صنعت داروسازی ازنظر تأمین نقدینگی در مضیقه است و وعده بانکها برای ارائه تسهیلات به شرکتهای داروسازی از روی کاغذ فرا نرفته و در کنار این مسئله نوسانات ارزی هم پا به میدان گذاشته، تا حلقه را بیشازپیش بر تهیه و توزیع دارو تنگتر یا قیمت اقلام دارویی را گرانتر کند.
به گزارش جماران؛ روزنامه رسالت نوشت: در صورت عدم تأمین نقدینگی شرکتهای داروسازی، کمبود دارو در ماههای بهمن و اسفند شکل جدیتری به خود میگیرد.
روزنامه اصولگرای رسالت نسبت به تشدید کمبود دارو در دو ماه پایانی سال هشدار داد.
طبق گزارش رسالت، صنعت داروسازی ازنظر تأمین نقدینگی در مضیقه است و وعده بانکها برای ارائه تسهیلات به شرکتهای داروسازی از روی کاغذ فرا نرفته و در کنار این مسئله نوسانات ارزی هم پا به میدان گذاشته، تا حلقه را بیشازپیش بر تهیه و توزیع دارو تنگتر یا قیمت اقلام دارویی را گرانتر کند. حالا 6 ماه پس از اجرای سیاست حذف ارز ترجیحی باهدف اصلاح و ساماندهی بازار دارو، کمبود و گرانی را نمیتوان کتمان کرد. اگرچه اوضاع داروهایی همچون سرم و آنتیبیوتیکها رو به بهبود است اما همچنان برخی کمبودها ادامه دارد.
در ادامه این مطلب آمده است: اکنون بسیاری از صنایع دارویی قادر به ادامه فعالیت نیستند و آنطور که نایبرئیس سندیکای تولیدکنندگان دارو میگوید، بیمارستانهای دولتی حدود 11هزار میلیارد تومان به شرکتهای توزیع بدهکارند و شرکتهای توزیع نیز به شرکتهای تولیدکننده دارو بدهکارند. براین اساس در صورت عدم تأمین نقدینگی شرکتهای داروسازی، کمبود دارو در ماههای بهمن و اسفند شکل جدیتری به خود میگیرد.