براساس معاملات امروز بیش از ۶ میلیارد و ۴۰۱ میلیون سهم، حق تقدم و اوراق بهادار به ارزش ۴۷ هزار و ۲۱۵ میلیارد ریال داد و ستد شد.
به گزارش جماران؛ شاخص کل در بازار بورس امروز (یکشنبه) هشت هزار و ۶۳۹ واحد افت داشت که در نهایت این شاخص به رقم ۴۹۴ هزار و ۹۹ واحد رسید.
براساس معاملات امروز بیش از ۶ میلیارد و ۴۰۱ میلیون سهم، حق تقدم و اوراق بهادار به ارزش ۴۷ هزار و ۲۱۵ میلیارد ریال داد و ستد شد.
همچنین شاخص کل (هم وزن) با سه هزار و ۳۴۵ واحد افت به ۱۷۲ هزار و ۳۸۵ واحد و شاخص قیمت (هم وزن) با دو هزار و ۲۲۵ واحد کاهش به ۱۱۴ هزار و ۶۸۹ واحد رسیدند.
شاخص آزاد شناور نیز با ۱۳ هزار و ۸۷۵ واحد کاهش به رقم ۶۲۸ هزار و ۲۳ واحد رسید، شاخص بازار اول ۶ هزار و ۷۸۷ واحد و شاخص بازار دوم ۱۵ هزار و ۳۱۶ واحد کاهش داشتند.
علاوه بر این در بین تمامی نمادها، نماد صنایع پتروشیمی خلیج فارس(فارس) با یک هزار و ۲۹ واحد، گروه مپنا (رمپنا) با ۳۵۷ واحد ملی صنایع مس ایران (فملی) با ۲۴۱ واحد، معدنی و صنعتی گل گهر (کگل) با ۱۴۷ واحد، فروشگاه های زنجیره ای افق کرورش (افق) با ۶۲ واحد، سرمایه گذاری کشاورزی کوثر (زکوثر) با ۵۰ واحد بیشترین تأثیر مثبت را بر شاخص کل داشتند.
در مقابل نماد فولاد مبارکه اصفهان (فولاد) با ۴۵۷ واحد، پتروشیمی پارس (پارس) با ۴۱۴ واحد، سرمایه گذاری غدیر (وغدیر) با ۳۶۲ واحد، کشتیرانی جمهوری اسلامی ایران (حکشتی) با ۳۱۵ واحد و پالایش نفت بندرعباس (شبندر) با ۳۱۳ واحد از جمله گروههایی بودند که افت شاخص بورس را رقم زدند.
برپایه این گزارش، امروز نماد بانک ملت، گلوکوزان، سایپا، بانک تجارت، ایران خودرو، پالایش نفت اصفهان و ملی صنایع مس ایران در گروه نمادهای پربیننده قرار داشتند.
گروه شیمیایی هم در معاملات امروز صدرنشین برترین گروههای صنعت شد و در این گروه ۳۲۵ میلیون و ۸۸۱ هزار برگه سهم به ارزش پنج هزار و ۵۴۵ میلیارد ریال داد و ستد شد.
آخرین وضعیت شاخص فرابورس
شاخص فرابورس نیز نزدیک به ۷۷ واحد کاهش داشت و بر روی کانال ۶ هزار و ۵۰۶ واحد ثابت ماند.
همچنین در این بازار یک میلیارد و ۲۷۴ میلیون برگه سهم به ارزش بیش از ۲۹ هزار و ۲۱۸ میلیارد ریال داد و ستد شد.
بیشترین تاثیر مثبت را در بین تمامی نمادها، نماد پتروشیمی تندگویان (شگویا)، توکاریل (توریل)، سیمان ساوه (ساوه)، سنگ آهن گهرزمین (کگهر) و صنعتی بهپاک (بهپاک) بر شاخص این بازار داشتند.
نماد سهامی پتروشیمی زاگرس (زاگرس)، فرابورس ایران (فرابورس)، صنایع ماشین های اداری ایران (مادیرا)، گروه سرمایه گذاری میراث فرهنگی (سمگا)، پالایش نفت لاوان (شاوان) و گروه توسعه مالی مهر آیندگان (ومهان) هم مانع از رشد بیشتر این شاخص شدند.