حسین طائب مشاور عالی فرمانده کل سپاه گفت: انقلاب اسلامی بلوک غرب و شرق و سلطه گر و سلطه‌پذیری را کنار گذاشت، هویت انقلاب اسلامی یک منطق جدید حکم رانی را ارائه می‌کند که به دنبال ایجاد حرکت اسلام سیاسی در جهان است.

به گزارش جماران؛ به نقل از مهر، مشاور عالی فرمانده کل سپاه با بیان این که انقلاب اسلامی در شرایطی به پیروزی رسید که دنیا در یک دوقطبی محض قرار داشت، گفت: انقلاب اسلامی مدل جدید حکمرانی را به دنیا ارائه کرده است.

حجت الاسلام حسین طائب پیش از ظهر چهارشنبه در همایش جهاد تبیین حقایق بسیج طلاب استان اظهارکرد: انقلاب اسلامی در شرایطی به پیروزی رسید که دنیا در یک دوقطبی محض قرار داشت، یک قطب دنیا در احاطه بلوک شرق و قطب دیگر در اختیار بلوک غرب بود اما امام یک مدل حکمرانی دیگری را به دنیا ارائه کرد.

مشاور عالی فرمانده کل سپاه افزود: انقلاب اسلامی بلوک غرب و شرق و سلطه گر و سلطه‌پذیری را کنار گذاشت، هویت انقلاب اسلامی یک منطق جدید حکم رانی را ارائه می‌کند که به دنبال ایجاد حرکت اسلام سیاسی در جهان است.

وی بیان کرد: به فضل الهی با پیشرفت طی ۴۴ سال گذشته در اکثریت عرصه‌ها از یک کشور واردکننده محض به یک کشور صادرکننده فراورده‌های مختلف تبدیل شده ایم.

طائب گفت: روزگاری در این کشور بیش از ۶ میلیارد دلار در سال صرف واردات بنزین می‌شد اما امروز بنزین را خودمان تولید می‌کنیم و با تکمیل پالایشگاه ستاره خلیج فارس به صادرکننده بنزین هم تبدیل خواهیم شد.

مشاور عالی فرمانده کل سپاه اضافه کرد: امروز آمریکایی‌ها درصدد ایجاد بی ثباتی در کشور هستند تا این حرکت پیشران و محرکی که با روی کار آمدن دولت جدید در کشور شکل گرفته را زمین بزنند و مسئولین را از انجام امورات اصلی خود غافل کنند.

وی عنوان کرد: در سند امنیت ملی آمریکا که به صورت عمومی منتشر می‌شود، صراحتاً قید شده که رقبای ما چین، روسیه و کشورهایی هستند که دموکراسی غرب را تضعیف کرده و مدل جدیدی از حکمرانی را به دنیا ارائه کرده اند که مهم‌ترین آنها ایران است.

طائب بیان کرد: آنها پایان سال ۲۰۳۰ را فرصت مهار این چالش می‌دانند و جنگ اوکراین با روسیه، تنش تایوان با چین و اغتشاشات خیابانی در ایران را برای همین شروع کردند.

مشاور عالی فرمانده کل سپاه گفت: اغتشاشات اخیر فقط با هدف بی ثباتی کشور رقم خورد و سرویس‌های اطلاعاتی آمریکا اعلام کردند که ما در این غائله با شکست مواجه شدیم.

انتهای پیام
این مطلب برایم مفید است
0 نفر این پست را پسندیده اند

موضوعات داغ

کلمات کلیدی بنزین حسین طائب

نظرات و دیدگاه ها

مسئولیت نوشته ها بر عهده نویسندگان آنهاست و انتشار آن به معنی تایید این نظرات نیست.