راستای اهداف عالیه انقلاب و در چارچوب قانون اساسی حرکت کند. 
قائم مقام حزب اعتمادملی با بیان این که هیچ کسی حق ندارد نه برای خودش و نه دیگران حقوق فراقانونی قائل شود، افزود:امروز سیره و خط مشی مرحوم امام خمینی (ره) می تواند نظام را اصلاح کند به شرط اینکه امام راحل را به درستی بشناسیم و سخنان او را تحریف یا تفسیر به رأی نکنیم. برخورد دوگانه و فرصت طلبانه ای که سخنان امام خمینی (ره) را دست آویز قرار می دهد، مورد پسند نیست.
منتجب نیا اضافه کرد: امام خمینی (ره) نیامده بود تا مؤید هر عملکرد نادرست و هر مسئول نابخردی باشد، امام (راحل) نیامده بود که عده ای از جملاتش برای تسویه حساب با گروه های دیگر سوء استفاده کنند. کلمات و سخنان امام خمینی (ره) باید برای ما به عنوان یک الگو باشد. 
وی ادامه داد:در دانشگاه ها با این که وصیت ایشان تدریس می شود و سخنانشان بر در و دیوار نصب است‌ اما جامعه رنگ و بوی سیره امام خمینی (ره) را ندارد. انسان که با تکرار مداوم کلمه انقلاب، انقلابی نمی شود!
منتجب نیا با یادآوری این که نظام و جامعه ما نیاز به اصلاح دارد نه انقلاب دوم، اظهارداشت: میان اصلاحات و انقلاب تفاوت است. اصلاحاتی که ما می گوییم به معنای غربی آن و ساختارشکنی نیست بلکه هدف ما اصلاحات در بستر انقلاب اسلامی است. افراط و تفریط در هر جناحی مضر است اما چه افراط و تفریطی مضرتر از اینکه دم از اصلاح طلبی بزنیم اما به اندیشه های امام راحل بی توجه باشیم؟! باید خیلی مراقب باشیم که در رقابت های سیاسی از موازین فقهی و اصول اخلاقی عبور نکنیم.
این فعال سیاسی اصلاح طلب با تأکید بر این که در اندیشه سیاسی امام خمینی (ره) پشتوانه نظام و عنصر مؤثر اجتماعی بعد از خدا، مردم هستند، گفت: مرحوم امام خمینی (ره) بر وحدت تأکید خاصی داشتند. البته وحدت نه به این معنا که دیگران بیایند و با من متحد شوند، بلکه به این معنا که منیت ها کنار گذاشته شود و یک وحدت دوجانبه ایجاد شود. یکی از عواملی هم که می تواند وحدت را در جامعه گسترش دهد، تحزب است. بزرگان انقلاب نیز همزمان با پیروزی انقلاب به دنبال تأسیس حزب بودند و دیدیم که در سال های اول و دوم بعد از انقلاب حزب جمهوری اسلامی چه موجی در کشور ایجاد می کرد. با تحزب، خطر دیکتاتوری و استبداد برای همیشه از جامعه رخت بر می بندد.
وی با ابراز نارضایتی از عملکرد وزارت کشور در قبال احزاب در دولت تدبیر و امید، تصریح کرد:‌ تدوین حقوق شهروندی توسط دولت کار بسیار خوب و مفیدی بود اما نظارت بر اجرای آن مهم است. عده زیادی هستند که قصد سنگ اندازی در برابر موفقیت های دولت را دارند که دولت باید در برابر این قانون شکنان مقاومت و ایستادگی کند.
منتجب نیا خاطرنشان کرد: ضربه ای که در دولت قبل به کشور وارد شد تا دهها سال قابل جبران نیست. انصافا اگر این دولت نبود و دولتی مشابه به دولت قبل روی کار می آمد، معلوم نبود که امروز در چه شرایطی زندگی می کردیم. 
وی اضافه کرد:حال برخی از همان هایی که با مدیریت غلط کشور را به نابودی کشاندند در گوش جامعه زمزمه می کنند که برجام عزت ما را لگدمال کرد؛ این درحالی است که برجام به عنوان یک تصمیم ملی، مال و آبروی کشور را نجات داد و اگر بد عهدی های آمریکا نبود کشور در وضعیت بسیار بهتری قرار داشت.
منتجب نیا حمایت خود و حزب اعتماد ملی را از دولت تدبیر و امید مطلق نخواند و گفت:ما بنابر وظیفه حزبی خود از دولت انتقاد هم می کنیم اما نه انتقاد تخریبی و غیر منصفانه بلکه انتقادی که به عملکرد بهتر دولت در عرصه های مختلف بتواند کمک کند. از زمانی که دبیرکل در حصرمان این حزب را با کمک همفکرانش بنیان نهاد، هدف این تشکیلات امید دادن به مردم و دلبندکردن هرچه بیشتر آنها به امام و انقلاب بود. 
قائم مقام حزب اعتماد ملی یادآور شد:هر چند نزدیک 6 سال است که از وجود دبیرکل مان در حزب محروم هستیم؛ اما به کمک خداوند و تلاش دوستانمان در حزب اعتماد ملی توانسته ایم این تشکیلات را همچنان زنده نگه داریم.
وی خاطرنشان کرد:‌ حزب اعتماد ملی هم در آیین نامه و هم در مشی و هم در اعضا نشان داده است که توجه ویژه ای به قومیت ها دارد. دبیرکل ما نیز همیشه از سلایق مختلف و قومیت ها دفاع می کردند. 
این فعال سیاسی ادامه داد:کسانی که بر قومیت هراسی تکیه می کنند باید بدانند که قومیت ها نه تنها باعث از بین رفتن وحدت نمی شوند؛ بلکه اگر به درستی مدیریت شوند می توانند خود وحدت آفرین شوند. هر فرد ایرانی با هر قومیت و سلیقه ای صاحب این کشور و انقلاب است و نظام ما این ظرفیت را دارد که همه آنها را در بر گیرد.
 

 

انتهای پیام
این مطلب برایم مفید است
0 نفر این پست را پسندیده اند
نظرات و دیدگاه ها

مسئولیت نوشته ها بر عهده نویسندگان آنهاست و انتشار آن به معنی تایید این نظرات نیست.