دبیرکل حزب ایران زمین با بیان اینکه رفتارهایی از جنس رفتار فتاح مایه تأسف و سرافکندگی است، افزود: «دوئل کلامی حدادعادل و فتاح، یک اتفاق دو سر باخت بود».
به گزارش جماران؛ به نقل از ایلنا، دبیرکل حزب ایران زمین گفت: اینکه برخی مسئولان که داعیه تعهد در برابر مردم دارند، گاه با حرفهایی که مطرح میکنند، در میان مردم امید ایجاد کرده و بعد با اظهاراتی مغایر با آن، موجب ناامیدی مردم میشوند، حقیقتاً مایه تاسف و سرافکندگی است.
ابوالقاسم رئوفیان نایب رییس اول جبهه پیشرفت، رفاه و عدالت در خصوص اظهارات اخیر پرویز فتاح و عذرخواهی او به فاصله کوتاهی بعد از آن، گفت: این اتفاق که مسئولان و شخصیتهایی که داعیه امانتداری و تعهد در برابر مردم را دارند، گاه با حرفها و سخنانی که مطرح میکنند، در میان مردم امید ایجاد میکنند اما بعد با اظهاراتی مغایر با آنچه که قبلا گفتهاند موجب ناامیدی مردم میشوند، حقیقتاً مایه تاسف و سرافکندگی است.
وی ادامه داد: رفتارهای این چنینی آسیبهایی برای نظام در پی دارد و هزینهساز است؛ چراکه این افراد در اذهان عمومی کارنامه و سوابقی از مسئولیتهای مختلف دارند که آنها را به نظام متصل میکند، در نتیجه وقتی این افراد در خصوص برخی موضوعاتی که از قبل در افکار عمومی پیرامون آن مسائل شائبههایی وجود دارد، حرفهای را بیان میکنند و به نوعی با سخنان خود بر آن شائبهها صحه میگذارند و بعد از مدت کوتاهی از حرفهای خود عذرخواهی کرده و آن را پس میگیرند، نهتنها برای آن شخص بلکه برای نظام تبعات منفی دارد.
دبیرکل حزب ایران زمین در ادامه با بیان اینکه همه عذرخواهیها را نمیتوان به حساب شجاعت و شهامت افراد گذاشت، تصریح کرد: اگرچه در بسیاری موارد عذرخواهی یک مدیر و مسئول را میتوان به حساب شجاعت او گذاشت اما نمیتوان عذرخواهیها را بر این مبنا تحلیل و قضاوت کرد. برای مثال شخصی مانند آقای فتاح در رسانه ملی حرفهایی را مطرح کرده است و به نوعی آنچه از گذشته در اذهان عمومی وجود داشت را تصدیق کرد، خب حرفها و مباحث این چنینی را نمیتوان به حساب اشتباه گذاشت و بعد هم بخواهد با یک عذرخواهی شهامت خود را نشان دهد.
وی افزود: همه باید بدانند که مردم بهخوبی و با دقت موضوعات، مباحث، اظهارنظرها و اعمال مسئولان را تجزیه و تحلیل میکنند و متوجه این هستند که افراد چگونه چنین مباحثی را مطرح میکنند و بعد به یکباره پشیمان میشوند.
رئوفیان در بخش دیگری از این گفتوگو به سوی دیگر این مساله اشاره کرد و ابراز داشت: سمت دیگر این اتفاق افرادی هستند که امروز متأسفانه با تکیه بر بیتالمال و در قالب خدمت به نظام، خدمت به فرهنگ و خدمت به مردم کارهایی را انجام میدهند که این کارها در موضع تهمت است اما حتی از این موضع تهمت پرهیز نمیکنند و عمل به حدیث نبوی «اتّقوا من مواضع التّهم» را آدم از آنها نمیبیند.
وی ادامه داد: این دیالوگ و یا به عبارتی دوئل کلامی که میان آقایان حدادعادل و فتاح در این قضیه شکل گرفت، یک اتفاق دوسر باخت بود و این باخت متاسفانه به پای نظام نوشته شد. چراکه این دو نفر افرادی هستند که سوابقی در مسئولیتهای نظام داشته و یا دارند که در افکار عمومی منصوب به نظام هستند.
نایب رییس اول جبهه پیشرفت، رفاه و عدالت در ادامه با بیان اینکه هزینه کردن از جایگاه رهبری از سوی افرادی که مورد اعتماد ایشان هستند، اتفاق ناپسندی است، بیان داشت: آقای حدادعادل منصوب به نظام است و اینکه بعد از اظهارات آقای فتاح مطرح کند که این کار با اذن رهبری رقم خورده و برای دفاع از خود از رهبری هزینه کند، برای نظام هزینه و آسیب ایجاد میکند و من متأسفم از اینکه کسانی که مورد وثوق و اعتماد رهبری قرار میگیرند، در چنین موقعیتهایی اینطور برای تبرئه خودشان از جایگاه رهبری هزینه میکنند.
وی گفت: در هر صورت به نظرم این نوع رفتارها و امروز گفتن و فردا پسگرفتن بازتاب خوبی در افکار عمومی ندارد و حداقلِ انتظار مردم از مسئولان این است که حساب شده حرف بزنند، امیدواریم که حداقل مدعیالعموم نسبت به آنچه که از سوی آقای فتاح مطرح شد وارد شده و رسیدگی کند تا مساله برای مردم و اذهان عمومی روشن شود.