حمید چوبینه، رییس انجمن علمی جنین شناسی و بیولوژی تولید مثل و دبیر انجمن علمی باروری و ناباروری ایران نوشت: خوشبختانه در طی این سالها کشورمان یکی از پیشروترین ها در حوزه ناباروری بوده و انواع درمان ها در اقصی نقاط کشور انجام می شود. به ویژه که پیر شدن جمعیت و کاهش موالید یکی از بحرانهای آتی ایران ماست و لزوم ازدیاد نسل در اکثر سیاست گذاری ها دیده شده است.
به گزارش جماران؛ حمید چوبینه، رییس انجمن علمی جنین شناسی و بیولوژی تولید مثل و دبیر انجمن علمی باروری و ناباروری ایران در یادداشتی نوشت:
به نام جان آفرین امید بخش
بیست و پنجم جولای یکی از مهمترین روزهای تاریخ علم پزشکی و رشته ناباروری است.
حدود ۴۶ سال پیش در چنین روزی نخستین نوزاد از طریق IVF به دنیا آمد و انقلابی در درمان ناباروری ایجاد کرد، به طوری که سالیانه ۷ درصد به متولدین نوزادها از این روش اضافه می شود.
خوشبختانه در طی این سالها کشورمان یکی از پیشروترین ها در حوزه ناباروری بوده و انواع درمان ها در اقصی نقاط کشور انجام می شود. به ویژه که پیر شدن جمعیت و کاهش موالید یکی از بحرانهای آتی ایران ماست و لزوم ازدیاد نسل در اکثر سیاست گذاری ها دیده شده است.
به طور متوسط حدود ۲۰ درصد زوجین در جوامع دچار انواع مشکلات باروری هستند که خوشبختانه نزدیک به ۹۰ درصد از آنها که تشخیص به موقع داده شوند با انواع روشهای کمک درمان ناباروری به مدد تیم درمانی( پزشکان و متخصصان اندیشمند و تلاشگر ) کشورمان قابل درمان می باشد و سهم زیادی از این موفقیت بر عهده جنین شناسان حاذق در عرصه درمان و پژوهش می باشد.
اینجانب به عنوان عضوی از این خانواده بزرگ و رییس هیات مدیره انجمن علمی مربوط و دبیر انجمن علمی باروری و ناباروری ایران ضمن تبریک این روز به همکاران بزرگوارم و سایر متخصصین بزرگوار در حوزه درمان ناباروری ( متخصصین و فلو شیپ های عزیز زنان و ارولوژی ) توجه مسوولین محترم عرصه سلامت کشور را به حل مشکلات این حوزه به جهت اهمیت مسایل پیش گفته جلب می نمایم.
آینده ای روشن با امیدواری مضاعف در انتظار همکاران عزیزم خواهد بود.
حمید چوبینه
رییس انجمن علمی جنین شناسی و بیولوژی تولید مثل
و دبیر انجمن علمی باروری و ناباروری ایران