آژانس بهداشتی اتحادیه اروپا پنجشنبه شب اعلام کرد: در حال حاضر حدود ۱۰ واکسن «احتمالی»، درحال آزمایش در مراحل پیشرفته در چین، بریتانیا، آلمان و آمریکا هستند.
به گزارش جماران، "مارکو کاوالیری" رییس بخش واکسن آژانس بهداشتی اتحادیه اروپا در یک کنفرانس مطبوعاتی که از طریق ویدیو کنفرانس برگزار شد، افزود: براین باوریم که اگر همه چیز طبق برنامه پیش برود، امکان دارد تا یکسال دیگر واکسن کرونا بتواند مجوز [استفاده] را دریافت کند.
وی افزود: اگر تأثیرگذاری برخی واکسنهای آزمایش شده به اثبات برسد، توسعه واکسن سالها طول میکشد.
کاوالیری با استناد به آزمایشهای بالینی جاری گفت که موفقیت درمان کووید-۱۹ احتمالا پیش از تابستان سال جاری امکان پذیر خواهد بود.
در حال حاضر حدود ۱۰ واکسن «احتمالی»، درحال آزمایش در مراحل پیشرفته در چین، بریتانیا، آلمان و آمریکا هستند.
براساس تازهترین گزارش سازمان جهانی بهداشت ، شمار مبتلایان به ویروس کرونا در سراسر جهان به ۴ میلیون و ۴۸۵ هزار و ۲۰۴ رسیده است که از این تعداد یک میلیون و ۶۸۷ هزار و ۳۱۵ نفر بهبود یافتهاند و حدود ۳۰۰ هزار و ۶۰۴ نفر نیز جان خود را از دست دادهاند.
بیماری جدید کرونا موسوم به کووید-۱۹ از ماه دسامبر سال گذشته میلادی (دی ماه) در استان هوبئی چین شیوع یافت.
علایم این ویروس ۸۰ درصد شبیه به سندرم حاد تنفسی «سارس» بوده و از طریق سرفه و عطسه به دیگران سرایت میکند. در حالی که نخستین علایم ویروس کرونا به تب بالا، گلودرد، سرفه، تنگی نفس و اسهال ظاهر میشود، در مراحل بعدی باعث ذات الریه و نارسایی کلیه شده و در نهایت ممکن است منجر به مرگ فرد شود.