پرویز فتاح رئیس بنیاد مستضعفان گفت: «نیروگاههای بنیاد مستضعفان وارد بورس میشود».
به گزارش جماران؛ رئیس بنیاد مستضعفان گفت: بنیاد مستضعفان ۶۰۰۰ میلیارد تومان در نیروگاه خرمآباد سرمایهگذاری میکند.
پرویز فتاح صبح امروز در مراسم افتتاح واحدهای اول و دوم بخش گاز نیروگاه سیکل ترکیبی خرمآباد، اظهار داشت: لرستان زینت نظام است و هیچ وقت هزینهای روی دست نظام نگذاشته بلکه با تقدیم شش هزار و 200 شهید هر کجا نیاز بوده پای کار آمده است.
وی افزود: هر چقدر به این مردم خدمت کنیم کم است، مردمی که با همه نداری خود ساختهاند و همیشه با نجابت خواستههای خود را مطرح کردهاند.
رئیس بنیاد مستضعفان عنوان کرد: مدیریت ما به نحوی شده که در مواقع بحران جهادی کار میکنیم یعنی باید حتما اتفاقی بیفتد تا شاهد این تلاش و پویایی در بین مدیران باشیم درحالیکه هنر ما باید این باشد که در مواقع غیر بحران هم خوب عمل کنیم.
وی تصریح کرد: لرستان یک استان پرظرفیت است ولی نتوانستهایم آن را به یک سطحی از عدالت برسانیم کما اینکه مقام معظم رهبری نیز خطاب به مجلس فرمودند: ما در حاکمیت بر پایه عدالت ضعف داریم و اگر همت داشته باشیم میتوانیم آن را جبران کنیم.
فتاح با بیان اینکه سرمایهگذار این نیروگاه خرمآباد، دولت نیست بلکه بنیاد مستضعفان است، خاطرنشان کرد: افتخار میکنم سال 84 بنده مجوز احداث این نیروگاه را صادر کردم اما به دلایل مختلف اجرا نشد تا امروز که در بنیاد مستضعفان به عنوان سرمایه گذار این طرح وارد عمل شدیم.
وی بیان کرد: رقم این سرمایهگذاری تا امروز دو هزار و 500 میلیارد تومان است که تا پایان سال هزار و 700 میلیارد هم باید به پروژه تزریق کنیم و با احتساب رقم هزار و 800 میلیارد تومانی قرارداد شرکت مفنا میتوان گفت شش هزار میلیارد تومان سرمایهگذاری این نیروگاه است.
رئیس بنیاد مستضعفان گفت: خیلی مهم است که این نیروگاه از زمان افتتاح وارد سیکل ترکیبی شده در حالی که نیروگاههایی در کشور داریم که 20 سال از ساخت آنها میگذرد ولی هنوز در حالت حرارتی باقی ماندهاند.
وی افزود: تمام مراحل کار از مطالعات و طراحی تا نصب و نگهداری این نیروگاه کاملا ایرانی و بومی است و هیچ کارشناس خارجی در آن دخیل نبوده است؛ به نوعی این پروژه تجلی گاه نبوغ مهندسان ایرانی است که باعث افتخار است و تحریم هیچ تاثیری روی کار آنها نداشته است.
فتاح عنوان کرد: در عرصه سازندگی به مطالعات خود ادامه میدهیم تا بتوانیم این استان را در بحث توسعه به عدالت برسانیم همچنین 12 میلیارد تومان در بحث کرونا تزریق شده است.
وی با بیان اینکه 480 نفر در این مجموعه مشغول به کار هستند، بیان کرد: بنا داریم همه نیروگاهها را در بورس عرضه کنیم که این کار را کردهایم تا مردم لرستان در تولید و سود آن سهیم باشند.
رئیس بنیاد مستضعفین گفت: با هماهنگی سپاه و کمیته هماهنگی پنج هزار بسته حمایتی به استان رسیده که به دست مردم نیازمند برسانید.
وی افزود: بنیاد مستضعفان به مردم لرستان اطمینان میدهد که در خدمت آنهاست و ما وظیفه داریم این خدمات را به مردم ارائه دهیم، هیچ منتی هم نیست چون حق مردم است.