قالیباف رئیس مجلس شورای اسلامی تاکید کرد: بالاترین درجه تحقیر برای اسرائیل این است که با وجود به شهادت رساندن فرماندهان حزب الله، هجوم وحشیانه هوایی و تجاوز زمینی نتوانسته به داخل خاک لبنان پیشروی کند، چه سردرگمی راهبردی از این روشنتر که فرماندهان اسرائیلی میگویند نمیدانیم برای چه هدفی میجنگیم.
به گزارش جماران؛ رئیس مجلس شورای اسلامی با بیان این که شهادت سیدحسن نصرالله بیهودگی سازشکاری با باند جنایتکار صهیونیست را نمایان کرد، گفت: شهادت نصرالله مومن و مجاهد برای او و برای جبهه مقاومت شکست نیست.
محمد باقر قالیباف امروز شنبه - ۱۹ آبان - در مراسم گرامیداشت چهلمین روز شهادت پرچمدار مقاومت، مجاهد شهید سید حسن نصرالله گفت: چهل روز است که در فراق برادر بزرگوارمان سید عزیز مقاومت داغ داریم، برای آنکه بتوانیم از این دلتنگی توان بیشتری برای پیشرفت بگیریم باید بدانیم چه گوهر یک دانهای را از دست دادهایم.
وی افزود: این آگاهی به ما کمک میکند که از نصرالله شهید سرمایهای به دست بیاوریم برای تداوم راه نصرالله بزرگ و به ثمر رساندن نهایی طرحی که جان و زندگیاش را وقف آن کرده بود.
رئیس مجلس شورای اسلامی ادامه داد: شهادت نصرالله مومن و مجاهد برای او و برای جبهه مقاومت شکست نیست شهادت او بیش از هر زمانی نقاب قاتلان جهنمی اش را کنار میزند و زشتی و بیهودگی سازشکاری با این باند تبهکار جنایتکار و اهریمنی را نمایان میکند.
قالیباف تاکید کرد: نصرالله هم از ابتدای طوفان الاقصی در کنار مجاهدان حماس ایستاد و باور داشت که هیچ جنگی مانند مبارزه با صهیونیستها مشروع نیست.
وی افزود: رهبر انقلاب میفرمایند هر ضربه به رژیم از سوی هر کس و هر مجموعه خدمت به کل منطقه و بلکه به کل انسانیت است.
رئیس مجلس شورای اسلامی ادامه داد: سید حسن نصرالله یک سیاستمدار حکیم بود او در اوج کنشگری انقلابی و جهادی در یک میدان پر تنش بر مدار دیانت و عقلانیت حرف میزد و عمل میکرد، نصرالله اجتماع شیعیان را بر اساس همافزایی درونی و همزیستی با دیگر طوایف لبنان ساماندهی کرد.
وی تصریح کرد: رهبر شهید حزبالله با همین عملکرد عقلانی خود مولد قدرت بود، قدرتی در خدمت انسان، او در جهان معاصر یک نهاد قدرتمند ایجاد کرد که همسو با منافع و امنیت ملی لبنان و در خدمت پیشرفت این کشور بود.
فلسفه تاسیس حزب الله مقابله با ظالم و دفاع از مظلوم است/ نصرالله، حزب الله را به سازمانی اجتماعی تبدیل کرد
وی تاکید کرد: حزب الله با شهادت رهبرانی چون شهید سید عباس موسوی و سید حسن نصرالله هیچگاه نه ریشههایش را از دست داد و نه از چشماندازش دور شد، فلسفه تاسیس حزب الله مبارزه با ظالم و دفاع از مظلوم است؛ آموزشی که نه فقط اسلامی بلکه مطابق وجدان انسانی است.
رئیس مجلس شورای اسلامی ادامه داد: نصرالله میگفت انسان او سربلندی لبنان را میخواست اما اسرائیل را مانعی نه فقط در برابر لبنان بلکه سدی در برابر پیشرفت کل منطقه میدید.
قالیباف افزود: نصرالله حزب الله را یک نهاد صرفاً نظامی نمیدید بلکه او آن را چند گام فراتر برد و به یک سازمان اجتماعی تبدیل کرد در حالی که قدرت دفاعی اش را هم ارتقا داد تا جایی که تبدیل به کنشگری راهبردی در منطقه غرب آسیا شد.
وی تصریح کرد: نصرالله یک شخصیت برجسته شیعه بود اما نماد وحدت واقعی بر اساس منافع امت بود.
وی گفت: نصرالله به عنوان رهبر حزبالله هرگز نگفت طوفان الاقصی مساله فلسطینی یا سنی است بلکه آن را مساله مقاومت، اسلام و انسانیت شناخت و با همه توان حزب الله را وارد این میدان کرد و خود را فدای آرمان مقاومت کرد.
جهان نقش حزب الله در مهار داعش را فراموش نمیکند
رئیس مجلس شورای اسلامی با تاکید بر این که جهان نقش حزب الله را در مهار تروریسم داعش فراموش نمیکند، اظهار داشت: این حزبالله بود که با نثار خون فرزندان خویش این تهدید بینالمللی را مهار و ثبات و امنیت را در جهان برقرار کرد.
قالیباف افزود: امنیت امروز دنیا و به ویژه اروپا مدیون رهبری شهید نصرالله است، حزب الله عامل صلح و ثبات است و اگر سران آمریکا واقعاً برای منطقه غرب آسیا صلح میخواستند باید سگ پاسبانشان را کنترل میکردند نه آنکه فرماندهان رشید و رهبر عاقل حزبالله را با بمبها و دیگر ابزارهای نظامی و کمکهای اطلاعاتی شان ترور کنند.
وی گفت: نصرالله تا آخرین لحظه به مجاهدان حزب الله وفادار ماند و مثل آنها و در میانه میدان به شهادت رسید همچنان که یحیی سنوار در پایبندی به همین سنت تا آخرین نفس در میدان و کنار سربازان مقاومت در خط مقدم جنگید.
رئیس مجلس شورای اسلامی افزود: بالاترین درجه تحقیر برای اسرائیل این است که با وجود به شهادت رساندن فرماندهان حزب الله، هجوم وحشیانه هوایی و تجاوز زمینی نتوانسته به داخل خاک لبنان پیشروی کند، چه سردرگمی راهبردی از این روشنتر که فرماندهان اسرائیلی میگویند نمیدانیم برای چه هدفی میجنگیم.
وی تاکید کرد: چه شکستی از این سنگینتر که همه خطوط قرمز بشری و جهانشمول را رد کنند اما هیچ پیروزی ملموس نداشته باشد و شمشیر محور مقاومت را تیزتر و بلندتر ببیند، اسرائیل حتی در ترور سید حسن نصرالله هم رسوا شد.
قالیباف افزود: سید حسن نصرالله و یارانش عامل صلح و ثبات نه تنها در غرب آسیا بلکه بدون هیچ اغراقی در دنیا بودند.
سید عباس صالحی: شهید نصرالله ترکیب نادری از اندیشه و عمل بود
وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی گفت: شهید نصرالله شخصیتی تحلیلگر و اندیشهورز بود، همه ما تحلیلهای خاص او در حوزه های مختلف را شنیده ایم و خواندهایم اما درعین حال یک شخصیت عملگرای میدانی هم بود و این ترکیب نادری در شخصیت این شهید مقاومت بود.
سیدعباس صالحی صبح امروز -شنبه ۱۹ آبان ماه- در همایش بینالمللی «مکتب نصرالله» در سالن اجلاس سران، ضمن درود به روح شهدا و رهبران مقاومت اظهار داشت: در مورد خصوصیات متعالی شهید مقاومت سید حسن نصرالله چند نکته ای عرض می کنم به نظر من شهید نصرالله ترکیب جامعی از ویژگی هایی بود که گاه در شخص یا افرادی به ندرت جمع می شود برهمین مبنا این ترکیب متمایز و ممتازی است.
وی افزود: شهید نصرالله شخصیتی تحلیل گر و اندیشه ورز بود، همه ما تحلیل های خاص او در حوزه های مختلف را شنیده ایم و خوانده ایم اما درعین حال یک شخصیت عمل گرای میدانی هم بود و این ترکیب ترکیب نادری است. بسیاری افراد در صحنه اندیشه پیشتازند اما در صحنه عمل آن پیشتازی را ندارند و برعکس، شهید نصرالله وقتی تحلیل می کرد در قله بود و وقتی عمل می کرد هم در قله بود.
صالحی ادامه داد: نکته دیگری که در شخصیت او می توان یاد گرفت این است که او یک سیاستمدار جدی و کامل بود هم در عرصه ملی، منطقه ای و جهانی و هم یک فرمانده برتر نظامی از آغاز حمله به لبنان بود.
وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی تاکید کرد: نکته سوم این که شهید نصرالله یک شخصیت ملی لبنانی بود، یعنی هم به منافع ملی لبنان توجه داشت و به سرزمین و جغرافیای آن دلبسته بود، نمی خواست لبنان یک وجب خاکش را از دست بدهد و از یک طرف یک شخصیت اسلامی فراملی بود و این که یک فرد بتواند هم در افق جغرافیا تعریف شود و هم در افق منطقه و جهان، بسیار نادر است.
صالحی گفت: ویژگی دیگر او این بود که اهل تسامح و مدارا و احسان و رحمت بود و چقدر نکته ها از سید در این زمینه به یاد داریم و هم اهل صلابت و نفوذناپذیری در مقابل دشمنان بود. در شخصیت او آرمان گرایی در عین واقع گرایی بود، او قله آرمان ها را می نوردید اما واقعیت میدان را هم در توجه داشت، خاطرات زیادی از شهید نصرالله در این ترکیب می توان دید که چگونه می توان آرمان گرایی را با واقع گرایی پیوند داد.
به گفته وزیر فرهنگ شهید حسن نصرالله هم مدیر راهبردی بود و هم مدیر میدانی، چه بسیار اندک اند کسانی که در قله و فضای مدیریت استراتژیک و راهبردی و در عین حال مدیر میدانی نیز هستند و یا بالعکس، اما سلسله ای از این ویژگی های ترکیبی را در شهید سید حسن نصرالله می توان برشمرد.
صالحی افزود: او هم به قدرت سخت توجه داشت و از آن بهره می گرفت و هم قدرت نرم را می شناخت، هر سخنرانی و مکتوبی که داشت می توانست افق را تغییر دهد، دیپلماسی رسانه و عمومی را به خوبی می شناخت و از آن بهره می گرفت. اکنون شهید سید حسن نصرالله در میان ما نیست و بی تردید از دست دادن چنین شخصیتی سوگ بزرگ و سختی است و تحمل آن دشوار، اما من یادآوری می کنم نکته ای را که شهید فتحی شقاقی بعد از شهادت سیدعباس موسوی عنوان کرد، او گفت «حزبی که دبیرکل آن به شهادت می رسد، هرگز شکست نمی خورد»، حتما چنین است، راه سید حسن و راه حزب الله همچنان محکم و پابرجاست.