معاون رییس جمهوری در امور زنان و خانواده به تحریمها و جنگ و تروریسم اقتصادی اشاره کرد و گفت: آمریکا موانع زیادی برای توسعه اقتصادی ایران ایجاد کرده و ما تلاش میکنیم از دوران تحریم، فرصتی برای تقویت نقش زنان در اقتصاد بسازیم و حضور آنها را در اقتصاد دوره تحریم تقویت کنیم.
به گزارش جماران؛ معصومه ابتکار معاون رییس جمهوری در امور زنان و خانواده با بیان اینکه آمریکا موانع زیادی برای توسعه اقتصادی ایران ایجاد کرده است، گفت: ما تلاش میکنیم از دوران تحریم، فرصتی برای تقویت نقش زنان در اقتصاد بسازیم و حضور آنها را در اقتصاد دوره تحریم تقویت کنیم.
به گزارش بامداد جمعه معاونت امور زنان و خانواده ریاست جمهوری، ابتکار در سفر دو روزه اش به تایلند با رئیس کمیته امور زنان مجلس تایلند و اعضای این کمیته ملاقات کرد.
معاون رییس جمهوری در امور زنان و خانواده در این دیدار به اقدامهای جمهوری اسلامی ایران در حوزه زنان اشاره کرد و گفت، تخصیص سهمیه ۳۰ درصدی برای انتصاب مدیران زن و سهم زنان در آموزش عالی ایران از جمله این اقدامات است.
به گفته وی، ۵۶ درصد از دانشجویان دانشگاههای دولتی را زنان تشکیل میدهند، ۲۷ درصد از اعضای هیات علمی دانشگاهها و ۳۷ درصد جامعه پزشکان ایران، زن هستند.
ابتکار همچنین به حمایتهای دولت از سازمانهای مردم نهاد و توانمندسازی آنها اشاره کرد و یادآور شد ۲۷۰۰ سمن فعال در حوزه زنان و خانواده وجود دارد.
ابتکار در ادامه با اشاره به فراکسیون زنان و نیز فراکسیون خانواده در مجلس شورای اسلامی گفت: این فراکسیونها تلاش میکنند تا قوانین حامی زنان و خانواده دنبال شود.
ابتکار در ادامه به تحریمها و جنگ و تروریسم اقتصادی اشاره کرد و گفت: آمریکا موانع زیادی برای توسعه اقتصادی ایران ایجاد کرده و ما تلاش میکنیم از دوران تحریم، فرصتی برای تقویت نقش زنان در اقتصاد بسازیم و حضور آنها را در اقتصاد دوره تحریم تقویت کنیم.
رئیس کمیته مجلس تایلند نیز در این دیدار افزود: ما اعتبار ویژهای برای حمایت و توانمندسازی زنان اختصاص داده و سابقه طولانی برای حمایت از زنان داریم. در حال حاضر ۱۶ درصد از اعضای پارلمان تایلند زن هستند و یک ششم از کمیتههای داخل مجلس نیز ریاستش با زنان است.
وی همچنین تاکید کرد که ممکن است میان کشورها تفاوتهای فرهنگی وجود داشته باشد، اما معتقدیم که فراتر از مسائل تفاوتهای فرهنگی، موضوع زنان موضوعی جهانی است و باید مورد توجه همگان باشد.
ریاست کمیته مجلس تایلند اظهار کرد که من نیز از این فرصت استفاده میکنم. جامعه جهانی باید توجه کند که در چارچوب روابط و قوانین بینالمللی اقدامات خود را انجام دهد. بدون شک همه ما باید برای تقویت و ایجاد صلح در جهان تلاش کنیم.
دو طرف در پایان این ملاقات بر ضرورت تقویت نقش زنان در صلح و امنیت تاکید کردند و معاون رییس جمهوری در امور زنان و خانواده از این کمیته تایلندی که ویژه زنان، جوانان و گروههای سالمند است خواست تا در فرصت مقتضی به ایران سفر و از نزدیک موضوعات مورد توجه طرفین را مبادله کنند.