این سامانه توانایی رفع آلودگی و گندزدایی از تاسیسات پیرامونی در حجم وسیع را دارا بوده و در مدت دو ساعت با مخزن ۲۰۰۰ لیتری قادر به ضدعفونی تا وسعت چند ده کیلومتر است.

به گزارش جماران؛ سامانه دفاع بیولوژیک تاکتیکی قائم نیروی هوایی ارتش با حضور معاون هماهنگ کننده نهاجا در محل سازمان تحقیقات و خود کفایی این نیرو رونمایی و به کارگیری شد.

به گزارش روز پنجشنبه روابط عمومی ارتش، امیر سرتیپ خلبان مهدی هادیان در حاشیه این رونمایی افزود:  این سامانه توانایی رفع آلودگی و گندزدایی از تاسیسات پیرامونی در حجم وسیع را دارا بوده و در مدت دو ساعت با مخزن ۲۰۰۰ لیتری قادر به ضدعفونی تا وسعت چند ده کیلومتر است.

وی ادامه داد: قابلیت رفع آلودگی و ضدعفونی در هر نوبت استفاده با وسعت۸۶۴۰۰ متر مربع، خاصیت رفع آلودگی و گندزدایی از اماکن محیطی، پخش مواد ضدعفونی، رفع آلودگی و گندزدایی به صورت مه‌پاش با قابلیت پرتاب تا ده متر در هر ثانیه به وسعت ۱۲ متر از دیگر توانمندی‌های این سامانه دفاع بیولوژیکی است.

معاون هماهنگ کننده نیروی هوایی ارتش خاطرنشان کرد: سامانه دفاع بیولوژیک تاکتیکی قائم نهاجا به همت متخصصین و کارکنان ولایی سازمان تحقیقات و جهاد خودکفایی نیروی هوایی ارتش جمهوری اسلامی ایران با کار جهادی و در مدت زمان بسیار کوتاه طراحی، تولید و در اختیار یگان های جنگ های نوین و بهداشت و درمان نیروی هوایی قرار گرفت.

انتهای پیام
این مطلب برایم مفید است
0 نفر این پست را پسندیده اند

موضوعات داغ

نظرات و دیدگاه ها

مسئولیت نوشته ها بر عهده نویسندگان آنهاست و انتشار آن به معنی تایید این نظرات نیست.