عضو کمیسیون امنیت ملی مجلس گفت: فشار فزاینده به معیشت مردم نباید ایران را از این سرمایه بیبدیل محروم سازد لذا صدای ناکامی و عصبانیت اقشار مستضعف باید در میان سیاست گذاری نهادهای مختلف حکومت بهتر و بیشتر شنیده شود.
بیاطلاعی مجلس از افزایش قیمت بنزین بدعتی ناشایست علیه پایگاه دموکراسی کشور
نماینده مردم بابل در مجلس شورای اسلامی، تصریح کرد: بر این اساس به عنوان نماینده مردم به عواقب تصمیمات در اتاقهای دربسته و نظریات انتزاعی بدون توجه به واقعیات زندگی مردم به ویژه اقشار آسیبپذریر هشدار میدهم، در همین راستا بیاطلاعی مجلس از چنین تصمیم مهمی بدعتی ناشایست علیه پایگاه دموکراسی در کشور است.
وی ادامه داد: دست اندازی به اقتدار مجلس فارغ از ترکیب نمایندگان، از هر جریان سیاسی که باشند و افزایش ناامیدی و بی اعتمادی مردم قطعا به نفع ایران و جمهوری اسلامی نیست، چرا ظرفیت مجلس و نمایندگان ملت برای پیشبرد کم هزینهتر این تصمیم مهم استفاده نشد و چرا هزینههای تصمیمگیری در کشور به حدی بالا میرود که رهبری معظم مجبور به موضع گیری میشود؟
نجفی خوشرودی افزود: ای کاش دولت و مجلس ماده 39 قانون برنامه ششم توسعه کشور مبنی بر اجازه به دولت به منظور اصلاح قیمت حامل های انرژی با رعایت ملاحظات اجتماعی، اقتصادی، حفظ مزیت نسبی و رقابتی برای صنایع و تولیدات به تدریج تا پایان سال 1400 را عمل میکردند. بدیهی است رایزنی بیشتر دولت برای اجرای این قانون در قالب لوایح بودجه سالانه کشور و همکاری معقولانه مجلس میتوانست مانع از خسارت قابل توجه اجرای ضربتی چنین طرحی شود.
صدای ناکامی و عصبانیت اقشار مستضعف باید بهتر و بیشتر شنیده شود
این نماینده مردم در مجلس شورای اسلامی یادآور شد: در شرایط کنونی اقدامات جبرانی دولت باید پایدار و اطمینان بخش باشد نه مقطعی و مُسکن، زیرا مردم به ویژه اقشار آسیبپذیر سرمایه اجتماعی نظام هستند. به هوش باشیم که فشار فزاینده به معیشت و کسب و کار این اقشار، جمهوری اسلامی ایران را از این سرمایه بیبدیل محروم نسازد. صدای ناکامی و عصبانیت اقشار مستضعف باید در میان سیاست گذاری نهادهای مختلف حکومت بهتر و بیشتر شنیده شود.
وی ادامه داد: آنها نباید خودشان را در چرخه معیوب فقر، فاصله طبقاتی هر چه بیشتر مقبون ببینند، حال که اقتصاد ایران در تنگنا است باید از اعتماد عمومی و سرمایه اجتماعی نظام حفاظت و حمایت شود. از سوی دیگر اعتراض حق مردم است، مردم بالاخره چگونه و کجا باید این حق را اعمال کنند؟ مردم باید هوشیار باشند که آشوب و شرارت برخی، مطالبات به حق آنها را به انحراف نکشاند.
قطع اینترنت راه حل پایدار مشکلات نیست
نجفی خوشرودی در ادامه نطق میان دستور خود قطعی اینترنت در روزهای اخیر را یادآور شد و گفت: قطع اینترنت نه تنها راه پایدار برای حل مشکلات نیست بلکه خود تبعات سیاسی، اقتصادی و اجتماعی دارد. تسریع در برقراری سراسری اینترنت حایز اهمیت و مورد تاکید است.
لزوم حذف ردیفهای بودجه غیرضرور برخی از موسسات
نماینده مردم بابل در مجلس شورای اسلامی، گفت: به زودی لایحه برنامه و بودجه سال 1399 از سوی دولت به مجلس ارایه میشود. همگان میدانید که بودجه انقباضی، سخت و خاصی را باید تصویب کنیم، حال که اصلاح ساختار بودجهریزی مورد توجه است؛ شایسته است در تصمیم شجاعانه و آینده نگرانه و مبتنی بر منافع مردم، ردیفهای بودجه غیرضرور برخی از موسسات که اساسا فعالیت آنها نفع و تاثیری برای مردم و مملکت ندارد به نفع نهادهای عمومی، بخشهای زیرساختی و توسعه عمران کشور کاسته یا حذف شود. به جای سفره و جیب مردم باور کنید درصد قابل توجهی از کسری بودجه با حذف ردیف های مذکور قابل جبران است.
مقامات آمریکا باید پاسخگوی نقض فاحش حقوق بشر باشند
وی رفتار مقامات آمریکا را عجیب و نفرت انگیز خواند و گفت: این افراد در موضعگیریهای مضحک مدعی شدند که در کنار مردم ایران قرار دارند در حالیکه آنها در پیشگاه تاریخ باید به دلیل نقض فاحش و گسترده حقوق بشردوستانه پاسخگو باشند چراکه خود عامل تروریسم اقتصادی علیه ملت ایران هستند. ما اگرچه در خصوص برخی رویکردها و جهتگیریها در سیاست خارجی نقد و نظر داشته باشیم اما اجازه دخالت در امور داخلی خود را به بیگانگان نمیدهیم. در این موضوع همه ایرانیان فارغ از هر مشرب و مذهبی متحد و متفق هستند.
عدم پاسخ به مطالبات مردم مولد چالشهای اساسی اجتماعی و امنیتی
نجفی خوشرودی یادآور شد: تحولات روزهای اخیر نشان داد که عدم پاسخ شایسته و عملی به مطالبات بخش مهمی از مردم به ویژه جوانان و لاینحل ماندن برخی مسائل میتواند مولد چالشهای اساسی اجتماعی و امنیتی باشد. افزایش جمعیت خسته از شرایط بیکاری و مشکلات اقتصادی و تصور آنها مبنی بر فقدان چشم انداز روشن در آینده نزدیک بر خلاف آنچه که مسئولان وعده میدهند و احساس آنها مبنی بر دوگانگی در حرف و عمل مسئولین، شرایط پیچیدهای را به وجود میآورد که مدیریت آن در آینده دشوارتر خواهد شد.
این نماینده مردم در مجلس دهم تاکید کرد: چاره ای باید اندیشید؛ تفاوت و فاصله میان تلقی مردم و حکومت نسبت به آرمان ها و رویکردها در حوزه های مختلف سیاسی، اقتصادی و همچنین فرهنگی و بینالمللی حتما علامت خوبی نیست، نمیتوان سالهای متمادی مردم را به آینده نامعلوم وعده داد. کارآمدی و عملگرایی باید هسته اصلی هر نوع تصمیمگیری، جهتگیری، برنامهریزی و اقدام باشد. مردم رفاه و امنیت و رونق و شکوفایی اقتصادی را توامان میخواهند و خود را با کشورهای دیگر که به مراتب از مواهب خدادای کمتری نسبت به این سرزمین برخوردارند، مقایسه می کنند.
عضو کمیسیون امنیت ملی و سیاست خارجی مجلس شورای اسلامی، تصریح کرد: پس باید طرحی نو در اندازیم و بپذریم در برخی زمینه ها موفق و در برخی زمینه ها ناموفق بودیم. تعصب و تجاهل نورزیم، در روابط خارجی نظام اداری حوزه اقتصادی و غیره باید روشهای جدید به کار بندیم و همه روشها باید در خدمت توسعه کشور و رفاه مردم و اعتلای فرهنگ و معنویت ایرانیان باشد البته که مجلس رشید و آزاده باید پایه اصلی پیشبرد چنین هدف بلندی باشد. عافیت طلبی و فرصت طلبی در این زمینه خیانت به ملک و دین است./