سخنگوی کمیسیون حقوقی و قضایی مجلس گفت: به جای اینکه از کولبری و تهلنجی در کردستان یا جنوب دفاع کنیم، دولت را موظف کنیم که کشاورزی را در این مناطق توسعه بدهد، کارخانه تاسیس کند و وام بدهیم برای دامداری، کشاورزی و... تا به درستی شاهد صادرات محصولات و واردات باشیم.
او ادامه داد: به جای اینکه از کولبری و تهلنجی در کردستان یا جنوب دفاع کنیم، دولت را موظف کینم که کشاورزی را در این مناطق توسعه بدهد، کارخانه تاسیس کند و وام بدهیم برای دامداری، کشاورزی و... تا به درستی شاهد صادرات محصولات و واردات باشیم.
این نماینده مجلس تاکید کرد: وقتی کولبری و تهلنجی را قانون میکنیم یعنی قاچاق. از سوی دیگر شاهد قاچاق نفت و حاملهای انرژی هستیم.
نوروزی حجم قاچاق در کشور را اینطور ارزیابی کرد: قبلاً میگفتند حجم قاچاق 20 میلیارد دلار است، اما فکر میکنم در حال حاضر به 12 میلیارد دلار رسیده باشد که همین هم زیاد است و نباید اتفاق بیفتد. اگر میخواهیم به اقتصاد مقاومتی روی بیاوریم و به انقلابمان کمک برسانیم، در مرز و در داخل کشور با وام و تسهیلات ارزانقیمت یعنی با کارمزد نیم درصد تا یک درصد دامداری و کشاورزی و... را فعال کنیم و مملکتمان را نجات دهیم.
او با اشاره به قاچاق از مبادی رسمی تاکید کرد: باید افرادی را در گمرک تعیین میکنیم که خبره و اهل فن باشند. دولت در زمینه مسائلی مانند خودرو و... سعی میکند از رانت و فهم قانونی آن استفاده کند و اقداماتی انجام دهد. من با قاچاق در کل مخالف هستم حتی کولبری. ما باید پول را با کارمزد نیم درصد در اختیار تولیدکنندگان قرار دهیم و زمانی که تولید زیاد شد مالیات معقول بگیریم. در این شرایط مشکل حل میشود.