یک عضو کمیسیون برنامه، بودجه و محاسبات مجلس شورای اسلامی از هیأت رئیسه مجلس خواست تا بر اساس ماده (۲۲) آییننامه داخلی مجلس، قوه مقننه در نظام مدیریت ستاد کرونا ورود جدی کند زیرا این ستاد برای همه مسائل امنیتی، اجتماعی، فرهنگی و حتی اقتصادی حکم صادر میکند.
به گزارش جماران؛ یک نماینده مجلس گفت: در بسیاری از کشورها نیروهای نظامی در حوزه مدیریت کرونا ورود کرده، بنابراین از ظرفیتهای آنها باید در ستاد استفاده کرد به خصوص با توجه به اینکه شاید تا ۳- ۲سال آینده وضعیت کرونایی ادامه داشته باشد.
محسن زنگنه در جلسه علنی امروز (یکشنبه ۲۲ فروردین ) مجلس شورای اسلامی در تذکری با اشاره به وضعیت مردم در مقابله با کرونا گفت: عملکرد و کارایی و کارآمدی رئیس جمهوردر ستاد مقابله با کرونا مسائل و مشکلات زیادی را ایجاد کرده است. با ورود به پیک جدید شیوع کرونا بسیاری از کسب و کارها تعطیل شدند؛ همچنین فوتیهای ناشی از کرونا افزایش پیدا کرده و مردم با مشکلات بسیاری روبرو شدند.
این عضو کمیسیون برنامه، بودجه و محاسبات مجلس شورای اسلامی از هیأت رئیسه مجلس خواست تا بر اساس ماده (۲۲) آییننامه داخلی مجلس، قوه مقننه در نظام مدیریت ستاد کرونا ورود جدی کند زیرا این ستاد برای همه مسائل امنیتی، اجتماعی، فرهنگی و حتی اقتصادی حکم صادر میکند.
وی افزود: بر اساس اخبار دریافتی در ستاد مقابله با کرونا استبداد رأی وجود دارد و نظر کارشناسان حوزه بهداشت و درمان در تصمیمگیریها لحاظ نمیشود. تفکر استبدادی و شیوه مدیریت این ستاد را تحت تأثیر قرار داده، بنابراین ساختار ستاد مقابله با کرونا باید تغییر کند و سران قوا نمایندگان هم وزن در این ستاد داشته باشد.
نماینده مردم تربت حیدریه و مه ولات و زاوه در مجلس یادآور شد: در بسیاری از کشورها نیروهای نظامی در حوزه مدیریت کرونا ورود کرده، بنابراین از ظرفیتهای آنها باید در ستاد استفاده کرد به خصوص با توجه به اینکه شاید تا ۳- ۲سال آینده وضعیت کرونایی ادامه داشته باشد.
علی نکیزاد نایب رئیس مجلس که ریاست جلسه را برعهده داشت، در پاسخ به تذکر این نماینده گفت: فلسفه ستاد مبارزه با کرونا این است که تمام نکته نظرات مورد توجه قرار گیرد بنابراین کسانی که در ایام تعطیلات عید نوروز اجازه سفر دادند و موجب وضعیت قرمز در بسیاری از استانها شدند باید امروز پاسخگو باشند.