موسوی‌فرد امام جمعه اهواز و نماینده ولی فقیه در خوزستان گفت: عامه مردم نباید به این مساله بی‌تفاوت باشند زیرا بی‌تفاوتی دسته‌ای از ما مومنین موجب شده امروز برخی‌ها این گونه در صحنه حاضر شوند.

به گزارش جماران؛ به نقل از ایسنا، موسوی‌فرد امام جمعه اهواز با اشاره به بیانات اخیر مقام معظم رهبری درباره حجاب، گفت: برخی در حجاب ضعف دارند که تذکر زبانی وظیفه همه ما است اما ورود به ملاحظات فیزیکی وظیفه ما نیست و نگویید تکلیف دولت این است زیرا هر کدام وظایفی دارند؛ هر کجا حجاب برداشتند وظیفه داریم تذکر دهیم و همین تذکر کافی است.

حجت الاسلام و المسلمین سید محمدنبی موسوی‌فرد در خطبه‌های نماز جمعه امروز (۱۶ دی‌ماه) با تاکید بر رعایت تقوای الهی با اشاره به بیانات مقام معظم رهبری در خصوص تحکیم خانواده و اجتماع اظهار کرد: ابراز محبت، معاشرت نیکو و احترام متقابل، همکاری متقابل و صبر در برابر ناملایمات برخی از رفتارهایی هستند که موجب تحکیم خانواده می‌شوند.

وی با اشاره به در پیش بودن سالروز ولادت حضرت فاطمه(س) افزود: حضرت فاطمه(س) حجم عظیمی از آرامش را در محیط خانواده ایجاد کرده بود به گونه‌ای که شخصیتی آسمانی مانند امام علی(ع) که کوهی از اندوه و غصه داشت، می‌فرماید که وقتی به محضر حضرت فاطمه(س) می‌رفت تمام حزن ایشان بر طرف می‌شد.

نماینده ولی فقیه در خوزستان با بیان اینکه جهاد تبیین واجب فوری و عینی است، گفت: باید علاوه بر محیط خانواده در آموزش و پرورش، دانشگاه‌ها و حتی محیط کاری جهاد تبیین آموزش داده شود.

موسوی‌فرد با اشاره به بیانات مقام معظم رهبری در مورد عظمت حضرت فاطمه(س) و جایگاه زن، عنوان کرد: زن مبداء همه خیرات و خوبی‌ها است. حضرت آقا برخلاف بسیاری از افراد که در ایران اسلامی حضور دارند اما به دلیل انفعال در مقابل غرب، حالت منفعلانه به خود می‌گیرند، مطالبه‌گرانه صحبت می‌کند. در غرب تمام هویت زن را می‌گیرند تا خرج استکبار و جاهیلت مدرن شود.

وی بیان کرد: تعداد دانشمندان و زنان دارای افتخاردر ایران در قبل از انقلاب اسلامی از تعداد انگشت‌ها تجاوز نمی‌کرد اما امروز زنان ایران در عرصه‌های فردی و اجتماعی نام‌آور و تاثیرگذار هستند بنابراین آن‌هایی که چشمان خود را روی دارایی‌های افتخارآمیز ما بسته‌اند، دچار خودتحقیری و بحران هویت شده‌اند.

امام جمعه اهواز با اشاره به بازتعریف زن مسلمان ایرانی از نگاه مقام معظم رهبری، گفت: رهبری می‌فرماید عمری در گوش ما گفتند تا وقتی زن خانه‌دار است عقب‌مانده است و پیشرفت، در خیابان است. بعد هم جماعتی غرب‌زده و غرب‌گرای از خدا بی‌خبر در ایران، حذف پوشش و حجاب را مقدمه اجتماعی شدن زن دانستند و می‌خواستند زن را از جایگاه والای خود در قرآن کریم تنزل دهند و از زن به عنوان ابزار استفاده کنند اما حضرت آقا فرمودند خانه‌داری به معنای خانه‌نشینی نیست بلکه حضور زن در عرصه اجتماعی یک ضرورت است.

موسوی‌فرد به دیگر نقش‌های زن بیان کرد: خانه‌داری صیانت از جریان زندگی خانواده است که این مهم فراتر از هر ماموریتی برای زن است. مقام معظم رهبری تصویری دقیق از حجاب داشتند؛ نه مانند جریان منفعل از غربی‌ها که منکر ضرورت حجاب می‌شوند و نه مانند جریان مترجع به تکفیر زن ایرانی می‌پردازند. ایشان گفتند حجاب از ضروریات دین است و حجاب و پوشش زن در چارچوب اسلام، واجب شرعی است و تردیدی در آن نیست و باید حجاب رعایت شود.

وی افزود: ایشان فرمودند ضعف ظاهری حجاب یک زن، نفی دین‌داری و انقلابی‌گری نیست. برخی در حجاب ضعف دارند که تذکر زبانی وظیفه همه ما است اما ورود به ملاحظات فیزیکی وظیفه ما نیست و نگویید تکلیف دولت این است زیرا هر کدام وظایفی دارند؛ هر کجا حجاب برداشتند وظیفه داریم تذکر دهیم و همین تذکر کافی است.

نماینده ولی فقیه در خوزستان گفت: عامه مردم نباید به این مساله بی‌تفاوت باشند زیرا بی‌تفاوتی دسته‌ای از ما مومنین موجب شده امروز برخی‌ها این گونه در صحنه حاضر شوند.

انتهای پیام
این مطلب برایم مفید است
0 نفر این پست را پسندیده اند

موضوعات داغ

نظرات و دیدگاه ها

مسئولیت نوشته ها بر عهده نویسندگان آنهاست و انتشار آن به معنی تایید این نظرات نیست.