صحرایی وزیر آموزش و پرورش با تاکید بر اینکه در ترویج فریضه نماز هیچ گاه کوتاهی نخواهیم کرد، یادآور شد: برنامههای متنوعی را در این بخش داریم.
به گزارش جماران؛ وزیر آموزش و پرورش با اشاره به آموزش ۲۰ هزار اذانگو در سطح کشور گفت: این تعداد دانشآموز به هنگام اقامه نماز، به صورت زنده اقامه اذان دارند.
رضامراد صحرایی، وزیر آموزش و پرورش اظهار کرد: با حمایتهای دولت سیزدهم مقدمات جذب ۱۹ هزار مربی پرورشی پس از پانزده سال انتظار در سال جدید پیش رو تحقق یافته است.
طبق گزارش مهر، وی بیان کرد: وجود مربی پرورشی در مدارس یکی از مهمترین سیاستهای دنبال شده از سوی وزارت آموزش و پرورش است چرا که در تعلیم و تربیت دانش آموزان نقش مستقیم دارد.
صحرایی ادامه داد: امروزه مدارس گفتمان پذیر هستند چرا که بواسطه جمعیت گسترده جوانان و نوجوانان، نقطه امن کشور به شمار میروند و آموزشهای اصولی در عرصههای مختلف در این حوزه اجرایی میشود.
وزیر آموزش و پرورش به لزوم توجه بیشتر به شیوه استفاده دانش آموزان از فضای مجازی اشاره کرد و افزود: قشر جوان و نوجوان ساعتها در فضای مجازی مشغول هستند و به نوعی رها شده که نیاز به تدبیر دارد.
وی تأمین بیش از یک میلیون و ۶۰۰ هزار متر مربع سجاده، گسترش طرح ایجاد ۹ هزار مسجد را از مهمترین اقدامات وزارت آموزش و پرورش دانست و گفت: هم اکنون هفت هزار و ۲۸۰ نمازخانه در سطح مدارس و مراکز آموزشی در حال ساخت است.
صحرایی با اشاره به آموزش ۲۰ هزار اذان گو در سطح کشور گفت: این تعداد دانش آموز به هنگام اقامه نماز، به صورت زنده اقامه اذان دارند.
وی با تاکید بر اینکه در ترویج فریضه نماز هیچ گاه کوتاهی نخواهیم کرد، یادآور شد: برنامههای متنوعی را در این بخش داریم.
وزیر آموزش و پرورش: مربی پرورشی کم داریم
تداوم حضور روحانیت در مدارس مورد تاکید ماست
خوشبختانه پردیس معلم پرورشی در قم آغاز به کار کرده؛ جذب مربیان پرورشی در دستور کار است
وزیر آموزش و پرورش گفت: ۶۴ هزار نماز جماعت با حضور دانش آموزان در طرح محراب در حال اجراست.
وزیر آموزش و پرورش با اعلام اینکه در ۳ هزار ۶۰۰ مدرسه طرح مدرسه، مسجد و خانواده اجرا می شود گفت: ۶۴ هزار نماز جماعت با حضور دانش آموزان در طرح محراب در حال اجراست.
صحرایی با اشاره به اینکه سند تحول بنیادین از دانش آموزان ۴۰ ویژگی از جمله موحد بودن، اهل نماز بودن و... می خواهد که مهمترین آن محور نماز است، گفت: نماز مهمترین رکن در آموزش و پرورش است و در تنظیم سند نماز، طرح فراگیر را حول ۵ محور اصلی امید، ایمان، خودباوری و خرد ورزی و هویت اجرا میشود.
وی با تاکید بر اینکه ۳۲ کمیسیون مطالعاتی و تخصصی در سطح استانها با موضوع نماز تشکیل شده است، افزود: امروز باید برای حل مشکل، کنشگرانه وارد عمل شویم. اگر از طریق مدارس جلوی آسیبهای اجتماعی را بگیریم راحتر میتوان با مشکلات روبه رو شویم.
وزیر آموزش و پرورش با اشاره به اینکه جشن تکلیف برای دانش آموزان در حال اجراست و بهترین برنامه تربیتی محسوب میشود، ادامه داد: همچنین طرح مسجد، مدرسه و خانواده در حال اجراست، مدرسه در اقامه نماز از مسجد مهمتر است، مدرسه در سند تحول بنیادین میگوید نقطه اتکا و ملت در تعالی کشور مدرسه است.
وی با عنوان اینکه در ۳ هزار ۶۰۰ مدرسه طرح مدرسه، مسجد و خانواده را اجرا میکنیم، گفت: برگزاری مسابقات نماز و اذان با مشارکت بیش از یک میلیون نفر و ۷۶۰ اجلاس نماز در مدارس اجرا شد.
صحرایی با اعلام اینکه تداوم حضور روحانیت در مدارس مورد تاکید ماست، ادامه داد: مربی پرورشی در مدارس کم داریم و خوشبختانه پردیس معلم پرورشی در قم اغاز به کار کرده است و جذب مربیان پرورشی در دستور کار است.