صادقی با اشاره به دو رویکرد در جریان اصلاحات برای انتخابات ریاست جمهوری، گفت: رویکرد اول: برای چانه زنی تلاش شود و به هر قیمتی نظر مراجع ذی ربط برای تایید صلاحیتها گرفته شود. رویکرد دوم: اصلاح طلبان وقتی موانع جدی وجود دارد، نباید اصراری برای حضور در قدرت داشته باشند.
به گزارش جماران، محمود صادقی با اشاره به برگزاری جلسات شورای هماهنگی جبهه اصلاحات به صورت مجازی، گفت: در این جلسات مباحثی درباره شورای عالی سیاستگذاری مطرح شده، ولی هنوز به جمع بندی نرسیده است.
او ادامه داد: شورای سیاستگذاری غیرفعال شده و فعالیتهایش به تعلیق درآمده است. جمع قابل توجهی از اصلاح طلبان معتقدند که باید گزارشی از عملکرد شورای عالی ارائه و استعفاهای اخیر بررسی و تعیین تکلیف شده و درباره ادامه کار این شورا تصمیم گیری شود اما با توجه به اینکه عارف خیلی انگیزه ندارد و جلسات به دلیل کرونا برگزار نمیشود، خوش بین نیستم که این اتفاقات رقم بخورد.
این فعال سیاسی با بیان اینکه این انتقاد به اصلاح طلبان وارد است که در آستانه انتخابات ریاست جمهوری دچار انفعال شدهاند، تصریح کرد: با این حال این شرایط بیسابقه نیست. بعد از انتخابات ۹۶ هم مدتی طول کشید تا دوباره اصلاح طلبان فعال شوند، البته اصولگرایان هم برای انتخابات سال بعدی خیلی فعال نیستند، ولی باید هرچه زودتر شورای سیاستگذاری تعیین تکلیف شده و کارها به لحظه آخر موکول نشود.
صادقی با اشاره به اینکه مسأله اصلی اصلاح طلبان برای انتخابات ریاست جمهوری مسأله تایید صلاحیتهاست، تصریح کرد: برخی اصلاح طلبان معتقد هستند که باید در زمینه بررسی صلاحیتها با مراجع ذی ربط وارد رایزنی شد و بعضی معتقد هستند این کار بیفایده است، بنابراین دو رویکرد در جریان اصلاحات وجود دارد. رویکرد اول این است که برای چانه زنی تلاش شود و به هر قیمتی نظر مراجع ذی ربط برای تایید صلاحیت ها گرفته شود. رویکرد دوم این است که اصلاح طلبان وقتی موانع جدی وجود دارد، نباید اصراری برای حضور در قدرت داشته باشند و اصلاحات از بطن جامعه را در اولویت قرار دهند. این دو رویکرد البته هنوز خیلی بروز و ظهور نداشته و حامیان هر رویکرد با زبان بی زبانی و ایما و اشاره در حال مطرح کردن نظرات خود هستند.