محمود عباس زاده مشکینی سخنگوی کمیسیون امنیت ملی و سیاست خارجی مجلس توضیح میدهد: «به اعتراف خود غربیها ما از تحریمها عبور کردهایم و برگههای طلایی و خوبی برای بازی در میدان مذاکرات در دست داریم. رسیدن به یک توافق خوب و برد _ برد را قابل تحقق میدانیم هر چند غربیها به ویژه آمریکاییهایی به دنبال این هستند که یک توافق بد را به ما تحمیل کنند»
به گزارش جماران؛ به نقل از خبرآنلاین، عباس زاده مشکینی گفت: رسیدن به یک توافق خوب و برد _ برد را قابل تحقق میدانیم هر چند غربیها به ویژه آمریکاییهایی به دنبال این هستند که یک توافق بد را به ما تحمیل کنند
سخنگوی کمیسیون امنیت ملی و سیاست خارجی مجلس میگوید: «در مذاکرات هستهای شرایط کشور ما بسیار خوب است و میدان و قاعده در دست ما است. دست ما پر است و دست بالا را داریم و مذاکرهکنندگان ما با پشتوانه قوی در حال کار کردن هستند.»
محمود عباس زاده مشکینی توضیح میدهد: «به اعتراف خود غربیها ما از تحریمها عبور کردهایم و برگههای طلایی و خوبی برای بازی در میدان مذاکرات در دست داریم. رسیدن به یک توافق خوب و برد _ برد را قابل تحقق میدانیم هر چند غربیها به ویژه آمریکاییهایی به دنبال این هستند که یک توافق بد را به ما تحمیل کنند این واقعیت غربی ها است و واقعیت جمهوری اسلامی هم این است که ایران به هیچ وجه زیر توافق بد نمیرود. توافق بد به این معنا است که آنها به هدف خود برسند و ما به هدف نرسیم.»
این نماینده مجلس درباره احتمال به نتیجه رسیدن مذاکرات در سال جاری میگوید: «قبل از پایان سال ۱۴۰۰ به نتیجه میرسیم و توافق می شود. البته مهم نیست چه زمانی به نتیجه میرسیم بلکه این موضوع اهمیت دارد که به نتیجه خوب برسیم و بر همین مبنا ابتکار عمل در دست ما است و ما مذاکرات را مدیریت میکنیم.»
او درباره میزان تاثیرگذاری ایران در روند مذاکرات بیان میکند: «بعد از تصویب قانون راهبردی برای لغو تحریمها و صیانت از منافع ملی ما بخش قابل توجهی از ظرفیتها و دستاوردهایی که با برجام در حوزه هستهای از جمله دخیرهسازی اورانیوم و بحث سانتریفیوژها از دست داده بودیم،مجددا احیا شدند. از طرفی، روی کار آمدن یک دولت تازه نفس و فعال انقلابی و انسجام داخلی و همچنین شکلگیری بلوک قدرت در شرق از جمله برگهای برنده ایران در مذاکرات است.»
عباسزاده ادامه میدهد: «آخرین و خطرناکترین ابزار طرفهای مذاکره کننده، تحریمها بود که جمهوری اسلامی از آن عبور کرد. ما در کانون قدرت شکلگیری بلوک قدرت در شرق قرار گرفتهایم. بلوک قدرتمندی که سه پایه ایران و روسیه و چین را دارد و روز به روز قدرتمندتر میشود. بیش از ۵۰۰ میلیارد دلار در کشور ما توسط توافق با چین در صنایع بسیار راهبردی سرمایهگذاری خواهد شد.»
او درباره این که طرف مذاکره کننده ایران را به«وقت کُشی» متهم میکند، میگوید: «ما حسن نیت و جدیت داریم و اگر غربیها نیز اندکی در این فضا باشند رسیدن به یک توافق خوب ممکن است. ما به هیچ وجه زیر توافق بد نخواهیم رفت.آنها میخواهند با این صحبتها به ما فشار بیاورند و صحبتهای آنها علیه ایران جنگ روانی است اما ما هم منفعل عمل نمیکنیم و اسیر برنامههای آنها نمیشویم. با شرایط موجود رسیدن به یک توافق خوب و برد و برد را دور از دسترس نمیدانم.»