جماعتی به خاطر دیوانگی اخیر ترامپ، علیه حسن روحانی تیتر می‌زنند و نطق می‌کنند! عجیب نیست؟البته از این قسم موارد اینجا زیاد یافت می شود.مثلا پلاسکو به دلیل بی کفایتی برخی مدیران غیردولتی فرو می ریزد اما دو وزیر دولت روحانی در مجلس استیضاح می شوند؛وزاری آموزش و پرورش و مسکن و شهرسازی!

به گزارش جماران ، سید علیرضا کریمی سردبیر روزنامه آفتاب یزد در این روزنامه نوشت.

تصمیمی که ترامپ رئیس‌جمهور جدید آمریکا اتخاذ نموده است از بعد حقوقی/ قانونی ساختارشکنانه و از بعد انسانی، کثیف است. این مهم طی یکی دو روز گذشته بارها بر آن تاکید شده است و خللی بر آن وارد نیست. لیکن دراین میان نکته‌ای که جالب به نظر می‌رسد رویکرد برخی محافظه کاران داخلی در قبال این تصمیم ترامپ است. اگر خاطر شریف دنبال‌کنندگان سیاست باشد، پیش از اعلام نتایج انتخابات ریاست جمهوری آمریکا پیش‌بینی می‌شد که طیف تندرو محافظه‌کاران داخلی ترامپ را بر هیلاری کلینتون ترجیح می‌دهند.

بهرحال در آن ایام پر التهاب از آنجا که کاندیدای جمهوری خواهان خلق و خوی ساختارشکن و مزاجی تند داشت طبعا برخی در داخل با او همذات پنداری نموده و پیروزی وی را تسهیل کننده رسیدن به امیال خود می‌پنداشتند. این درحالی بود که کاندیدای دموکرات‌ها کاملا در چارچوب و سیستم نظام جهانی تعریف می‌شد و قصد داشت همان راه اوباما را با اصلاحاتی ادامه دهد.

حال که ترامپ سوار بر کار شده است گویا پیش‌بینی‌ها درست بوده است. شاید برخی تصور می‌نمودند شعارهای انتخاباتی ترامپ بلوفی بیش نیست اما او حداقل تا اینجای کار نشان داده که بنا دارد یک به یک وعده‌های خود را محقق سازد. از خروج آمریکا از برخی پیمان‌های مهم بین‌المللی تا احداث دیوار میان این کشور و مکزیک و از صدور دستور عدم اجازه به اتباع چندکشور مسلمان

از جمله ایران برای ورود به خاک آمریکا تا این آخری یعنی فرمان به ارتش جهت ارائه یک راهکار برای حذف و نابودی کامل داعش گواه می‌دهد که او بنای محافظه‌کاری نسبت به تحقق شعارهایش را ندارد.به عبارت ساده او می خواهد ثابت کند در این زمینه عاجز نیست و کسی نمی تواند جلودارش باشد.

به نظر می‌رسد این فضا برای گروهی درداخل بسیار دلپذیر و مناسب است. ترسیم این فضا با توجه به علایق محافظه‌کاران ایرانی چندان دشوار نیست. ترامپ با مشت‌های گره‌ کرده خود درحال تخریب قواعد نظام بین‌الملل است ولحظه به لحظه بیشتر جلو می‌رود. دیر نیست زمانی که او به برجام نیز برسد و بخواهد آن را هم با لطایف الحیلی، کان لم یکن نماید. نابینا از خدا چه می‌خواهد جز دو چشم بینا. اگر اینگونه شود - که احتمال آن می‌رود محقق شود- گروهی بیش از پیش می‌توانند فشارها بر دولت روحانی را در آستانه انتخابات 96 افزایش دهند.

در واقع آنان دیگر نیاز نیست تمام انرژی خود را مصروف تخریب برجام نمایند، چرا که در قراردادی نانوشته ترامپ بسان یار دوازدهم آنان در آن سوی دنیا به برجام لگد می‌زند تا این قرارداد معتبر بین المللی کارکرد خود را از دست بدهد.

در مورد اخیر یعنی ممنوعیت ورود اتباع ایرانی به خاک آمریکا این نکته هویدا بود. در شرایطی که تمام نخبگان دنیا از آمریکا گرفته تا ایران علیه اقدام ترامپ موضع‌گیری نموده و آن را به انحای مختلف تقبیح کرده‌اند اما برخی گروه های داخلی با بهانه قرار دادن تصمیم رئیس‌جمهور تندرو و بی‌نزاکت آمریکا درحال هجمه به دولت روحانی هستند. «گنه کرد در بلخ آهنگری به شوشتر زدند گردن مسگری». نوک پیکان انتقادات در دنیا اکنون به سمت ترامپ است و همه او را نقد می‌کنند اما عده‌ای فرصت طلب در داخل، دولت را مورد هجمه قرار می‌دهند. بسیاری از مقامات عالیرتبه کشورهای طراز اول، سازمان ملل و سایر نهادهای بین المللی و سلبریتی‌ها به رئیس‌جمهور آمریکا نهیب زده‌اند و همراه با آنان ،مردم اقصی نقاط جهان دست به اعتراض مدنی و تظاهرات ضدترامپ زده‌اند اما اینجا از آنجا که موارد عجیب و غریب زیاد رخ می‌دهد جماعتی به خاطر دیوانگی اخیر ترامپ، علیه حسن روحانی تیتر می‌زنند و نطق می‌کنند! عجیب نیست؟البته از این قسم موارد اینجا زیاد یافت می شود.مثلا پلاسکو به دلیل بی کفایتی برخی مدیران غیردولتی فرو می ریزد اما دو وزیر دولت روحانی در مجلس استیضاح می شوند؛وزاری آموزش و پرورش و مسکن و شهرسازی!

 

انتهای پیام
این مطلب برایم مفید است
0 نفر این پست را پسندیده اند

موضوعات داغ

نظرات و دیدگاه ها

مسئولیت نوشته ها بر عهده نویسندگان آنهاست و انتشار آن به معنی تایید این نظرات نیست.