طباطبایی نژاد امام جمعه اصفهان خاطرنشان کرد: مردم نباید به دلیل گلایههایی که از عملکرد برخی مسئولان دارند از حضور در انتخابات دلسرد شوند و به خاطر گرانیها و قطع آب و برق، اصل حاکمیت را مورد انتقاد قرار دهند و باید ضمن حضور در انتخابات، فرد اصلح را برای ریاست جمهوری انتخاب کنند.
به گزارش جماران؛ نماینده ولی فقیه در استان و امام جمعه اصفهان گفت: مشارکت در انتخابات اقدامی ضروری و اجتماعی است. باید برگزاری انتخابات در سوریه را الگو قرار دهیم زیرا در این کشور مردم علیرغم تعدد مذاهب، حضور حداکثری در انتخابات را رقم زدند و بیش از ۹۵ درصد به بشار اسد رأی دادند.
آیت الله سید یوسف طباطبایی نژاد در خصوص نشست روز گذشته ستاد امر به معروف و نهی از منکر استان اصفهان اظهار کرد: این ستاد به صورت فصلی نشستهایی را با حضور تعدادی از مسئولان از جمله استاندار، فرماندهان نیروهای انتظامی و سپاه پاسداران و نماینده اطلاعات برگزار میکند و در آن گزارش عملکرد ستاد توسط دبیر آن ارائه میشود.
وی افزود: مصوبه امروز نشست فصلی ستاد امر به معروف و نهی از منکر استان اصفهان در رابطه با شروع فعالیتهای پژوهشی در دانشگاهها با محوریت مسائل اجتماعی بود که بر اساس آن قرار شد گزارش این فعالیتها به ستاد ارائه شود.
وی در مورد مسائل انتخاباتی گفت: مشارکت در انتخابات اقدامی ضروری و اجتماعی است. باید برگزاری انتخابات در سوریه را الگو قرار دهیم زیرا در این کشور مردم علیرغم تعدد مذاهب، حضور حداکثری در انتخابات را رقم زدند و بیش از ۹۵ درصد به بشار اسد رأی دادند. این اقدام مردم سوریه مشت محکمی بر دهان کسانی بود که سعی داشتند ظرف دو ماه بشار اسد را از سوریه بیرون کنند.
امام جمعه اصفهان تصریح کرد: امروز باید علیرغم وجود مسائل اقتصادی و جناح بندیهای سیاسی در انتخابات شرکت کنیم زیرا زمانی که دشمنان ایران متوجه شوند مردم پشتیبان حکومت هستند مأیوس خواهند شد.
طباطبایی نژاد خاطرنشان کرد: مردم نباید به دلیل گلایههایی که از عملکرد برخی مسئولان دارند از حضور در انتخابات دلسرد شوند و به خاطر گرانیها و قطع آب و برق، اصل حاکمیت را مورد انتقاد قرار دهند و باید ضمن حضور در انتخابات، فرد اصلح را برای ریاست جمهوری انتخاب کنند.
وی در مورد رد صلاحیت کاندیداهای انتخابات ریاست جمهوری گفت: در قانون اساسی تاکید شده که شورای نگهبان باید صلاحیت افراد را برای تصدی ریاست جمهوری احراز کند و بر همین اساس مقام معظم رهبری فرمودند رد صلاحیت افراد به معنای نداشتن صلاحیت این افراد نیست، بلکه به معنای این است که صلاحیت این افراد برای ریاست جمهوری احراز نشده و شاید مناسب جایگاههای دیگری در جامعه باشند.
وی تاکید کرد: نظر شورای نگهبان در مورد کاندیداها فصلالخطاب است؛ باید توجه داشت که حقوقدانها و فقهای شورای نگهبان کسانی نیستند که بخواهند آخرت خود را به خیالات دنیایی بفروشند بنابراین مردم باید صلاحیت کاندیدهای تأیید شده انتخابات ریاست جمهوری را احراز کنند و به فرد اصلح رأی بدهند.