معاون ریاست جمهوری در امور زنان و خانواده گفت: امیدواریم به گسترش خانوادهها نیز بیشتر توجه شود تا زنان در کنار نقش خانوادگی، نقش اجتماعی خود را نیز ایفا کنند.
به گزارش جماران؛ معصومه ابتکار در حاشیه نشست شورای برنامهریزی و توسعه استان مرکزی در جمع خبرنگاران با بیان اینکه سند ارتقای وضعیت زنان و خانواده تدوین شده است، گفت: از یک سال پیش قرارداد این سند تنظیم و با ظرفیت اساتید و مدیران و استفاده از آماری که از مطالعات پیشین و سرشماری در اختیار بود، تدوین شد و یکی از بهترین سندهایی است که در سطح کشور برای ارتقاء و بهبود وضعیت زنان تدوین شده است.
وی با بیان اینکه همه دستگاههای اجرایی در تدوین آن نقش داشته و در اجرای آن نیز دارای نقش هستند، افزود: اشتغال دختران تحصیل کرده جویای کار، زنان روستایی و استفاده از این ظرفیت برای فعالیتهای کشاورزی و صنایع دستی، آسیبها، خانواده و اهمیت بحث ازدواج در این سند مورد توجه واقع شده است.
ابتکار تصریح کرد: امروز با تصویب و رونمایی این سند باید عملیاتی شدن آن را شاهد باشیم تا شاخصهای عدالت اجتماعی را رصد و پایش کنیم.
وی در خصوص اعلام پستهای مدیریتی واگذار شده به زنان در دستگاههای اجرایی بیان کرد: این پستها به زودی اعلام می شود. برخی از دستگاهها در ارائه کارنامه خود تاخیر داشته اند اما استان مرکزی جزو استانهایی است که انتصابات خوبی داشته است و در سطح استانداری و دستگاههای اجرایی انتصاب زنان توانمند در پستهای مدیریتی را شاهد هستیم. با حضور زنان توانمند در استان شاهد تحولات خوبی در مسائل مختلف خواهیم بود.
معاون ریاست جمهوری در امور زنان و خانواده اضافه کرد: برای مادران دارای فرزندان کمتر از ۶ سال انعطاف ساعت کاری مدنظر است تا در عین شاغل بودن به فرزندان خود رسیدگی کنند و امیدواریم به گسترش خانوادهها نیز بیشتر توجه شود تا زنان در کنار نقش خانوادگی، نقش اجتماعی خود را نیز ایفا کنند.
مرکز خیرساز جامع مداخلات و حمایت اجتماعی بهزیستی استان مرکزی جهت مددکاری زنان و دختران در معرض آسیب با صرف هزینه ۲.۵ میلیارد تومان در ۲ طبقه با حضور ابتکار افتتاح شد.