سردار حاجی زاده یادآور شد: آمریکاییها پس از اقدام به ترور ناجوانمردانه سردارسلیمانی در آماده باش کامل و ۱۰۰ درصدی قرار داشتند و تا قبل از انجام عملیات ۱۲ فروند هواپیمای بدون سرنشین و تعدادی هواپیمای با سرنشین از پایگاه عین الاسد مراقبت میکردند اما به رغم تمامی این آمادگیها، توانایی انجام هیچ واکنشی را نداشتند.
به گزارش جماران؛ فرمانده نیروی هوافضای سپاه پاسداران انقلاب اسلامی با تاکید براینکه اقدام موشکی سپاه علیه پایگاه متجاوزان امریکایی فصل جدیدی در تحولات منطقه رقم زد، گفت: هرچند خون بهای حاج قاسم سلیمانی اخراج امریکاییها از منطقه است، اما اقدام موشکی آغاز این فرایند بود.
در پی انجام عملیات موفقیتآمیز موشکی "شهید سلیمانی" علیه پایگاه متجاوزان آمریکایی در عین الاسد، سردار سرتیپ پاسدار امیرعلی حاجیزاده فرمانده نیروی هوافضای سپاه در جمع اصحاب رسانه به تشریح فرآیند این عملیات مهم پرداخت.
فرمانده نیروی هوافضای سپاه، ترور حاج قاسم سلیمانی را از بزرگترین خطاهای راهبردی امریکا توصیف و تاکید کرد: به طور قطع این اقدام نابخردانه و ناشی از اوج استیصال و زبونی امریکا برابر جریان مقاومت، مبدا آغاز تحولات بسیار وسیع در منطقه و دنیا خواهد شد.
وی با بیان اینکه گرفتن انتقام خون سردار سلیمانی و دیگر شهدای جبهه مقاومت اقدامی بود که باید انجام میپذیرفت گفت: هرچند به فرموده مقام معظم رهبری انتقام خون این شهدا اخراج امریکاییها از منطقه خواهد بود اما انجام عملیات موشکی نیروی هوافضای سپاه آغاز این فرایند بزرگ بود.
حاجیزاده در ادامه اظهار کرد: عملیاتهای موشکی علیه داعش و تروریستها صرفاً عملیاتهای یک طرفه بود، اما دراین عملیات تقریباً از تهاجم دشمن اطمینان داشتیم و خود را برای انجام سناریوهای مختلفی از جمله جنگی در مقیاس وسیع و گسترده آماده کرده بودیم و به همین واسطه تمامی یگان های ما در بخشهای مختلف آماده بودند تا وارد فازهای بعدی عملیات شویم.
فرمانده نیروی هوافضای سپاه با بیان اینکه در ساعات اولیه پس از ترور سردار سلیمانی پایگاههایی که در این اقدام تروریستی مشارکت داشتند را شناسایی کردیم، اظهار کرد: اولین گزینه ما برای انتقام پایگاه التاجی بود اما در ادامه هدف به پایگاه راهبردی و مهم عینالاسد تغییر یافت.
وی افزود: عین الاسد بزرگترین پایگاه نظامی عراق به عنوان هدف حمله موشکی انتخاب شد و اهداف منتخب با تمرکز بر ضربه زدن به ماشین جنگی و مرکز کنترل و فرماندهی و یگان های پهپادی بالگردی و مجموعه امکانات خط پروازی امریکا در این پایگاه بود.
حاجیزاده با بیان اینکه در طراحی انجام شده یک موج به عنوان موج اول طراحی شد اما در ادامه عملیات با توجه به نحوه اقدام دشمن ممکن بود این اقدام محدود به پایگاههای امریکاییها در عراق یا سایر پایگاهها در منطقه گردد، گفت: عینالاسد بزرگترین و دورترین پایگاه به خاک جمهوری اسلامی ایران بود و ما در این عملیات از موشکهای فاتح ۳۱۳ تا قیام را برای انهدام اهداف از پیش تعیین شده استفاده کردیم.
فرمانده نیروی هوافضای سپاه افزود: هرچند میتوانستیم آسایشگاه و محل استقرار نیروها را هدف قرار دهیم، اما به دنبال کشتن افراد نبودیم بلکه درصدد ضربه زدن به ماشین جنگی و مرکز فرماندهی و کنترل آنها بودیم.
وی در ادامه یادآور شد: آمریکاییها پس از اقدام به ترور ناجوانمردانه سردارسلیمانی در آماده باش کامل و ۱۰۰ درصدی قرار داشتند و تا قبل از انجام عملیات ۱۲ فروند هواپیمای بدون سرنشین و تعدادی هواپیمای با سرنشین از پایگاه عین الاسد مراقبت میکردند اما به رغم تمامی این آمادگیها، توانایی انجام هیچ واکنشی را نداشتند.
حاجیزاده افزود: آمریکاییها همواره در مباحث تبلیغاتی موضوع سپر موشکی و مقابله با پرتابها را مطرح میکردند اما در واقعیت میدانی شاهد غافلگیری محض آنها بودیم
فرمانده نیروی هوافضای سپاه در ادامه با بیان اینکه بعد از عملیات موشکی سپاه علیه پایگاه متجاوزان امریکایی حداقل ۹ سورتی پرواز مجروح به اردن و سرزمینهای اشغالی منتقل شد و تعدادی بالگرد شنوک مجروحان را به بیمارستان امریکا در بغداد منتقل کردند، اظهار کرد: بعد از جنگ جهانی دوم سابقه نداشته که تیری علیه امریکا شلیک شود و کشوری مسئولیت آن را بپذیرد و این اقدام موشکی که در واکنش به ترور ناجوانمردانه سردار سلیمانی و با اجماع جمعی در همه گروه ها و اقشار مردم به صورت دقیق و حساب شده انجام شد برگ جدیدی را در تاریخ تحولات منطقه رقم زد.