غلامعلی خوشرو، سفیر و نماینده دائم ایران در سازمان ملل متحد با اشاره به گسترش اقدامات تروریستی در جهان امروز و ضرورت ساز وکارهای همسو و همگرا برای مبارزه با این اقدامات، اظهار کرد که در عین حال مبارزه با این پدیده نباید به بهانه ای برای اقدامات یکجانبه و تهدید آمیز بدل شود.
به گزارش جماران، غلامعلی خوشرو روز دوشنبه به وقت محلی در بحث عمومی شورای امنیت پیرامون 'حملات تروریستی علیه زیرساختهای حیاتی کشورها' گفت: جهان امروز با خطر فزاینده حملات نیروهای تروریستی و افراطی روبرو است و هیچ کشوری از این تهدید جهانی در امان نیست.
وی با ذکر این که زیرساختهای حیاتی کشورها به اهدافی برای این گونه حملات تبدیل شده اند، اضافه کرد: ابعاد واقعی این خطر هنگامی آشکار تر می شوند که بدانیم هنوز دهها هزار تروریست از یکصد کشور جهان در صفوف نیروهای تروریستی از جمله داعش وجود داشته و فعالند.
سفیر کشورمان افزود: حملات تروریستی در اروپا، ترکیه، افغانستان و کشورهای آفریقایی نمونه های اخیر از هدف قرار دادن زیرساختهای حیاتی کشورها توسط گروههای تروریستی و افراطی است که نشان می دهد این زیرساختها به اهداف اصلی تروریست ها بدل شده اند.
خوشرو ادامه داد: در عین حال نباید از جنبه دیگر تروریسم یعنی اعمال مجازات جمعی و خشونت علیه مردم تحت اشغال خارجی، نظیر سیاست های رژیم صهیونیستی علیه مردم فلسطین غافل شد؛ چرا که این گونه اقدامات و سیاست ها، فجیع ترین شکل تروریسم است که نسل های متعددی از فلسطینیان را از دسترسی به زیرساختها و منابع طبیعی خود محروم کرده است.
سفیر دائم کشورمان در سازمان ملل، ادامه جنگ یمن را نیز که مردم این کشور را محروم تر و تروریستها را نیرومندتر کرده، به نوبه خود باعث بی ثباتی در این منطقه دانست و گفت: مبارزه با حملات تروریستی علیه زیرساختهای حیاتی، بخشی از مبارزه عمومی با تروریسم است و هر گونه مبارزه با تروریسم باید با احترام کامل به اصول منشور ملل متحد و حقوق بین الملل صورت گیرد.
وی تأکید کرد: جامعه بین المللی نیازمند ساز وکار منسجم و چند جانبه ای برای مقابله با پدیده تروریسم است و راه حل ساده ای برای مقابله با پدیده پیچیده ای مانند تروریسم وجود ندارد و تنها از طریق چنین ساز وکارهایی می توان به هماهنگی و همگرایی در سیاست مبارزه با این پدیده و همزمان جلوگیری از اقدامات نسنجیده و خطرناک یکجانبه تحت عنوان مبارزه با تروریسم شد.
خوشرو در پایان بار دیگر بر نقش محوری سازمان ملل متحد و سازمان های بین المللی و منطقه ای در مبارزه با تروریسم و پیشگیری از مخاصمات تأکید کرد.