رئیس تشکیلات خودگردان فلسطین گفت: همچنان امیدواریم که به یک کشور مستقل فلسطینی در مرزهای ۱۹۶۷ با مرکزیت قدس شریف دست پیدا کنیم و مسأله آوارگان براساس قوانین بین المللی به صورت عادلانه حل و فصل شود، هرچند این مسأله نیازمند زمان، تلاش زیاد و درایت است.

به گزارش جماران؛ "محمود عباس" رئیس تشکیلات خودگردان فلسطین یکشنبه شب در واکنش به نتایج انتخابات کنست در سرزمین های اشغالی گفت، بنیامین نتانیاهو رهبر حزب لیکود برای فرار از زندان بدنبال ماندن در قدرت و مقام نخست وزیری است.

به گزارش شبکه تلویزیونی "آی ۲۴"، عباس که در نیویورک به سر می برد، افزود: به خاطر پایبندی تشکیلات خودگردان به قوانین بین المللی، جهان اندک اندک توجه خود را به سوی مسأله فلسطین معطوف می کند.

رئیس تشکیلات خودگردان فلسطین درباره روابط این گروه با دستگاه های اطلاعاتی آمریکایی گفت: پس از آن که رئیس جمهوری آمریکا، قدس را به عنوان پایتخت اسرائیل به رسمیت شناخت، تصمیم گرفتیم، تمامی روابط خود با واشنگتن را قطع کنیم، اما به کمک یکدیگر به مبارزه با تروریسم ادامه می دهیم و روابط ما در این زمینه همچنان پابرجاست.

عباس تصریح کرد: از همکاری خود با دستگاه های اطلاعاتی آمریکا خجالت نمی کشیم و روابط ما با این دستگاه ها در مبارزه با تروریسم بسیار خوب است.

وی گفت: همچنان امیدواریم که به یک کشور مستقل فلسطینی در مرزهای ۱۹۶۷ با مرکزیت قدس شریف دست پیدا کنیم و مسأله آوارگان براساس قوانین بین المللی به صورت عادلانه حل و فصل شود، هرچند این مسأله نیازمند زمان، تلاش زیاد و درایت است.

عباس در مورد انتخابات کنست گفت: فهرست مشترک احزاب عربی تنها ۱۳ کرسی بدست آورد و درحالی که میزان مشارکت آنان ۵۸ درصد اعلام شد، اگر میزان رأی گیری به ۷۰ درصد می رسید، ۱۵ یا ۱۶ کرسی بدست می آوردند.

رئیس رژیم صهیونیستی چهارشنبه شب گذشته بار دیگر بنیامین نتانیاهو را که در انتخابات فروردین ماه کنست شکست خورد، مامور تشکیل کابینه کرد.

نتانیاهو حمایت ۵۵ کرسی و  "بنی گانتس" رهبر حزب کاحول لاوان (حزب آبی و سفید) حمایت ۵۴ کرسی کنست این رژیم را کسب کرد. این میزان حمایت برای تشکیل کابینه کافی نیست و نخست وزیر صهیونیست به حداقل ۶۱ کرسی یعنی نصف به اضافه یک برای تشکیل کابینه نیاز دارد.

اکنون نتانیاهو ۲۸ روز فرصت دارد تا دولت جدید را تشکیل دهد. البته امکان تمدید ۱۴ روزه این مدت نیز وجود دارد. در صورت شکست دوباره نتانیاهو در تشکیل کابینه، ریولین احتمالا به گانتس شانس مذاکره با احزاب را برای تشکیل کابینه خواهد داد.

با توجه به این که هیچ یک از احزاب موفق نشدند اکثریت کرسی‌ها را از آن خود کنند، کابینه ائتلافی تشکیل خواهد شد؛ در صورت عدم توافق احزاب برای تشکیل کابینه، انتخابات زودهنگام دیگری برای سومین بار برگزار می شود.

یکی از نگرانی های نتانیاهو در صورتی که نتواند باردیگر نخست وزیر شود، محاکمه در دادگاه به خاطر وجود پرونده های فساد مالی است.

نتانیاهو در چهار پرونده فساد شامل عناوین "۱۰۰۰"، "۲۰۰۰"، "۳۰۰۰"، "۴۰۰۰" متهم به دریافت رشوه، سوء استفاده از قدرت و خیانت است.

نخست وزیر رژیم صهیونیستی در پرونده نخست، متهم است که حدود ۳۰۰ هزار دلار رشوه به عنوان هدیه از سرمایه داران یهودی دریافت کرده است. در پرونده دوم نیز متهم به زد و بند با «ارنون موزس» صاحب امتیاز روزنامه معروف "یدیعوت آحارونوت" است تا پوشش مثبتی از او و فعالیت هایش در این روزنامه منعکس شود و روزنامه خصوصی "اسرائیل هیوم" (اسرائیل امروز) یعنی رقیب یدیعوت آحارونوت توسط دولت زیر فشار قرار گیرد.

پر سر و صداترین پرونده نتانیاهو، پرونده ۳۰۰۰ مربوط به خرید سه زیردریایی از آلمان است و در سال ۱۳۹۵ جنجال زیادی به راه انداخت و برخی نمایندگان کنست (پارلمان) و سیاستمداران اسرائیلی، بشدت از نتانیاهو انتقاد کردند.

پرونده موسوم به ۴۰۰۰ نیز مربوط به زد و بند نخست وزیر رژیم صهیونیستی با مالک شرکت "بزک" که خود صاحب امتیاز پایگاه خبری "واللا" است که بر اساس گزارش دادستانی رژیم اسرائیل، وی در این پرونده متهم به فساد گسترده است.

نتانیاهو در این پرونده متهم است که میلیون ها دلار تسهیلات مالی در اختیار «شاؤول الویچ» مالک این شرکت قرار داده است تا پایگاه خبری واللا، رسانه زیر نظر این شرکت از نخست وزیر و خانواده اش حمایت رسانه ای کند.

انتهای پیام
این مطلب برایم مفید است
0 نفر این پست را پسندیده اند

موضوعات داغ

نظرات و دیدگاه ها

مسئولیت نوشته ها بر عهده نویسندگان آنهاست و انتشار آن به معنی تایید این نظرات نیست.