منصوری قائم مقام دبیر کل حزب اتحاد ملت تأکید کرد: قرار نبوده و نیست که رأی اقلیت رأی جمهور مردم ایران باشد و این موضوع از تأکیدات بنیانگذار انقلاب اسلامی است. طبعاً به همین دلیل وقتی مشارکت مردم به زیر ۵۰ درصد میرسد یعنی جمهوریت در معرض تهدید جدی قرار گرفته است.
به گزارش جماران؛ قائم مقام دبیر کل حزب اتحاد ملت با بیان اینکه کم اهمیت شمردن رأی ملت مقدمه انواع تهدیدها برای نظام و کشور است، گفت: وقتی تا این حد امام (ره) بر نظر اکثریت ملت تأکید داشت روشن است که رمز بقا تمکین و اتکاء به همین رأی اکثریت است.
آذر منصوری در خصوص میزان تحقق آرمانهای امام خمینی، اظهار کرد: جمهوری اسلامی به عنوان نظام برآمده از انقلاب ۵۷ بر سه محور اصلی استقلال، آزادی و جمهوری اسلامی استقرار یافت. هر سه این محور بر پایه نظر و خواست اکثریت ملت معنا پیدا میکند.
قائم مقام دبیر کل حزب اتحاد ملت افزود: زمانی که میگوییم استقلال، یعنی اینکه قاطبه مردم ایران باید سرنوشتشان را تعیین کنند؛ بدون اینکه هیچ دولت خارجی بخواهد در این تصمیم گیری هر نوع مداخلهای داشته باشد.
وی بیان کرد: منظور از آزادی یعنی همه مردم ایران باید از حق آزادیهای اساسی برخوردار باشند. این آزادی را باید به عنوان یک حق در چهارچوب قانون برای همه شهروندان به رسمیت شناخت؛ از حق انتخاب آزاد وکلای خود گرفته تا مجموعهای از آزادیهای سیاسی فرهنگی و اجتماعی. همچنین وقتی میگوییم جمهوری اسلامی یعنی جمهور مردم در تعیین سرنوشت خود دخالت داشته باشند و به تعبیر امام خمینی باید میزان، رأی ملت باشد.
منصوری تأکید کرد: قرار نبوده و نیست که رأی اقلیت رأی جمهور مردم ایران باشد و این موضوع از تأکیدات بنیانگذار انقلاب اسلامی است. طبعاً به همین دلیل وقتی مشارکت مردم به زیر ۵۰ درصد میرسد یعنی جمهوریت در معرض تهدید جدی قرار گرفته است.
این فعال سیاسی اصلاح طلب ادامه داد: در واقع کم اهمیت شمردن رأی ملت مقدمه انواع تهدیدها برای نظام و کشور بوده و خواهد بود. وقتی تا این حد امام بر نظر اکثریت ملت تأکید داشت روشن است که رمز بقا تمکین و اتکاء به همین رأی اکثریت است. رفراندوم هم به همین دلیل در قانون اساسی دیده شده است. ما نمیتوانیم بخشی از قانون اساسی را که به این امر مهم ارتباط پیدا میکند را نادیده بگیریم و کنار بگذاریم و به آن آلرژی داشته باشیم.
وی اضافه کرد: به همین دلیل رفراندوم در قانون اساسی گنجانده شده و هنر حاکمیت هم این است که از این ظرفیت برای تمکین به خواست اکثریت استفاده کند. از رفراندم نباید ترسید و به نظر من اگر این ظرفیت قانون اساسی به کار گرفته شود میتواند مقدمهای برای پر کردن شکافهای دولت _ملت در شرایط کنونی ایران باشد.
قائم مقام دبیر کل حزب اتحاد ملت بیان کرد: تداوم آنچه در انتخابات مجلس یازدهم در ارتباط با محدود کردن دایره انتخاب مردم رخ داد و موجب کاهش مشارکت مردم به پایینترین حد خود در طول ۴۲ سال گذشته شد که در تعارض جدی با اهداف انقلاب ۵۷ است.
منصوری با بیان اینکه نظام جمهوریت به معنای خواست اکثریت است نه اقلیت، گفت: اسباب و لوازم این کار هم انتخابات آزاد عادلانه و رقابتی است و هم در مواقع لزوم رجوع به رفراندوم است.