رییس رسانه ملی گفت: ما در حال تبدیل شدن به یک قدرت بزرگ نه تنها در سطح منطقه بلکه در سطح جهانی هستیم و باید در حوزه رسانه نیز به یک قدرت جهانی برسیم.

به گزارش جماران، عبدالعلی علی عسگری رییس رسانه ملی با اشاره به نوزدهمین جشنواره تولیدات رادیویی و تلویزیونی مراکز استان صدا و سیما اظهار کرد: این جشنواره در جهت ارتقا کیفیت برنامه‌های صدا و سیما در ابعاد ملی و استانی بسیار حایز اهمیت است چرا که رسانه‌های ما در استان‌ها بسیار ارزشمند هستند.

وی ادامه داد:‌ شرایط شبکه‌های استانی همانند چند سال گذشته نیست و تدریجا به جایی رسیده است که تعداد قابل توجهی از آن‌ها 24 ساعته و اکثرا رسانه‌های کاملی هستند. امیدواریم در این دوره مدیریت سازمان صدا و سیما مراتب بهتری در تهیه و تولیدات رسانه‌ای رقم بخورد.

علی عسگری با تاکید بر اهمیت شبکه‌های رادیویی و تلویزیونی استان‌های صدا و سیما خاطرنشان کرد: این شبکه ها باید بتوانند در مواقع حساس به میدان بیایند و تاثیرگذار باشند.

رییس سازمان صدا وسیما با اشاره به نامگذاری امسال به نام اقتصاد مقاومتی، اقدام و عمل گفت: رسانه‌های استانی دارای توانایی‌های خاصی برای این اهم هستند. مسئولیت آن‌ها کمک به تقویت اقتصاد کشور و استان خودشان است. امروز گرچه دشمن فرهنگ ما را تهدید می‌کند اما با آن‌ها در صلح مسلح قدرتمندانه‌ای هستیم ولی از آن‌جایی که اقتصاد ما ارتباطی ارگانیک با اقتصاد جهانی دارد دشمن ما را با تحریم‌ها تهدید می‌کند.

علی عسگری ادامه داد: از زمان حکومت صفویه اقتصاد ایران گسترش پیدا کرد و به یک قدرت جهانی تبدیل شد به طوری که قدرت‌های استانی و دیگر ذیل حکومت صفویه بودند اما بعد از اینکه شاهان به دنیاطلبی روی آوردند ایران دچار حادثه شد و پس از آن دولت‌های قاجاریه و پهلوی کشور ایران را تخریب کردند به طوری که زمان انقلاب به غیر از کاخ پادشاهان و مراکز عیاشی تمام کشور مخروبه بود به همین خاطر پس از انقلاب فعالیت‌های اقتصادی فراوانی انجام می‌دادیم تا بتوانیم به همان نقطه اول برسیم.

او با بیان اینکه علی رغم جنگ و مانع‌تراشی‌ها کشور ما توانست رشد کند، یادآور شد: با این وجود هنوز ما در کشورمان با مشکلات اقتصادی مواجه هستیم و به همین دلیل است که رهبری به موضوع اقتصاد بسیار توجه می‌کنند. در همین راستا شبکه‌های استانی صدا و سیما باید برای اقتدار و رشد اقتصادی استان‌ها تلاش کنند. در همین‌جا اعلام می‌کنم که شاخص‌های شبکه‌های استانی در بیستمین جشنواره تولیدات مراکز استانی این است که مراکز بتوانند در تعامل با بخش‌های اجرایی و برنامه‌ریزی استان باشند تا استانداران بتوانند به ارتقا و رشد اقتصادی کشور کمک کنند. به این صورت است که بیکاری کاهش پیدا می‌کند و میزان استفاده از کالاهای ایرانی افزایش می‌یابد و می‌توانیم به تمام مشخصه‌های اقتصاد مقاومتی دست پیدا کنیم.

رییس رسانه ملی با بیان اینکه شبکه‌های استانی باید معرفی‌کننده فرصت‌ها و توانمندی‌های سرمایه‌گذاری در استان‌های خودشان باشند، اظهار کرد: نقش فرهنگ سازی و زمینه‌سازی برای تحقق این فرصت‌ها و توانمندی‌ها در امور اجرایی ایفا کنند که این یک ماموریت بسیار مهم برای آن‌ها محسوب می شود.

وی با اشاره به آمار بیکاری در کشور گفت: این برای کشوری مثل ما غیرقابل است؛ چرا که ما در حال تبدیل شدن به یک قدرت منطقه‌ای و حتی جهانی هستیم بنابراین شایسته نیست که اقتصاد ما دچار عقب ماندگی باشد و این ماموریت و مسئولیت دستگاه‌های ملی و استانی است که در این زمینه فعالیت داشته باشند. ما در این راستا بخش‌های تحقیقی و پژوهشی داریم.

علی عسگری با اشاره به نقش شبکه‌های استانی صدا و سیما در صنعت اظهار کرد: تمام فرصت‌های صنعتی، کشاورزی، خدمات و صنایع دستی و گردشگری با تنوعات زیادی که دارند باید توسط شبکه‌های استانی معرفی شوند.

او ادامه داد: در این راستا سازمان صدا و سیما در این زمینه برنامه‌ریزی‌هایی انجام داده که در دست اقدام است من جمله معرفی کارآفرینان که شبکه 5 مسئول معرفی این موضوع است و تمام شبکه‌های استانی نیز موظف‌اند که با این شبکه همکاری کنند و کارآفرینان استان خودشان را شناسایی و در قاب تلویزیون آن‌ها را تکریم کنند.

مدیر رسانه ملی با بیان اینکه امروز نخبگان در قاب تلویزیون کمتر حضور دارند گفت: این یک اشکال و نقص صدا و سیما است.  شبکه چهارم سیما پرچم‌دار معرفی نخبگان است اما به هر حال باید تمام استان ها با نخبگان استان خودشان در تماس باشند و آن‌ها را شناسایی و از طریق شبکه تلویزیونی به جامعه معرفی کنند.

علی عسگری به جایگاه ارزشمند معلمان و نقش آن‌ها بر نسل آینده اشاره و اظهار کرد: متاسفانه جایگاه ارزشمند معلمان در قاب تلویزیون به آن خوبی نشان داده نمی‌شود. در این راستا صدا و سیما پروژه ملی تعریف کرده است که تمام شبکه‌های استانی و ملی ماموریت دارند در این پروژه شرکت کنند.

وی با بیان اینکه رسانه‌های الکترونیک باعث شدند تا نقش مساجد کمتر شود، خاطرنشان کرد: زمانی مساجد رسانه‌های اصلی جوانان بودند اما امروز رسانه‌های الکترونیک مساجد ما را تضعیف کردند و ما باید بتوانیم از طریق رسانه‌های ملی، شبکه‌های اجتماعی و تمام رسانه‌های دیگری که در اختیار داریم مساجد را تقویت کنیم که در این راستا شبکه یک سیما این مسئولیت را بر عهده گرفتند و سایر شبکه‌های استانی باید در این پروژه ملی مشارکت داشته باشند.

رییس سازمان صدا و سیما با اشاره به نقش مهم بسیج در دفاع مقدس گفت: اگر بسیج نبود معلوم نبود که وضع کشور امروز به چه صورت است. بسیج یک مفهوم بسیار ارزشمند و جالب دارد. امروز بسیج مستضعفین یک عامل مهم در رشد و توسعه کشور است و پرداختن به این موضوع ماموریت شبکه 3 عنوان شده است اما تمام شبکه‌های استانی نیز باید به این موضوع توجه کنند.

علی عسگری در بخش دیگری از سخنانش به گسترش فضای مجازی در عرصه رسانه اشاره و اظهار کرد: امروز سازمان صدا و سیما در یک عقب ماندگی تاریخی در حوزه فضای مجازی است و ما حرف قابل توجهی در این زمینه نداریم. برخی نظرشان این است که تلویزیون در برابر فضای مجازی روندی رو به افول دارد و در آینده تلویزیون کلاسیک تمام می‌شود. از طرف دیگر عده‌ای بر این باورند که حتی با حضور فضای مجازی و گسترش آن تلویزیون کلاسیک بقای خودش را حفظ خواهد کرد.

وی ادامه داد:‌ ما معتقدیم که تلویزیون با حضور فضای مجازی و گسترش آن اثر و عملکرد خود را در آینده حفظ خواهد کرد و حتی می تواند از فضای مجازی در جهت تعامل بهتر با مخاطب بهره ببرد که در مراکز استان‌ها و شبکه های ملی این پروژه تعریف شده و آن را کلید زده و شروع کرده‌ایم. در این راستا برای تمامی مراکز استان‌ها مقرر شده که معاونت فضای مجازی داشته باشند.

علی عسگری با اشاره به معاونت‌های فضای مجازی در مراکز استانی صدا و سیما، تولیدات فضای مجازی، سرویس‌های تولید فضای مجازی و تلویزیون تعاملی را از جمله ماموریت‌های مهم این معاونت برشمرد.

وی با بیان اینکه سازمان صدا و سیما یک ITC با کیفیت جهانی ارائه می‌دهد، چند اپراتور بخش خصوصی در حال  همکاری با ما هستند. ما در حال تبدیل شدن به یک قدرت بزرگ نه تنها در سطح منطقه بلکه در سطح جهانی هستیم و باید در حوزه رسانه نیز به یک قدرت جهانی برسیم.

منبع: ایسنا

انتهای پیام
این مطلب برایم مفید است
0 نفر این پست را پسندیده اند

موضوعات داغ

نظرات و دیدگاه ها

مسئولیت نوشته ها بر عهده نویسندگان آنهاست و انتشار آن به معنی تایید این نظرات نیست.