جبهه پیروان خط امام و رهبری با انتخاب حسین دهقان، نظامی سابق، می‌خواهد وارد گود انتخابات شود. از سویی دیگر جامعه روحانیت مبارز هم عزمش را برای ورود به انتخابات جدی کرده است.

به گزارش جماران؛ روزنامه شرق در شماره امروز خود نوشت: «به نظر می‌رسد انتخابات درون‌گروهی 1400 به تعبیر حسین الله‌کرم، از هم‌اکنون اصولگرایان را به تکاپو واداشته است. تا این لحظه به ‌طور مشخص دو گروه جامعه روحانیت مبارز و جبهه پیروان خط امام و رهبری عزم خود را برای شرکت در انتخابات جزم کرده‌اند. جبهه پیروان خط امام و رهبری که این سال‌ها با وجود قدمت و همراهی 17 حزب اصولگرا به حاشیه رفته بود، با انتخاب حسین دهقان، نظامی سابق، می‌خواهد وارد گود انتخابات شود. از سویی دیگر جامعه روحانیت مبارز هم که دو دهه است به محاق رفته و از نقش کلیدی‌اش در جریان اصولگرایی کاسته شده، عزمش را برای ورود به انتخابات جدی کرده است.

مصباحی‌مقدم، سخنگوی جامعه روحانیت گفته بود: «ورود جامعه روحانیت مبارز در این دوره برای انتخابات ریاست‌جمهوری، یک ورود جدی است».

پیش از او نیز حجت‌الاسلام و المسلمین مصطفی پورمحمدی، دبیر عالی جامعه روحانیت مبارز، گفته بود با تمام ظرفیت خود وارد انتخابات ۱۴۰۰ خواهند شد.

غلامرضا مصباحی‌مقدم، عضو جامعه روحانیت مبارز ورود این تشکل به انتخابات ریاست‌جمهوری را یک ورود جدی ارزیابی کرده و توضیح داده است که «این ورود ابتدا دنبال تشکیل یک ساختار در این مجموعه است؛ ساختاری که تقریبا ماندگار و با‌ثبات باشد؛ از‌این‌رو تا حدودی تشکیل این ساختار زمان‌بر خواهد بود».

مصباحی‌مقدم گفته است: «تقریبا می‌توان گفت کسانی که انتظار داشتیم در این گفت‌وگو و جلسات حضور پیدا کنند، حضور پیدا کردند؛ البته مرحله اولی در حال تشکیل است که مرحله سیاست‌گذاری است، ان‌شاءالله مراحل بعدی هم دنبال خواهد شد».

در جلسه اولین جلسه جامعه روحانیت با ترکیب جدید که هفته گذشته برگزار شد، حجت‌الاسلام محمدحسین موسی‌پور، مسئول کمیته تشکیلات این تشکل گفت: بحث انتخابات ریاست‌جمهوری از مدتی قبل در کمیته سیاسی جامعه روحانیت مطرح بود و گزینه‌های مختلفی مورد بحث قرار گرفت و نهایتا راهبرد پیشنهادی این کمیته مبنی‌بر حضور فعال مشترک در شورای مرکزی جامعه روحانیت مبارز به تصویب رسید.

جامعه روحانیت در این سال‌ها بسیار تلاش کرد نقش شیخوخیت خود را بازیابد اما همواره درون مجموعه‌های نوظهور انتخاباتی حل می‌شد، حتی وقتی گفت به نقش میانجیگری و حل اختلاف هم اکتفا می‌کند، باز هم وقعی به این نقش داده نشد.

اخیرا پورمحمدی، دبیر عالی جامعه روحانیت مبارز گفته است که شورای ائتلاف نیروهای انقلاب مثل جمنا مجموعه‌ای بود که حرکات مثبتی داشت اما این مجموعه نیز نیازمند بازسازی و کمال است که این را نیز صریح به آنها اعلام شده است.

از سوی دیگر گفته شده که حضور حسین دهقان در جلسه جبهه پیروان خط امام و رهبری به دبیرکلی محمدرضا باهنر این گمانه را که او از سوی این تشکل در انتخابات 1400 حمایت خواهد شد، تقویت کرده است. زمزمه آمدن دهقان به عرصه انتخابات 1400 از مدت‌ها پیش به گوش می‌رسد.

این جبهه هم که زمانی دبیرکلی‌اش با حبیب‌الله عسگراولادی بود، دیرزمانی است به حاشیه سیاست اصولگرایی کوچیده است. حتی سهمش از هر دو لیست انتخاباتی مجلس فعلی و پیشین اصولگرایان در مقایسه با وزنش حداقلی بود. امثال جبهه پایداری و هم‌مسلکانش سهمی بسیار بیشتر از جبهه پیروان در فهرست داشتند

چندی قبل کمال سجادی، سخنگوی جبهه پیروان خط امام و رهبری، مصاحبه‌ای درباره آغاز فعالیت‌های انتخاباتی این جبهه انجام داده و گفته بود: قصد داریم در انتخابات آتی به ‌صورت فعال‌تری حاضر شویم، معمولا بعد از هر انتخاباتی که انجام می‌شود، شورای مرکزی و هیئت‌رئیسه بررسی‌هایی انجام داده و نقاط قوت‌ و ‌ضعف را شناسایی می‌کنند و سپس در ادامه تلاش‌هایی برای برطرف‌شدن نقاط ضعف در کنار انجام فعالیت‌هایی برای حفظ و تقویت نقاط قوت صورت می‌گیرد. حالا برخی رسانه‌ها از حضور دهقان و گفته‌هایش در جلسه این مجمع تعبیر انتخاباتی دارند و معتقدند که جبهه پیروان خط امام و رهبری می‌خواهد برخلاف گذشته حضور جدی و مستقل‌تری در عرصه انتخابات داشته باشد.»

انتهای پیام
این مطلب برایم مفید است
0 نفر این پست را پسندیده اند
نظرات و دیدگاه ها

مسئولیت نوشته ها بر عهده نویسندگان آنهاست و انتشار آن به معنی تایید این نظرات نیست.