معزی معاون ارتباطات و اطلاع‌رسانی دفتر رییس‌ جمهوری در دولت روحانی گفت: برخی در داخل مدعی هستند که توئیت آقای علی جنتی مبنی بر موافقت آمریکا با خارج کردن نام سپاه از لیست تروریستی در زمان تیم مذاکره کننده قبلی نادرست است، اما معتقدم کسی در داخل نباید مدعی شود که حرف آقای جنتی درست نیست بلکه این طرف آمریکایی است که باید در این زمینه ادعا کند که آیا چنین توافقی در آن برهه صورت گرفته بوده یا خیر.

به گزارش جماران؛ به نقل از خبرآنلاین، علیرضا معزی در واکنش به برخی ادعاها در خصوص توییت علی جنتی که خروج سپاه از لیست تروریسم در زمان مذاکرات عراقچی را نادرست خوانده بودند گفت: اگر این موضوع غلط بود قطعا آمریکایی ها و غربی ها می باست واکنش نشان می دادند و این موضوع را تکذیب می کردند که تاکنون هیچ واکنشی نشان نداده اند و این نشان دهنده این است که سخنی که آقای جنتی گفته کاملا صحیح است و در مذاکرات دوره عراقچی آمریکایی ها قبول کرده بودند سپاه را از لیست تروریسم خارج کنند.

علیرضا معزی که چهارشنبه شب در کلاب هاوس خبرآنلاین با موضوع «ضعف ها و قوت های مذاکرات احیای برجام در دولت‌های رئیسی و روحانی» حضور یافته بود در خصوص توئیت اخیر علی جنتی، وزیر ارشاد دولت یازدهم گفت: برخی در داخل مدعی هستند که توئیت آقای علی جنتی مبنی بر موافقت آمریکا با خارج کردن نام سپاه از لیست تروریستی در زمان تیم مذاکره کننده قبلی نادرست است، اما معتقدم کسی در داخل نباید مدعی شود که حرف آقای جنتی درست نیست بلکه این طرف آمریکایی است که باید در این زمینه ادعا کند که آیا چنین توافقی در آن برهه صورت گرفته بوده یا خیر.

وی در این گفتگوی کلاب هاوس افزود: تا به امروز نیز نه طرف آمریکایی و نه طرف های اروپایی این موضوع را انکار نکرده است که چنین موافقتی در کار نبوده است.

علی جنتی، وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی در دولت یازدهم هفته گذشته در توئیتی نوشت: در دولت دوازدهم خارج ساختن مقام معظم رهبری و نهادهای وابسته به رهبری از تحریم و حذف سپاه از فهرست تروریسم به عنوان پیش شرط هرگونه مذاکره مورد توافق آمریکا قرار گرفته بود.

 

علیرضا معزی

 

معزی در خصوص درستی این موضوع در کلاب هاوس تاکید کرد: مقدمه و شرط لازم مذاکرات احیای برجام در زمان آقای عراقچی، لغو تحریم های رهبری و خروج نام سپاه توسط آمریکا از لیست تروریستی بود تا مذاکرات امکان تداوم داشته باشد. در واقع تصمیم دولت آقای روحانی و تیم مذاکره کننده این بود که تنها اگر آمریکایی ها این اقدامات را انجام دهند گفتگوها ادامه پیدا خواهد کرد و در غیراینصورت مذاکره ای در کار نخواهد بود.

وی در این اتاق که باحضور کارشناسان دیگری از جمله صادق زیبا کلام، حسن بهشتی پور، فریدون مجلسی، دیاکو حسینی، مسعود بهنود، مجید تفرشی، کوروش احمدی، حسام واعظ زاده و نامور حقیقی برگزار شد و نزدیک به شش هزار مخاطب داشت افزود: این در حالی است که در قیاس با مذاکرات در دولت جدید شرایط اینگونه تداعی می کند که صرفا قرار بوده خروجی مذاکرات برداشته شدن تحریم های مقام معظم رهبری و نهادهای وابسته و خروج نام سپاه از لیست تروریستی باشد.

وی در پایان اظهارات خود گفت: بی تردید آقای جنتی به عنوان یکی از اعضای موثر دولت یازدهم و به عنوان یکی از نزدیک ترین همراهان و همکاران دولت دوازدهم بعید است حرف بی سند و بی مبنایی زده باشد.


گزارش ظریف به مجلس

 

***در همین رابطه می توانید به آخرین گزارش محمدجوادظریف، وزیر امور خارجه پیشین کشورمان، به مجلس در خصوص مذاکرات وین مراجعه کنید (صفحات 40 تا 42)

 

 

دانلود آخرین گزارش ظریف به مجلس
انتهای پیام
این مطلب برایم مفید است
5 نفر این پست را پسندیده اند

موضوعات داغ

نظرات و دیدگاه ها

مسئولیت نوشته ها بر عهده نویسندگان آنهاست و انتشار آن به معنی تایید این نظرات نیست.