عزت الله ضرغامی وزیر میراث فرهنگی و رئیس سابق صداوسیما گفت: باید منافع دراز مدت نظام را ببینیم؛ تحملمان را بالا ببریم و حرف مخالف را بشنویم. نظام آداپتور میخواهد؛ همه باید بتوانند با هم کار کنند.
به گزارش جماران؛ عزت الله ضرغامی وزیر میراث فرهنگی و رئیس سابق صداوسیما در برنامه تلویزیونی دستخط سخنانی را در خصوص مسائل مختلف مطرح کرد که گزیده آن در پی می آید:
* موضع رهبری در مورد «آزاداندیشی» ویترینی نیست.
* بزرگان باید بزرگی کنند و از رفتارهای کودکانه پرهیز کنند.
* آقای رییسی اهل مشورت است و جلسات دولت با آزاداندیشی و بیان نظرات متفاوت اداره میشود.
*با مرحوم مهدویکنی بر سر میوهی ممنوعه بحث داشتم. معتقد بودم شیطان خط قرمز ندارد. مرجع تقلید هم میتواند در قعر جهنم باشد.
*بخش خبری ۲۰:۳۰ ایدهی خودم بود و تا روز آخر، متن مکتوب را شخصاً کنترل میکردم تا هم به فضای متفاوت و شجاعانه آن لطمه نخورد و هم حاکمیت را مراقبت کند.
* آقای خاتمی، در مقابل خبرهای تند ۲۰:۳۰ نسبت به دولت صبوری میکرد. آقای احمدینژاد هم با همهی انتقادات به صدا و سیما، برای توسعهی آن کمک فراوان کرد.
*هیچ رییس مجلسی به اندازهی آقای کروبی از صدا و سیما در برابر هجمههای تخریبی، در مجلس حمایت نکرد.
*باید منافع دراز مدت نظام را ببینیم؛ تحملمان را بالا ببریم و حرف مخالف را بشنویم. نظام آداپتور میخواهد؛ همه باید بتوانند با هم کار کنند.
* رهبری، یک بار مرزبندی با ضدانقلاب و سلطنتطلب را مشخص کردند؛ بیش از آن نداریم. مرزبندی بین آحاد ایرانیان رفتاری ضد وحدت و مسیر انقلاب است.
*برای حل سوءتفاهم سریال «سرزمین کهن» تصمیم گرفتم شخصا و بدون همراه به مسجد سلیمان بروم و در مرکز شهر با مردم معترض ملاقات کنم. اگر کسی میفهمید کل هدفگذاری من به هم میخورد.
*اگر شورای نگهبان برخی مصلحت اندیشیها را به قانونمندی ترجیح نمیداد، مشارکت مردم در انتخابات بیشتر میشد.
*در شروع دولت آقای احمدینژاد با او اختلافات زیادی داشتیم. شکایت او به رهبری باعث شد تا جلسهای در دفتر رهبری تشکیل شود و بین من و نمایندگان ایشان حکمیت کنند. نتیجه ۵۰-۵۰ بود.