احمد موسی، سخنگوی وزارت برق عراق در اظهاراتی گفت: میزان تولید انرژی در عراق اکنون تقریبا روزانه 20 هزار مگاوات است و این میزان همچنان نیازهای عراق را برآورده نمی کند و ما همچنان منظر افزایش واردات گاز برای افزایش تولید هستیم.

به گزارش جماران؛ سخنگوی وزارت برق عراق اعلام کرد که این کشور تمام بدهی های گازی خود را به ایران پرداخت کرده است.

ایسنا به نقل از خبرگزاری رسمی عراق(واع) نوشت: احمد موسی، سخنگوی وزارت برق عراق در اظهاراتی گفت: میزان تولید انرژی در عراق اکنون تقریبا روزانه 20 هزار مگاوات است و این میزان همچنان نیازهای عراق را برآورده نمی کند و ما همچنان منظر افزایش واردات گاز برای افزایش تولید هستیم.

وی تاکید کرد: عراق تمام مبلغ بدهی های معوقه را به ایران پرداخت کرد و به طرف ایرانی اعلام کردیم که ما روزانه به 50 الی 55 میلیون متر مکعب گاز نیاز داریم اما میزان رسیده به ما اکنون 40 میلیون متر مکعب است و به محض این که واردات گاز افزایش یابد وارد مدار نیروگاه‌های تولید برق خواهد شد و تولید ما بالا خواهد رفت.

سخنگوی برق عراق خاطرنشان کرد: اگر ایران روزانه بالاتر از 50 میلیون متر مکعب گاز به ما بدهد تولید ما روزانه به 24 هزار مگا وات خواهد رسید و ما منتظر این امر هستیم، ما تماس های مداومی با وزارت انرژی ایران در این زمینه داریم.

احمد موسی پیش از این نیز اعلام کرده بود: وزارت برق عراق تماس‌هایی در خصوص افزایش صادارت گاز ایران به این کشور به منظور فعال کردن نیروگاه های تولید انرژی با طرف ایرانی دارد و اکنون میزان صادرات افزایش یافته است و به روزانه ۴۰ میلیون متر مکعب رسیده است. عراق رایزنی‌هایی با طرف ایرانی در راستای افزایش تدریجی صادرات گاز دارد و طرف ایرانی نیاز عراق را درک می کند.

احمد موسی گفت: ما اکنون به ۵۰ تا ۵۵ متر مکعب گاز ایرانی نیاز داریم و امیدواریم که از طریق تماس و رایزنی با ایران به این میزان برسیم.

براساس این گزارش، علی بهادری جهرمی، سخنگوی دولت اخیرا در صفحه شخصی خود در توئیتر اعلام کرده بود: کل دریافتی از صادرات گاز به عراق و ترکیه در سال ۹۹ مجموعا ۱میلیارد دلار بود که با کار جهادی وزارت نفت دولت سیزدهم نه‌تنها درآمد صادرات گاز به عراق به‌روز وصول می‌شود، بلکه فقط در یک فقره بدهی قدیمی ۱.۶میلیارد دلاری هم وصول شد.

علی بهادری جهرمی در ادامه نوشت که ‌این اتفاق از برکات منتظر تصمیم دیگران نماندن و دیپلماسی فعال انرژی است.

انتهای پیام
این مطلب برایم مفید است
0 نفر این پست را پسندیده اند
نظرات و دیدگاه ها

مسئولیت نوشته ها بر عهده نویسندگان آنهاست و انتشار آن به معنی تایید این نظرات نیست.