عضو مجمع محققین گفت: دولت بالاخره با رأی مردم انتخاب شده و هر چند ضعفهایی هم داشته، اما نباید اینگونه صحبت کرد. البته این آقایان اهل تحلیل نیستند، صرفاً با عصبانیت و بدون منطق نصیحت میکنند و انتظار دارند که دستوراتشان اجرا شود.
به گزارش جماران؛ یک عضو مجمع محققین و مدرسین حوزه علمیه قم در واکنش به انتقادات تند آیتالله یزدی از رئیسجمهوری، میگوید: آقایانی که الان با هیاهو درباره دولت صحبت میکنند، خودشان مانع کار دولت بودهاند و این نوع صحبت کردن یعنی ما بالاتر از رهبر و قان ون هستیم.
حجتالاسلام محمدتقی فاضل میبدی، عضو مجمع محققین و مدرسین حوزه علمیه قم با بیان اینکه «معتقد است عملکرد دولت دوازدهم قابل نقد است و مشکلاتی داشته است»، میگوید: دولت بهتر میتوانست عمل کند، اما باید عواملی هم که برای دولت مشکل ایجاد کرده و نگذاشتند دولت کارش را جلو ببرد، ببینیم. مانند مشکلاتی که برای برجام و مذاکرات و ... ایجاد کردند و چوب لای چرخ دولت گذاشتند.
این عضو مجمع مدرسین حوزه علمیه قم همچنین معتقد است این نوع برخوردها با دولت اصلاً درست نیست. در حالی که دولت بالاخره با رأی مردم انتخاب شده و هر چند ضعفهایی هم داشته، اما نباید اینگونه صحبت کرد. البته این آقایان اهل تحلیل نیستند، صرفاً با عصبانیت و بدون منطق نصیحت میکنند و انتظار دارند که دستوراتشان اجرا شود. این چه برخوردی است که به دولت میگویند برو کنار؟ این نوع از صحبت، یعنی دستور دادن.
او همچنین ادامه میدهد: این نوع از دستور دادن به رئیس جمهوری مملکت یعنی استبداد؛ اما مگر مملکت قانون ندارد؟
فاضل میبدی همچنین تصریح میکند که رهبری هیچوقت اینگونه صحبت نکردهاند. این نوع صحبت کردن، یعنی ما بالاتر از رهبر و قانون هستیم.
او در ادامه همچنین اضافه میکند: آقای یزدی مانند امام جمعه مشهد عمل میکند. امام جمعه مشهد هم قبلتر، موارد ناشایستی به رئیس جمهوری نسبت دادند و گفتند: اینکه آقای روحانی، صد دقیقه با رئیس جمهوری فرانسه صحبت کرده است، کلاهبرداری است. این نوع برخوردها توهین به رئیس قوه مجریه کشور است و همیشه مانع از پیشرفت کشور شده است.
آیتالله محمد یزدی رئیس جامعه مدرسین و عضو فقهای شورای نگهبان یکشنبه هفته گذشته در دیدار با مسئولان مرکز بسیج اساتید و نخبگان حوزه علمیه قم: چطور کسی که تنفیذ ولایت را دارد، جرأت کرده و کارهای خلاف امر رهبری را میکند؛ مثل مخالفت درباره فضای مجازی و... اگر نمیتوانی مملکت را اداره کنی، برو کنار. این برو کنار را چه کسی باید بگوید؛ در درجه اول حوزه باید بگوید. بعد از نظر قانونی باید دیوان عالی قضایی بگوید. بعدش هم مجلس بگوید ولی متأسفانه میبینیم مجلس هم وضعیت دیگری دارد!