تولیت آستان قدس رضوی گفت: متاسفانه در شرایطی که هر روز بر گستره جنگ نرم علیه مبانی اسلامی افزوده می‌شود، بارگاه ملکوتی حضرت امام علی بن موسی الرضا(ع) حتی یک شبکه تلویزیونی ندارد.

 

به گزارش جماران  و به نقل از روابط عمومی آستان قدس رضوی، عضو مجلس خبرگان رهبری در دیدار با مدیران کل سازمان تبلیغات اسلامی سراسر کشور، عرصه فرهنگ و جنگ نرم دشمن را دارای ظاهری آرام و باطنی بسیار متلاطم و پر تنش دانست و اظهار کرد: وظیفه یک روحانی تبلیغ دین، تربیت نفوس مستعده و تلاش برای مصون‌سازی جامعه از آسیب‌های گوناگون فرهنگی، اجتماعی و اعتقادی است.

وی با بیان اینکه امروز تهاجم فرهنگی یک جنگ حقیقی و مبارزه و صف‌آرایی علیه تمام ارزش‌های اسلامی، باورهای دینی و مبانی اصیل انقلاب اسلامی است، خاطرنشان کرد: امروز دشمن از مقابله نظامی با جمهوری اسلامی ناامید شده است و تنها راه تحقق نیات شوم خود را تهاجم و نفوذ فرهنگی می‌داند.

وی با اشاره به اقدامات مثبت سازمان تبلیغات اسلامی در عرصه فضای مجازی، راه‌اندازی سایت تبیان را اقدامی ارزنده و در خور تقدیر برشمرد و افزود: متاسفانه در شرایطی که هر روز بر گستره جنگ نرم علیه مبانی اسلامی افزوده می‌شود، بارگاه ملکوتی حضرت امام علی بن موسی الرضا(ع) حتی یک شبکه تلویزیونی ندارد، این در حالی است که به نام برخی اعتاب ده‌ها شبکه تلویزیونی در حال فعالیت هستند و برخلاف سیره و آموزه‌های حضرات معصومین(ع) ایجاد تفرقه و اختلاف را دنبال می کنند.
 
عضو هیأت رئیسه مجلس خبرگان رهبری با اشاره به این نکته که در عرصه شبکه‌های ضد دینی با گستره‌ای شگفت‌انگیز رو به رو هستیم، گفت: با وجود تمام این تهدیدات به برکت انوار نورانی حضرات معصومین(ع) و رهنمودهای بصیرت‎آفرین رهبری معظم انقلاب، امروز شاهد رویش‌های بسیاری در عرصه تفکر و اندیشه اسلامی در جهان هستیم و این از وظایف مهم روحانیت است که با تدبیر و تلاش این رویش‌ها را حفظ و از ریزش جلوگیری کند.

تولیت آستان قدس رضوی عنوان کرد: اسلام مزیت‌ها و داشته‌های تریبتی بسیاری را در اختیار مسلمانان گذاشته است، ارتباط با ائمه هدی(ع) و مقوله زیارت از جمله ظرفیت‌های عظیم اسلام برای مصون‌سازی از انحرافات و رویش‌ اسلامی هستند.

وی به گسترش روزافزون تهدیدات و توطئه‌های دشمن در عرصه تهاجم فرهنگی اشاره و اظهار کرد: روزآمدی و به هنگام بودن، رصد و پیش‌بینی فعالیت‌های دشمن و انجام اقدامات متناسب و به موقع، از ملزومات یک فعال دینی در عرصه مبارزه و مقابله با جنگ نرم است.

عضو شورای عالی حوزه علمیه خراسان با بیان اینکه گستره جنگ نرم به گونه‌ای است که تقریبا هر ساعت شاهد شرایط و اتفاق جدیدی هستیم، اضافه کرد: اقدامات بسیار خوب و مثبتی تا کنون در عرصه فرهنگ کشور انجام شده، اما شرایط خاصی که با آن رو به رو هستیم، ایجاب می‌کند که روش‌های تبلیغی و اثرگذاری مدام در حال پایش و به روز شدن باشد تا بتوانیم ضمن حفظ سرمایه‌ها آن‌ها را افزایش دهیم.
 
عضو شورای عالی حوزه علمیه خراسان با تاکید بر این مطلب که سازمان تبلیغات اسلامی تنها ارگان مسئول در عرصه مقابله با جنگ نرم دشمن نیست، افزود: سایر دستگاه و ارگان‌ها نیز باید با فعالیت بیشتری به عرصه فرهنگ کشور که امروز با تهدیدات گسترده‌ رو به رو است، ورود پیدا کنند و به نوبه خود گامی در راستای تقویت جبهه فرهنگی انقلاب اسلامی بردارند.

وی با بیان اینکه امروز بخش مهمی از فعالیت‌های کشورهای استعماری و نظام سلطه در خدمت عملیات جنگ روانی قرار دارد که هدف، تسلط پنهانی و غیرملموس بر جوامع است، ادامه داد: آستان قدس رضوی قطعا همکاری و تعاملات خود را با سازمان تبلیغات اسلامی گسترش و توسعه خواهد داد و تلاش خواهیم کرد با همکاری و همگرایی بیشتر، قدرت نرم جمهوری اسلامی را بیش از پیش افزایش دهیم.

عضو مجلس خبرگان رهبری با تاکید بر اینکه تنها راه مقابله با جنگ نرم دشمن تکیه بر ظرفیت‌های اسلامی، داشته‌های داخلی و برخورداری از روحیه انقلابی است، عنوان کرد: باید در راستای توانمند کردن خود در برابر دشمن هر چه بیشتر بکوشیم، سازش و کوتاه آمدن در برابر استکبار سبب جری شدن آن‌ها می‌شود و این حقیقتی است که در تمام عرصه‌ها صدق می‌کند و در عرصه فرهنگ نیز تنها راه عقب راندن دشمن، استفاده مناسب از داشته‌های غنی فرهنگی اسلامی و داخلی است.

وی برخورداری مدیران فرهنگی از روحیه انقلابی و جهادی اوایل انقلاب و دوران جنگ را راه‌گشای بسیاری از معضلات فرهنگی برشمرد و تصریح کرد: مشکلات بودجه‌ای و امکاناتی وجود دارد، اما فرهنگ اصیل اسلامی- ایرانی ظرفیت‌های بی‌نظیری دارد که اگر به عرصه عمل بیاید، قطعا دست تفوق و برتری از آن ما خواهد بود.

تولیت آستان قدس رضوی رمز تحمیل فرهنگ استبدادی و استعماری غرب بر جوامع مسلمان را تغییر ذائقه دانست و گفت: استکبار ابتدا با تغییر ذائقه و سپس با تحمیل فرهنگ خود به دنبال به استعمار کشیدن ملت‌هاست که در این شرایط متولیان فرهنگی باید برای ذائقه‌سازی اسلامی تلاش کنند و از فطرت‌های پاک که بزرگترین سرمایه برای ذائقه‌سازی اسلامی است، به بهترین شکل بهره ببرند.

در این دیدار حجت‌الاسلام‌ سید مهدی‌ خاموشی‌، رئیس سازمان‌ تبلیغات‌ اسلامی‌ کشور گزارشی از عملکرد و فعالیت این سازمان ارائه کرد و در ادامه نیز تعدادی از مدیران سازمان تبلیغات اسلامی استان‌های مختلف کشور به بیان نظرات و دیدگاه‌های خود پرداختند.

منبع:ایسنا

انتهای پیام
این مطلب برایم مفید است
0 نفر این پست را پسندیده اند

موضوعات داغ

نظرات و دیدگاه ها

مسئولیت نوشته ها بر عهده نویسندگان آنهاست و انتشار آن به معنی تایید این نظرات نیست.