معاون امور بینالملل قوه قضائیه و دبیر ستاد حقوق بشر جمهوری اسلامی ایران، با کمیسر عالی حقوق بشر سازمان ملل متحد دیدار و گفتوگو کرد.
به گزارش جماران؛ معاون امور بینالملل قوه قضائیه تاکید کرد: گزارشگر تعیینشده برای ایران با گزارشهای غیر واقعی خود، عملا تبدیل به ابزاری سیاسی شده است و فراتر از تمامی قواعد حاکم بر کار گزارشگران حقوق بشر، وارد حیطههایی شده است که اساسا با وظایف وی مغایرت دارد.
معاون امور بینالملل قوه قضائیه و دبیر ستاد حقوق بشر جمهوری اسلامی ایران، با کمیسر عالی حقوق بشر سازمان ملل متحد دیدار و گفتوگو کرد.
به گزارش ایلنا، کاظم غریبآبادی، معاون امور بینالملل قوه قضائیه و دبیر ستاد حقوق بشر جمهوری اسلامی ایران، در حاشیه نشست چهل و نهمین شورای حقوق بشر در ژنو، با میشل باشلت، کمیسر عالی حقوق بشر سازمان ملل متحد دیدار و گفتوگو کرد.
در این دیدار، غریبآبادی ضمن تاکید بر اراده جمهوری اسلامی ایران برای ارتقای حقوق بشر که منبعث از قانون اساسی کشور و موازین دینی است، گفت: دولت جدید و قوه قضائیه اقدامات عملی و عینی مشخصی برای ارتقای حقوق بشر انجام داده و در دستورکار دارند و مصمم به پیشبرد آنها هستند.
وی مکانیسم بررسی دورهای حقوق بشر کشورها تحت عنوان یو پی آر را بهترین روش برای ارتقای حقوق بشر کشورها دانست که بر اساس آن، ایران علاوه بر ارائه گزارش خود در اجرای توصیههای حقوق بشری در سال ۲۰۲۰، اخیرا گزارش میاندورهای نیز در مورد پیشرفتهای حقوق بشری ظرف یک سال و نیم گذشته تهیه کرده است که به نشست جاری شورای حقوق بشر ارائه خواهد کرد.
دبیر ستاد حقوق بشر به تعیین گزارشگر ویژه کشوری که بر اساس منویات سیاسی برخی کشورها به عنوان ابزار فشار سیاسی تعیین میشود نیز اشاره کرد و اظهار داشت: گزارشگر تعیینشده برای ایران با گزارشهای غیر واقعی خود، عملا تبدیل به ابزاری سیاسی شده است و فراتر از تمامی قواعد حاکم بر کار گزارشگران حقوق بشر، وارد حیطههایی شده است که اساسا با وظایف وی مغایرت دارد.
غریبآبادی با تاکید بر اینکه گزارشگر ویژه تبدیل به کانال انتشار اطلاعات غلط گروههای تروریستی شده است که دستشان به خون ملت ایران آلوده است، تصرحی کرد: این گروه تروریستی اکنون در پایتختهای همانهایی که بانی قطعنامه تعیین گزارشگر هستند، آزادانه در رفتوآمد هستند و علیه ملت ایران فعالیت میکنند.
وی طومار حاوی ۱۲۰۰۰ امضای مردمی آسیبدیده از اقدامات تروریستی منافقین علیه اعضای این گروهک تروریستی و اقدامات آنها را به کمیسر عالی حقوق بشر ارائه کرد و از وی خواست تا به جدیت به آن رسیدگی کند.
دبیر ستاد حقوق بشر ادامه داد: این گروهک بیش از ۱۲ هزار مردم بیگناه را در ایران ترور کرده و همچنان ماهیت تروریستی خود را حفظ کرده است اما متاسفانه آزادانه در اروپا و آمریکا تردد و عملیاتهای تروریستی خود را برنامهریزی و هدایت میکنند.