برای شناختِ آدم‌ها بیش از آنکه گفته‌های دیگران درباره آنان را مدنظر داشته باشیم، باید ببینیم که آنان نسبت به دیگران چگونه داوری می‌کنند و سایرین را با چه ادبیاتی می‌خوانند. البته تجربه هم ثابت کرده است که آدم‌های خوب، خوب می‌بینند و خوب می‌گویند و در حق بدترین دشمن خود هم انصاف روا می‌دارند. بد دیدن و بد گفتن و پلشت سخن کردن، در ساحت شخصیتی آدم‌های خوب وجود ندارد.

به گزارش جماران؛ جمهوری اسلامی نوشت: «گرگ‌های مجازی و ‎سگ‌های قلاده‌بلند غربگرا از قانونمندی آن می‌ترسند.» این دو عنوان را یک نماینده مجلس برای مخالفان طرح صیانت به کار می‌برد.

مهرداد ویس‌کرمی دبیر کمیسیون مشترک بررسی طرح صیانت و نماینده حامی صیانت در توئیتر - که برای مردم فیلتر است - درباره اهمیت طرح صیانت نوشت:

 1. به دلیل اهمیت، موضوعی حاکمیتی و محتاج قانونگذاری است.

2. در کشورهای پیشرفته قانونمند است.

3. چندوجهی، پیچیده و نیازمند مدیریت فراقوه‌ای است.

4. گرگ‌های مجازی و ‎سگ‌های قلاده‌بلند غربگرا از قانونمندی آن می‌ترسند.

5. قانونمندی، به نفع کسب و کارهای سالم مجازی است.

این خوانش از ایشان چیز عجیبی نیست. هرکس از آنچه در جیب دارد، خرج می‌کند شاید اگر جور دیگری می‌نوشت جای تعجب داشت!

برای شناختِ آدم‌ها بیش از آنکه گفته‌های دیگران درباره آنان را مدنظر داشته باشیم، باید ببینیم که آنان نسبت به دیگران چگونه داوری می‌کنند و سایرین را با چه ادبیاتی می‌خوانند. البته تجربه هم ثابت کرده است که آدم‌های خوب، خوب می‌بینند و خوب می‌گویند و در حق بدترین دشمن خود هم انصاف روا می‌دارند. بد دیدن و بد گفتن و پلشت سخن کردن، در ساحت شخصیتی آدم‌های خوب وجود نداد.

هرکس با خواندن این توئیت و تشبیه مخالفان به آن اوصاف، می‌تواند داوری خود را داشته باشد. اگر در توئیتر، رسم اخلاق حاکم بود قطعا این فرد ریپورت می‌شد. اگر بنا بر صیانت اخلاقی از فضای مجازی باشد در ایران باز این قبیل افراد باید پُشتِ در بمانند حتی اگر نماینده مجلس باشند یا هر مقام دیگر را داشته باشند. ایرانی‌ها یک ضرب‌المثل قدیمی دارند که می‌گوید: «ادب مرد به ز دولت اوست.» واقعیت هم همین است!

انتهای پیام
این مطلب برایم مفید است
2 نفر این پست را پسندیده اند
نظرات و دیدگاه ها

مسئولیت نوشته ها بر عهده نویسندگان آنهاست و انتشار آن به معنی تایید این نظرات نیست.