ماریا زاخارووا سخنگوی وزارت خارجه روسیه در گفت وگو با رسانه صهیونیستی هاآرتص گفت: مسکو علاقه‌مند است از نفوذ خود برای حل مشکلات منطقه‌ای از جمله مشکلات موجود در خاورمیانه استفاده کند.

به گزارش جماران؛ به نقل از ایرنا، ماریا زاخارووا سخنگوی وزارت خارجه روسیه در اظهاراتی با بیان اینکه کرملین مایل است به یافتن راه‌ حلی برای مشکل هسته‌ای ایران کمک کند، گفت: ما در حال برنامه‌ریزی برای گفت‌ وگوهای جداگانه با آمریکا درخصوص برنامه‌ هسته‌ای ایران هستیم.

زاخارووا در گفت وگو با رسانه صهیونیستی هاآرتص افزود: مسکو علاقه‌مند است از نفوذ خود برای حل مشکلات منطقه‌ای از جمله مشکلات موجود در خاورمیانه استفاده کند.

وی گفت: روسیه این موضوع را انکار نمی‌کند که ممکن است ایران با محدود کردن برنامه هسته‌ای خود و افزایش شفافیت در مورد آن در ازای لغو تحریم‌های غرب موافقت کند.


 

انتهای پیام
این مطلب برایم مفید است
1 نفر این پست را پسندیده اند

موضوعات داغ

نظرات و دیدگاه ها

مسئولیت نوشته ها بر عهده نویسندگان آنهاست و انتشار آن به معنی تایید این نظرات نیست.