شهریار حیدری عضو کمیسیون امنیت ملی و سیاست خارجی مجلس با بیان اینکه ابهامی در مذاکرات آینده باقی نمانده است، گفت: یک سری مولفه‌ها مثل انتخابات آمریکا، ملاحظات طرفین برجامی و ملاحظات جمهوری اسلامی در روند مذاکرات برجام اثرگذار است که در نهایت باعث شده است برجام با تاخیر انجام شود؛ ولی تحولات اخیر منطقه‌ای و همچنین همکاری آژانس با سازمان انرژی اتمی ایران، این تحلیل را به ما می دهد که مذاکرات در آینده نه چندان دور در یک کشور ثالث و یا وین برگزار خواهد شد.

به گزارش جماران؛ عضو کمیسیون امنیت ملی و سیاست خارجی مجلس با اشاره به زمان برگزاری مذاکرات برجام، گفت: تحولات اخیر منطقه ای و همچنین همکاری آژانس با سازمان انرژی اتمی ایران، این تحلیل را به ما می دهد که برجام در آینده نه چندان دور در یک کشور ثالث و یا وین برگزار خواهد شد.

شهریار حیدری در گفت و گو با شفقنا در رابطه با روند مذاکرات وین، اظهار کرد: طرفین برای برگزاری مذاکره برجام، اعلام آمادگی کردند؛ همچنین سازمان انرژی اتمی همکاری‌های بیشتری با آژانس بین‌المللی انرژی اتمی داشتند که همین امر مقدمه برگزاری برجام است.

وی افزود: در حال حاضر برنامه هسته ای ایران، محور مذاکرات برجام است که تا الان همکاری آژانس و سازمان انرژی هسته‌ای، ارتباطات را نزدیک تر کرده است تا طرفین بتوانند در آینده نزدیک پیرامون برجام جلسه برگزار کنند.

وی با بیان اینکه ابهامی در مذاکرات آینده باقی نمانده است، گفت: یک سری مولفه‌ها مثل انتخابات آمریکا، ملاحظات طرفین برجامی و ملاحظات جمهوری اسلامی در روند مذاکرات برجام اثرگذار است که در نهایت باعث شده است برجام با تاخیر انجام شود؛ ولی تحولات اخیر منطقه‌ای و همچنین همکاری آژانس با سازمان انرژی اتمی ایران، این تحلیل را به ما می دهد که مذاکرات در آینده نه چندان دور در یک کشور ثالث و یا وین برگزار خواهد شد.

حیدری با اشاره به زمان برگزاری مذاکرات، گفت: یکی از مباحث مورد تاکید، برگزاری مذاکرات برجام قبل از انتخابات آمریکا است. علی رغم اینکه با آمریکا مذاکرات مستقیمی نداریم اما این کشور سعی کرده که در حاشیه برجام حضور فعالی داشته باشد اما در خواست ما این است که امریکا به کشورهایی که در برجام حضور دارند اضافه شود.

وی در پایان خاطرنشان کرد: آمریکا مذاکرات مستقیم با ایران را درخواست کرد که از سوی ایران پذیرفته نشد و در خواست ما این بود که در قالب برجام مذاکره کنیم و بعد از برجام اگر آمریکا از گذشته خود پشیمان شد، برای برپایی سفارتخانه هم آمادگی داریم اما تا زمانی که برجام به نتیجه نرسد با آمریکا مذاکره مستقیمی نخواهیم داشت.

انتهای پیام
این مطلب برایم مفید است
0 نفر این پست را پسندیده اند

موضوعات داغ

نظرات و دیدگاه ها

مسئولیت نوشته ها بر عهده نویسندگان آنهاست و انتشار آن به معنی تایید این نظرات نیست.