سازمان جهانی بهداشت روز سه شنبه در واکنش به گزارش اخیر در مورد ظهور بیماری کووید ۱۹ در فرانسه زودتر از آنچه که تصور می‌شود را عجیب ندانست و از کشورها خواسته است که درباره سایر موارد مشکوک اولیه تحقیق کنند.

به گزارش جماران، کریستین لیندمایر سخنگوی سازمان جهانی بهداشت با اشاره به گزارش‌های مطرح شده در مورد ابتلای زودتر فرانسه به کرونا در مقایسه با چین گفت: این گزارش تصویری کاملاً جدید به همه چیز خواهد داد. 

لیندمایر افزود: این یافته‌ها به درک بهتر گردش بالقوه ویروس کرونا کمک می‌کند و سایر موارد اولیه می‌توانند پس از آزمایش مجدد نمونه‌ها ظاهر شوند. 

بیماری ناشی از ویروس کرونا که بعداً با نام کووید۱۹ شناخته شد، اولین بار توسط مقامات چینی در ۳۱ دسامبر (۱۰ دی) به سازمان جهانی بهداشت گزارش شد و پیش از این تصور نمی‌شد که تا ژانویه (دی-بهمن) به اروپا شیوع پیدا کرده باشد. 

اما به تازگی یک بیمارستان فرانسوی که نمونه‌های قدیمی از بیماران ذات‌الریه را آزمایش کرده بود، کشف کرد که این بیمارستان توانسته در تاریخ ۲۷ دسامبر سال گذشته (۶ دی ماه) حدود یک ماه پیش از آن که دولت فرانسه اولین مورد ابتلا به کرونا را در این کشور اعلام کند، مردی که به بیماری کووید۱۹ مبتلا بوده را درمان کند. 

سخنگوی سازمان جهانی بهداشت در مورد این گزارش گفت: در حال حاضر هیچ پیشنهادی مبنی بر بروز این ویروس از هر جای دیگری به جز شهر ووهان چین وجود ندارد. تصور می‌شود که پرونده فرانسوی به نوعی با شخصی که در ماه دسامبر از آنجا سفر کرده بود قبل از اینکه ویروس توسط چین شناسایی و یا گزارش شود، ارتباط داشته باشد. 

لیبندمایر همچنین سایر کشورها را تشویق کرد تا سوابق مربوط به ذات الریه با منشا نامشخص در اواخر سال ۲۰۱۹ را بررسی کنند، زیرا این یک "تصویر جدید و واضح تر" از شیوع این بیماری است. 

سخنگوی سازمان جهانی بهداشت در پاسخ به این سؤال که آیا منشأ ویروس (کرونا) در چین است؟ تأکید کرد که کشف این موضوع "واقعاً بسیار مهم است". 

مایک پومپئو وزیر امور خارجه آمریکا ادعا می‌کند که کشور وی شواهدی از وجود ویروس جدید کرونا از آزمایشگاه در ووهان دارد، اگرچه دانشمندان به سازمان جهانی بهداشت وصیه کرده‌اند که منشأ آن از حیوانات است. 

 

انتهای پیام
این مطلب برایم مفید است
2 نفر این پست را پسندیده اند

موضوعات داغ

نظرات و دیدگاه ها

مسئولیت نوشته ها بر عهده نویسندگان آنهاست و انتشار آن به معنی تایید این نظرات نیست.