الان آن سیاسیونی که ۴۰ سال مسؤلیت به عهده گرفتند چکار کردند؟ ما باید اینها را با هم مقایسه کنیم، نه اینکه فقط مردم را بترسانیم و از واژه نظامی استفاده کنیم. مگر نظامی ها چکار کرده اند؟

به گزارش جماران؛ خبرآنلاین نوشت: اسماعیل کوثری، نماینده ادوار مجلس و از سرداران سپاه می گوید: نمیدانم چرا بعضی ها میخواهند جنگ روانی راه اندازند و بگویند نظامی! منظور آنها بچه های سپاه هستند، بچه های سپاه قبل از اینکه به سپاه بیایند سیاسی بودند و مبارزه می کردند.

 بیشتر به عنوان چهره سپاهی شناخته می‌شود تا سیاستمدار، با اینکه در کارنامه‌اش چند دوره نمایندگی مجلس هم به ثبت رسیده است اما سال‌ها حضورش در سپاه پاسداران انقلاب اسلامی و فرماندهی لشکر ۲۷ محمد رسول‌الله بین سال‌های ۶۳ تا ۷۹ کار خودش را کرد تا چهره محمداسماعیل کوثری به عنوان یک نظامی در اذهان باقی بماند.

او سال ۸۶ پوتین‌ و لباس نظامی را کنار گذاشت و ردای سیاست به تن کرد و وارد کارزار انتخاباتی شد که اتفاقا توانست رای لازم را به دست بیاورد و نماینده مردم تهران در مجلس هشتم شود. کوثری در سال ۹۰ نمایندگی را برای چهارسال دیگر تمدید کرد و تا پایان مجلس نهم ساکن ساختمان هرمی میدان بهارستان بود. بعد از پایان دوره نمایندگی در سال ۹۶ با حکم فرمانده کل سپاه جانشین فرمانده قرارگاه ثارالله شد و چندی پیش این پست را به سردار نجات واگذار کرد. 

***

*سردار! تا انتخابات ۱۴۰۰ چند ماهی بیشتر نمانده است. به نظر شما عملکرد مجلس چقدر می تواند در انتخابات ۱۴۰۰ و شورآفرینی انتخاباتی مهم است؟ خاصه بعد از انتخابات اسفند ۹۸ که شاهد مشارکت پایینی بودیم؟

اگر نمایندگان بتوانند به آن قول هایی که به مردم داده اند عمل کنند قطعا نظرات مردم مثبت تر از قبل می شود و همین باعث می شود که مردم مجددا حضور فعالتر و گسترده تری را در انتخابات ۱۴۰۰ داشته باشند(چه در شوراهای اسلامی و چه در ریاست جمهوری).

اگر مجلس موفق عمل کند، سکان دولت در ۱۴۰۰ به همین جریان می رسد

*یعنی فکر می کنید اگر مجلس موفق عمل کند انتخابات ۱۴۰۰ هم نتیجه مشابه ۹۸ دارد؟ یعنی اصولگرایان سکان قوه مجریه را به دست می‌گیرند؟

قطعا همینطور است. بحث من اصلا اصولگرایان یا اصلاح طلبان نیستند، بحث من این است که اگر کسانی که الان به مجلس رفته اند به قول هایشان عمل کنند قطعا اطمینان و اعتماد مردم به این جریانی که آمده اند و وارد کار شده اند بیشتر می شود.

رئیس‌جمهور نظامی یک جنگ روانی علیه بچه‌های سپاه است

*از جایگاه یک چهره سیاسی که سوابق نظامی هم دارید، نظر شما درباره ایده رئیس جمهور نظامی چیست؟

من نمیدانم چرا بعضی ها میخواهند جنگ روانی راه بیاندازند و بگویند نظامی! منظور آنها بچه های سپاه هست. بچه های سپاه قبل از اینکه به سپاه بیایند سیاسی بودند و مبارزه می‌کردند،برای همین بر اساس تکلیف الهی که حضرت امام فرمودند جنگ در اولویت است خیلی از این بچه ها دانشگاه های خود را رها کردند و لباس سپاه به تن کردند تا پای انقلاب و دشمنی که تجاوز کرده بود بایستند. مگر آنها گناه کردند که در سخت ترین شرایط مسؤلیت پذیرفتند؟

مگر نظامی ها چکار کرده اند که مردم را می ترسانیم؟

الان آن سیاسیونی که ۴۰ سال مسؤلیت به عهده گرفتند چکار کردند؟ ما باید اینها را با هم مقایسه کنیم، نه اینکه فقط مردم را بترسانیم و از واژه نظامی استفاده کنیم. مگر نظامی ها چکار کرده اند؟ نظامی ها از جان خودشان گذشتند و دشمن را از خاک خودشان بیرون کردند و اجازه ندادند یک وجب از خاک کشورشان در دست دشمن باقی بماند، آنها با حداقلِ حداقل آمدند و همین الان هم در کارهای عمرانی و معیشتی جلودار هستند، آنها با کمترین امکانات به دورترین نقاط می روند و کار می کنند. ما باید سابقه اینها را ببینیم.

سواد برخی برادران سپاه از آقایانی که خودشان را سیاسی می دانند بیشتر است

فرمانده کل سپاه که آقای محسن رضایی بود قبل از انقلاب دانشجوی دانشگاه علم و صنعت بود و حتی اگر بقیه برادران را هم حساب کنید باید ببینید که از نظر سواد نسبت به آقایانی که خودشان را سیاسی می دانند کدامشان باسوادتر هستند. ما همه با هم برادر هستیم و باید کار را پیش ببریم، باید طوری کار را پیش ببریم که نتیجه آن برای مردم و پیشرفت کشور باشد. در امریکا هم که الان دارند دموکراسی را بر علیه مردمشان با زور و کشتن و چماق و نیروی نظامی نشان میدهند(بحث تقلب)، ۱۱ سال پیش (سال ۸۸) همین مسائل را از بیرون به داخل منتقل کردند و متاسفانه داخلیها هم  بحث تقلب را مطرح کردند و الان همان بلا دارد به سر خودشان میآید. بنابراین ما نباید این مسائل را مطرح کنیم، باید بگوییم چه کسی به معنای واقعی می آید و به مردم خدمت میکند.

 

برخی می ترسند نظامی ها بین مردم محبوب تر شوند

*بحث این است که آیا آن اصلی که مطرح می شد که نظامی ها وارد سیاست نشوند، با ریاست جمهوری مغایرت پیدا نمی کند؟

آن فرق می کند. قانون دقیقا مشخص کرده است. اگر از نمایندگان کسی بخواهد رئیس جمهور شود حتما یا باید استعفا دهد یا باید بازنشسته شود. برای ریاست جمهوری هیچ مشکلی نیست چون قانون هم همین را می گوید، هرکسی می تواند نام نویسی کند، فقط نباید دو شغل داشته باشد، یعنی اگر انتخاب شد باید از کار قبلی خودش کنار بکشد و دیگر نباید مسؤلیتی داشته باشد، اما اصل قضیه این است که به قانونی که گذشتگان برای ما نوشته اند عمل کنیم و خلاف قانون را به مردم تلقین نکنیم.  ما باید طبق قانون جلو رویم و شورای نگهبان هم برای این گذاشته شده تا بر چهارچوب قانون نظارت داشته باشد و تصمیم گیرد و آن را ابلاغ کند.  بنابراین این مسائل، مسائل انحرافی است که می گویند مثلا نظامی ها فلان طور هستند، چون آنها ترس از این دارند که نظامی ها با فداکاری هایشان بین مردم محبوبتر شوند، اینها از این می ترسند که نظامی ها مسؤلیت بگیرند و کار را دنبال کنند و مقابل دشمن محکمتر بایستند. متاسفانه آنها این موضوع را بر این اساس مطرح می کنند.

بچه‌های سپاه قبل از تشکیل آن سیاسی بودند

*چرا ارتشی ها اقبال کمتری به این موضوع نشان می دهند؟

بخاطر اینکه بچه های سپاه یا بسیج قبل از اینکه وارد این موضوع شوند سیاسی بودند، اما قانون این را می گوید که نظامی ها(چه سپاه و چه ارتش) در گروه یا حزب یا جریان سیاسی که برای تعداد محدودی است وارد نشوند و منافع آنها را دنبال نکنند ولی در عالم سیاست و کلان نظام اصلا مشکلی نیست که ورود کنند. اگر ما سیاست را ندانیم قطعا می گوییم ما ماموریم و معذور! و همین جمله(ماموریم و معذور) دیگر نمی تواند استدلال کند و منطق بیاورد، اما زمانی که کسی با منطق جلو بیاید و سیاست را دقیق بداند و دشمن را خوب بشناسد محکم پای کار می ایستد و کار را جلو می برد.

انتهای پیام
این مطلب برایم مفید است
0 نفر این پست را پسندیده اند

موضوعات داغ

  • کدخبر: 1482848
  • منبع: خبرآنلاین
  • نسخه چاپی
نظرات و دیدگاه ها

مسئولیت نوشته ها بر عهده نویسندگان آنهاست و انتشار آن به معنی تایید این نظرات نیست.