حسین طائب مشاور عالی فرمانده کل سپاه گفت: در جنگ ترکیبی بنا دارند جسم و روح را درگیر کنند. هم جسم را با درگیری وارد میکنند، هم در حوزه روح میخواهند فراگیری و سهم بیشتری در افکار عمومی داشته باشند. مقابله با این جنگ هم باید جسمی و روحی باشد. برخی میگویند چرا مماشات و تحمل میکنی؟ ما تحمل میکنیم، هزینه میدهیم، اما بنا داریم تفکیک ایجاد کنیم. دشمن بنا دارد خشم را تبدیل به جمعیت بیشتر کند، ما باید جلوی این را بگیریم.
به گزارش جماران؛ به نقل از فارس، مشاور عالی فرمانده کل سپاه گفت: در جنگ ترکیبی بنا دارند جسم و روح را درگیر کنند. هم جسم را با درگیری وارد میکنند، هم در حوزه روح میخواهند فراگیری و سهم بیشتری در افکار عمومی داشته باشند. مقابله با این جنگ هم باید جسمی و روحی باشد. برخی میگویند چرا مماشات و تحمل میکنی؟ ما تحمل میکنیم، هزینه میدهیم، اما بنا داریم تفکیک ایجاد کنیم. دشمن بنا دارد خشم را تبدیل به جمعیت بیشتر کند، ما باید جلوی این را بگیریم.
حجتالاسلام حسین طائب، مشاور عالی فرمانده کل سپاه پاسداران و رئیس سابق اطلاعات سپاه در نشست تحلیل و بررسی فتنه اخیر در هیأت آئین حسینی به سخنرانی پرداخت. وی در این مراسم با اشاره به اینکه امروز شاهد فتنه پنجم در کشور هستیم، اظهار داشت: انقلاب اسلامی زمانی ظهور پیدا کرد، جهان دارای دو قطب شرق و غرب و کشورهای سلطهگر و سلطهپذیر بود که امام (ره) در مقابل این دو قدرت شجره طیبهای به نام جمهوری اسلامی با شعار نه شرقی نه غربی بنا گذاشت.
ماجرای سیاست چماق و هویج دموکراتها
مشاور عالی فرمانده کل سپاه پاسداران با اشاره به اینکه آمریکاییها با روی کار آمدن دموکراتها سیاست چماق و هویج را در خصوص کشورهای منطقه راه انداختند، گفت: درخصوص ایران فشار اقتصادی و تحریم را شروع کردند و بعد وارد مذاکره شدند و برجام ایجاد کردند. قراردادهایی منعقد شد و دیدند ایران در حال قدرتمند شدن است. جمهوریخواهان آمدند و زدند زیر میز و گفتند برجام را قبول نداریم. کار به جایی رسید که در طول سال ۷۰ هزار بشکه نفت صادر میکردیم. ترامپ رفت و دوباره دموکراتها آمدند و سراغ برجام رفتند. گفتند فشار را زیاد کنیم و بعد امتیاز بدهیم.
وی تصریح کرد: در کشور ما یک سال و اندی است که انسجام مدیریتی داریم و دولت انقلابی روی کار آمده است. آمریکاییها میگفتند فشار میآوریم، امتیاز میدهیم، ایرانیان میپذیرند و به برجام برمیگردند. آمریکاییها تصور میکردند ایران نفت نمیفروشد و اگر میفروشد پولش نمیتواند بگیرد. یک سال و نیم پیش، معوقات حقوق داشتیم و تجمع میشد.
خدمات دولت انقلابی، دشمن را ترساند
طائب گفت: دولت انقلابی روی کار آمد و تلاش کرد نفت را به اندازه نیاز فروخت. پولش را هم دریافت کرد یعنی تحریمها را دور زد. معوقات حقوق پرداخت کرد و رتبهبندی معلمان را هم اجرا کرد. این اقدامات ریال را وارد جامعه کرد. راهبرد همسایگی نوشت و با کشورهای منطقه مسائل را حل کرد و در عرض یک سال ۱۳۰ میلیارد دلار تفاهمنامه بست.
مشاور عالی فرمانده کل سپاه پاسداران ادامه داد: زمانی که این دولت روی کار آمد، قطعی برق داشتیم، اما این دولت خاموشی را برطرف کرد و صادرات برق را هم افزایش داد. سال ۹۷ ما ۶ میلیون دلار بنزین میخریدیم، اما امسال نمیخریم و حتی صادرات هم کم کردیم. جراحی اقتصادی در این دولت انجام افتاد. کاری را که همه دولتها جرأت نمیکردند، این دولت انجام داد و گفت دلار به چهار نفر نمیدهم که چهار واردکننده غذا داشته باشیم که فساد ایجاد کند. بلکه دلاری که به دست میآورم در صندوق میگذارم، قیمتش را آزاد میکنم و معادل آن را مستقیم به مردم میدهم. ۲۵۰-۳۰۰ هزار میلیارد تومان سالانه باید به مردم بدهد. این حجم از پول، قطعاً گرانی به وجود میآورد و طبیعی است، اما اقتصاد را نجات میدهد. آمریکاییها این را میفهمند.
مردم ثمره تلاشهای اقتصادی دولت را به مرور میبینند
وی گفت: این دولت در اولین برنامه سال ۱۴۰۱، پول را به صندوق میریزد و نتیجهاش این است که سرمایهگذاری در حال رخ دادن است. معاون اول با سرمایهگذاران داخلی در صنعت پتروشیمی و زیرساختی قرارداد ۱۷ میلیارد دلار امضا کرد که تاکنون ۱۲ درصد پیشرفت داشته است. این سرمایهگذاری باید صورت گیرد؛ یعنی سرمایه از خارج جذب شود، سرمایه داخل هدایت شود که نتیجه این است، صنعت حمل و نقل، تزانزیت و ... دُرست میشود، صادرات گازی خواهیم داشت و کشور در حوزه اقتصاد به شکوفایی میرسد.
طائب با اشاره به اینکه در عرصه فرهنگ و اجتماع نیز دولت طرحهای خوبی دارد، گفت: برخی میگویند دولت دهه شصتی میشود این به این معنا نیست که قوه قضاییهای میشود، بلکه در حال انقلابی شدن است و نیروها همافزایی میکنند. این دولت کاستیهای دولت غربگرا را جبران میکند. مردم سختی دارند، اما در طول یک دوره محصول این تلاشها را خواهند دید.
در مقابل جنگ نرم آمریکا چه باید کنیم؟
طائب افزود: آمریکا بنا دارد در این ۳ سال یا ۸ سال که برای خود فرصت قائل شدند، با ایران تقابل نرم داشته باشند؛ بنابراین ما باید بازدارندگی خود را در این جنگ نرم با آمریکا بالا ببریم. از سوی دیگر هم باید افکار انقلاب اسلامی را به بیرون نشر دهیم.
مشاور عالی فرمانده کل سپاه پاسداران با اشاره به اینکه در جنگ نرم فرایند هویتزدایی داریم، گفت: انقلاب اسلامی پنج هویت آورده است. اول هویت انقلابی یعنی نه شرقی هستم، نه غربی و از سوی دیگر زیربار ظلم نمیروم و ظلم هم نمیکنم. او بنا دارد با سوال این هویت را مخدوش کند؛ هویت دفاع مقدس، هویت پیشرفت، هویت خدمت و هویت مقاومت را با شبهه مخدوش کند.
هیأتیها شبهههای موجود در کشور را برطرف کنند
وی گفت: وظیفه هیأت این است که جامعه یکپارچه انقلابی ایجاد کند. جنگ نرم، دوگانگی ایجاد میکند. هر شبههای دارید، برطرف کنید و سپس سراغ شبهههای دیگران بروید. در فتنه پنجم اینها نتوانستند دوگانگی ایجاد کنند و شکست خوردند، اما بنا هم ندارند خارج شوند؛ زیرا زمان ندارند و میخواهند طولانی کنند. راهکار این است که توجیه و عملیات نرم خود را قوی کنیم.
چرا در برابر اغتشاشگران مماشات میشود؟
طائب گفت: در جنگ ترکیبی بنا دارند جسم و روح را درگیر کنند. هم جسم را با درگیری وارد میکنند، هم در حوزه روح میخواهند فراگیری و سهم بیشتری در افکار عمومی داشته باشند. مقابله با این جنگ هم باید جسمی و روحی باشد. برخی میگویند چرا مماشات و تحمل میکنی؟ ما تحمل میکنیم، هزینه میدهیم، اما بنا داریم تفکیک ایجاد کنیم. دشمن بنا دارد خشم را تبدیل به جمعیت بیشتر کند، ما باید جلوی این را بگیریم.
مشاور عالی فرمانده کل سپاه پاسداران تصریح کرد: در این جنگ تک تک ما باید با راهبرد مقام معظم رهبری یعنی جهاد تبیین وظیفه خود را انجام دهیم و شبههها را پاسخ دهیم. دشمن بنا دارد بیثباتی در کشور ایجاد کند تا تفاهمنامهها تبدیل به قرارداد نشود و ایران نتواند درآمد داشته باشد. در گذشته زمانی که کشوری میخواست با ایران قرارداد ببندد میگفت باید از آمریکا اجازه بگیرم، اما امروز کسی به تحریمهای آمریکایی توجه ندارد، ولی ثبات میخواهد. به فضل الهی این مقطع را پشت سر خواهیم گذاشت.