هر سال قطعنامه ای به مجمع عمومی سازمان ملل متحد ارائه می شود که در آن، تحریم های یکجانبه و طولانی مدت آمریکا علیه کوبا محکوم می شود و کشورهای جهان می خواهند که این تحریم ها باید متوقف شود.
به گزارش جماران؛ 187 عضو سازمان ملل متحد با تصویب قطعنامهای در مجمع عمومی این سازمان، بر لزوم توقف تحریمهای یکجانبه و 60 ساله آمریکا علیه کوبا تاکید کردند.
هر سال قطعنامه ای به مجمع عمومی سازمان ملل متحد ارائه می شود که در آن، تحریم های یکجانبه و طولانی مدت آمریکا علیه کوبا محکوم می شود و کشورهای جهان می خواهند که این تحریم ها باید متوقف شود.
بر این اساس در هفتاد و چهارمین مجمع عمومی این سازمان هم قطعنامه مذکور مطرح شد و 187 کشور به آن رای مثبت دادند.
از مجموع 192 عضو سازمان ملل متحد، تنها آمریکا، رژیم صهیونیستی و البته این بار برزیل با قطعنامه مخالفت کردند و اوکراین و کلمبیا که خود نیازمند کمکهای آمریکا هستند، رای ممتنع دادند.
دانی دانون سفیر رژیم صهیونیستی در سازمان ملل متحد با انتشار یادداشتی نوشت: متحدان کسانی هستند که شانه به شانه هم در حمایت از یکدیگر می ایستند. ما مفتخریم که جزو معدود (کشورهایی) هستیم که با آمریکا علیه قطعنامهای که می خواهد به ممنوعیتهای کوبا پایان داده شود، ایستاد.
وی در حالی که به نظر می رسد به اروپاییها و دیگر متحدان آمریکایی که این قطعنامه رای مثبت داده اند، طعنه می زند، اظهار کرد: ما همیشه در کنار آمریکا در جنگیدن برای جهانی بهتر ایستادهایم.
کلی کرافت سفیر آمریکا در سازمان ملل متحد هم در این باره گفت: آمریکا قصور رژیم کوبا در سوء رفتار را نمی پذیرد و نخواهد پذیرفت. باید در اینکه رژیم چه کرده است و چه می کند باید صادق باشیم.
اسحاق آل حبیب معاون نمایندگی جمهوری اسلامی ایران هم در مخالفت با تحریمهای یکجانبه آمریکا علیه مردم کوبا و ایران صحبت کرد و گفت آمریکا برای پشبرد سیاست های سلطه طلبانه خود به تحریم معتاد شده است.
وی تحریمهای یکجانبه آمریکا را بزرگترین تهدید صلح و امنیت بین الملل دانست و درباره اظهارات آمریکاییها در نگرانی برای مردم ایران و کوبا هم گفت ریاکاری آمریکاییها حدی ندارد چرا که نخستین تحریمهای دولت ترامپ علیه هواپیماهای مسافربری بود که به جان و ایمنی مردم و شهروندان عادی ایران ارتباط داشت.