نماینده مردم مشهد در مجلس، گفت: سؤال از وزیر کار درباره برخی ابهامات در تشکیل انجمن غیرقانونی صنفی روزنامهنگاران استان تهران، تقدیم هیئت رئیسه مجلس شد.
به گزارش جماران ،جواد کریمی قدوسی نماینده مردم مشهد و کلات در مجلس شورای اسلامی ، درباره سؤال از علی ربیعی وزیر کار، تعاون و رفاه اجتماعی درباره برخی ابهامات در تشکیل انجمن غیرقانونی صنفی روزنامهنگاران استان تهران، اظهار کرد: سؤال از علی ربیعی با امضا 7 تن از نمایندگان مجلس روز(یکشنبه 19 دی) تقدیم هیئت رئیسه مجلس شد.
متن سوال به شرح زیر است:
بسماللهالرحمنالرحیم
جناب آقای ربیعی وزیر محترم تعاون، کار و رفاه اجتماعی، چرا بر خلاف ماده 131 و ماده 15 قانون کار اجازه برگزاری مجمع مؤسسان انجمن صنفی روزنامهنگاران منحل شده را دادهاید.
جناب آقای ربیعی انجمن منحله صنفی روزنامهنگاران براساس شرایط مندرج در آییننامه مربوطه و به دلیل تخلفات متعدد و مستند به بند 3 اساسنامه آن انجمن، از مورخ 1380/2/1 منحل شده و نیز شعبه 20 دیوان عدالت اداری براساس دادنامه شماره 2235 مورخ 1387/9/11 به اعتراض، این انجمن منحله را مردود اعلام کرده است، جنابعالی براساس چه اختیاراتی دوباره اجازه فعالیت به این انجمن منحله را دادهاید؟
پیشتر این عضو کمیسیون امنیت ملی مجلس گفته بود که انجمن صنفی روزنامه نگاران استان تهران غیرقانونی و نزدیک به جریان فتنه است.
در همین راستا علیرضا محجوب نماینده مردم تهران و عضو فراکسیون امید مجلس نیز اعلام کرده بود که انجمن صنفی روزنامهنگاران استان تهران مجوز فعالیت ندارد.
به گزارش جماران ، در پی فشار و لابیهای گسترده چهرههای سیاسی انجمن صنفی منحله روزنامهنگاران و اقدامات غیرقانونی متعدد این افراد برای بازگشایی انجمن منحله با پوستهای جدید، چندی پیش با حضور برخی افراد با گرایشات خاص فکری و سیاسی و با حضور تعدادی معدود از فعالان این حوزه، نشستی به اسم مجمع مؤسسان انجمن صنفی روزنامهنگاران تهران برگزار شد و با وجود صراحت «قانون کار» مبنی بر غیرقانونی بودن تشکیل چنین مجمعی در صورت وجود انجمن صنفی قانونی با همین نام، این چهرهها تلاش خود برای تشکل این انجمن را به کار بستند.
این چهرهها از طریق همفکران و سرشاخههای خود در مناصب دولتی، این بار با اعمال فشار و هجمه گسترده به وزارت کار، روز دوم دی ماه جاری در نهایت اسامی هفت نفر را بهعنوان اعضای منتخب و هیئت مدیره انجمن صنفی روزنامهنگاران استان تهران معرفی کردند.
این افراد در حالی اقدام به برگزاری نشست اخیر خود کردند که بر اساس ماده 131 قانون کار و ماده 15 امکان ثبت دو انجمن در یک صنف واحد در یک جغرافیا وجود ندارد و در حال حاضر با توجه به اینکه «انجمن صنفی خبرنگاران و روزنامهنگاران ایران» همچنین «انجمن صنفی خبرنگاران تهران» از سال 90 با برگزاری انتخابات رسمی و قانونی، تأسیس شده و مشغول به فعالیت است، این اقدام اخیر با همراهی و همداستانی چهرههای سیاسی و مسئلهدار انجمن منحله روزنامهنگاران، از هیچ محمل و تکیهگاه قانونی برخوردار نیست.
منبع :تسنیم