تصویری در فضای مجازی درباره خرید یکجای ۱۵۰۰ عدد واکسن آنفلوآنزا توسط بهداری مجلس شورای اسلامی منتشر شده که انتقادات زیادی را برانگیخته است.

به گزارش جماران؛ به نقل از فانا، تصویری در فضای مجازی درباره خرید یکجای ۱۵۰۰ عدد واکسن آنفلوآنزا توسط بهداری مجلس شورای اسلامی منتشر شده که انتقادات زیادی را برانگیخته است

از جمله اینکه چرا در شرایطی که هنوز بسیاری از گروه‌های پرخطر در کشور به واکسن آنفلوآنزا دسترسی ندارند، نمایندگان مجلس که باید همواره پیش‌‌مرگ ملت باشند در صف نخست دریافت این واکسن قرار گرفته‌اند، آن‌هم بدون ارائه کارت ملی که مردم باید در هنگام خرید ارائه دهند و همچنین اینکه با توجه به تعداد ۲۹۰ نفری نمایندگان مجلس، علت خرید ۱۵۰۰ واکسن توسط بهداری مجلس چیست؟ با در نظر گرفتن این نکته که قریب به اتفاق نمایندگان مجلس نیز با توجه به شرایط سنی و سلامتی اصولا در اولویت دریافت واکسن آنفلوآنزا نیستند

بد نیست بهداری مجلس در این زمینه شفاف‌سازی کند وگرنه این موضوع نیز مانند "ماجرای خودرو" به اعتماد افکار عمومی نسبت به مجلس آسیب می‌زند.

واکسن آنفولانزا

توضیح وزارت بهداشت درباره تحویل ۱۵۰۰ دوز واکسن آنفلوآنزا برای نمایندگان مجلس

سخنگوی سازمان غذا و دارو درباره توزیع واکسن آنفلوآنزا و اخباری مبنی بر تحویل ۱۵۰۰ دوز از این واکسن برای نمایندگان مجلس، توضیح داد.

دکتر کیانوش جهانپور در این باره به ایسنا گفت: امسال به دلیل احتمال همزمانی شیوع آنفلوآنزا با پاندمی کرونا در فصول سرد سال، وزارت بهداشت از مدتی قبل جهت واردات حدود ۱۶ میلیون دوز واکسن آنفلوآنزا با ارز دولتی اقدام کرده است.

وی افزود: در مرحله اول، یک میلیون و ۵۰۰هزار دوز واکسن جهت استفاده افراد پرخطر و در معرض خطر در مراکز بهداشت تامین شده و این واکسنها به تدریج در حال توزیع در مراکز بهداشتی هستند؛ قاعدتا مراکز بهداشت نهادهای مختلف از جمله مرکز بهداشت مجلس شورای اسلامی نیز ممکن است در این مرحله دریافت کننده واکسن باشند. البته تاکید بر آن است که هرگونه توزیع باید بر اساس پروتکل های ابلاغی باشد و توزیع و تلقیح عام آن به هیچ‌وجه پذیرفتنی نیست.

به گفته سخنگوی سازمان غذا و دارو، امسال تمهیدی صورت گرفته که افراد در گروههای پرخطر و از جمله زنان باردار واکسن را به صورت رایگان از مراکز بهداشت دریافت کنند.

جهانپور ادامه داد: ارز مربوط به خرید مابقی واکسنها نیز تخصیص یافته و سایر محموله های واکسن آنفلوآنزا جهت استفاده سایر افراد و همچنین توزیع در داروخانه ها به تدریج طی روزهای آینده و با تامین ارز و انجام تبادلات بانکی وارد کشور می شوند. این واکسنها با قیمتهای مناسب کمتر از ۵۰ هزارتومان، با اولویت گروه های پرخطر و سالمندان و با ارایه کارت ملی عرضه خواهند شد.

وی همچنین گفت: در صورت افزایش متقاضی واکسن آنفلوآنزا، اقدامات لازم جهت واردات واکسن با ارز نیمایی صورت خواهد گرفت اما به هیچ‌وجه توصیه همگانی مبنی بر واکسیناسیون آنفلوآنزا توصیه نمی شود؛ چنانکه خود بنده واجد شرایط نیستم و از واکسن هم استفاده نخواهم کرد.

 

انتقاد شدید محمود صادقی

نماینده تهران در مجلس دهم نوشت: ‌اختصاص اولین محموله واکسن آنفلوآنزا به مجلس فقط نشانگر توخالی بودن شعارهای نمایندگان مجلس یازدهم نیست؛ بلکه نشانه‌ای از فاصله‌ی نهادینه‌‌شده‌ی حاکمیت از مردم است. محموله‌ی قرص‌های فاوپیراویر را هم محرمانه از چین وارد وارد کردند و عمده‌اش را صرف درمان مقامات و ازما بهتران کردند.

***

واکسن ص

واکنش فرزند شهید باکری

آسیه باکری در حساب توییتری خود عکسی منتشر کرد و نوشت: «جا داره باز یادی کنم از این نامه! وقتی اعلام می کنید واکسن کم هست اولویت بندی می کنید که چه کسانی اول واکسن بزنن، لیست را دوباره تعریف کنید: کودکان زیر۶سال،زنان باردار،افراد بالای ۶۵ سال، مبتلایان به بیماری های قلبی و خودایمنی و مسئولین!»

 

مجلس دریافت واکسن ها را تایید کرد/ مجلس ۱۵۰۰ واکسن آنفلوآنزا را بازگرداند

به گزارش جماران؛ خبرگزاری خانه ملت نوشت: «مجلس شورای اسلامی با توجه به شرایط ویژه امسال در تامین واکسن انفلوآنزا، ۱۵۰۰ واکسنی را که طبق روال سال های گذشته به داروخانه بهارستان تخصیص داده شده بود را به وزارت بهداشت بازگرداند این در حالی است که وزارت بهداشت طی توضیحی این اتفاق را تصمیمی طبق روال طبیعی توزیع واکسن به مراکز بهداشت اعلام کرد.»

خانه‌ملت در ادامه نوشت:

در توضیح سخنگوی سازمان غذا و دارو آمده است: «در مرحله اول، یک میلیون و ۵۰۰هزار دوز واکسن جهت استفاده افراد پرخطر و در معرض خطر در مراکز بهداشت تامین شده و این واکسنها به تدریج در حال توزیع در مراکز بهداشتی هستند؛ قاعدتا مراکز بهداشت نهادهای مختلف از جمله مرکز بهداشت مجلس شورای اسلامی نیز ممکن است در این مرحله دریافت کننده واکسن باشند. البته تاکید بر آن است که هرگونه توزیع باید بر اساس پروتکل های ابلاغی باشد و توزیع و تلقیح عام آن به هیچ‌وجه پذیرفتنی نیست.

در همین رابطه  شهلا میرگلوبیات مدیر کل سلامت مجلس در گفت و گو با خبرنگار خبرگزاری خانه ملت، گفت: تخصیص واکسن آنفولانزا به داروخانه وابسته به مرکز بهداشت مجلس شورای اسلامی مطابق روال سال‌های گذشته  صورت گرفته است که با توجه به نزدیک شدن فصل پاییز و لزوم پیش‌بینی لازم جهت این امر، تعداد 1500 واکسن از سوی سازمان غذا و دارو به داروخانه مجلس شورای اسلامی تخصیص داده شده است.

مدیرکل سلامت مجلس شورای اسلامی، توضیح داد: با اینکه واکسن های تخصیص داده شده به این مرکز بهداشت مشابه دیگر مراکز درمانی صرفا در زمانی که وزارت بهداشت اعلام کند و صرفا مورد استفاده برای افرادی قرار می گرفت که  مطابق با دستورالعمل وزارت بهداشت تعیین می شود علی رغم اینکه روند توزیع گسترده واکسن برای همه مراکز درمانی مشابه آغاز شده است در عین حال مقرر شد بدلیل شرایط خاصی که امسال وجود دارد این 1500واکسن  به سازمان غذا و دارو برای استفاده دیگر مراکز درمانی بازگردانده شود.

وی درباره اظهارات مطرح شده توسط برخی نمایندگان دراین‌باره تاکید کرد: این اظهارات نادرست است و احتمالا از افراد مطلع در این باره پرس و جو نکرده اند.»

انتهای پیام
این مطلب برایم مفید است
5 نفر این پست را پسندیده اند

موضوعات داغ

نظرات و دیدگاه ها

مسئولیت نوشته ها بر عهده نویسندگان آنهاست و انتشار آن به معنی تایید این نظرات نیست.

  • ناشناس

    شعارهای توخالی نمایندگان.

    پاسخ