خطیب نماز جمعه مشهد مقدس گفت: یکی از نخبگان سیاسی ژاپن گفت که ایران غروری دارد که ما در ژاپن باختهایم. رهبر قدرتمند ایران حسرت برانگیز است. یعنی ما ژاپنیها که کلید اقتصاد دنیا را داریم و در اوج ثروت هستیم؛ ما حسرت میخوریم چرا رهبری مثل رهبر ایران نداریم و میگوید سفر آبه به تهران جمعیت ژاپن را با یک رهبر مقتدر آشنا کرد.
به گزارش جماران؛ امام جمعه مشهد مقدس گفت: خط حرکتی ما هم در عرصههای علمی، سیاسی و اقتصادی بایستی مقاومت فعال باشد. یعنی ضمن مقاومت اینطور نباشد که ما کمبودها را تحمل میکنیم. این مقاومت غیر فعال است . ما ضمن مقاومت بایستی در خط مقتدرسازی خودمان و نابودی دشمن و خنثی کردن توطئههای دشمن حداکثر فعالیت را در همه عرصهها نشان دهیم.
حجتالاسلام سیداحمد علمالهدی در خطبه دوم نماز جمعه این هفته حرم رضوی با بزرگداشت سالروز شهادت دکتر مصطفی چمران گفت: شخصیت دکتر مصطفی چمران دوبعدی بود. بعد اول از عبودیت پروردگار، عشق خالص و دلدادگی به وجود مقدس امام زمان بود و این بعد اول شخصیت دکتر چمران بود. در بعددوم شخصیتش، چمران یک نماد انقلابی در نمایش دادن مقاومت فعال بود.
وی ادامه داد: مقاومت فعال یعنی اگر ما بخواهیم مجموعه فداکاریهای ایشان را در جریان جنگ پاوه و سرنگونی گروههای الحادی در نظر بگیریم؛ حرکتهای دلاورمردانه آن سردار عزیز را در جنگ های نامنظم تحلیل کنیم، اگر بخواهیم یک عنوان تام و کامل یا یک تابلوی شفاف برای شخصیت انقلابی او مشخص کنیم آن تابلو، تابلوی مقاومت فعال بود. این یعنی تنها این نبود که مقاومت کند بلکه در سرکوبی دشمن فعالیت میکرد.
وی افزود: مساله مقاومت فعال این الگوی مقام رهبری در بیانیه گام دوم انقلاب است. خط حرکتی ما هم در عرصههای علمی، سیاسی و اقتصادی بایستی مقاومت فعال باشد. یعنی ضمن مقاومت اینطور نباشد که ما کمبودها را تحمل میکنیم. این مقاومت غیر فعال است . ما ضمن مقاومت بایستی در خط مقتدرسازی خودمان و نابودی دشمن و خنثی کردن توطئههای دشمن حداکثر فعالیت را در همه عرصهها نشان دهیم.
نماینده ولی فقیه در استان خراسان رضوی گفت: آنچه در دیدار اخیر رهبری با نخستوزیر ژاپن ارائه شد این بود که در برابر فشار حداکثری و مظالم آمریکا برخورد رهبر و ژست دلاورمردانه ایشان ثابت کننده این حقیقت بود که ما در مقابل همه اینها مقاومت فعال داریم.
وی با اشاره به دیدار رهبر انقلاب با نخستوزیر ژاپن گفت: در این مورد دو مساله وجود دارد که قابل توجه است. مطلب اول اینکه بعد از این ملاقات، واشنگتن پست، روزنامه معروف و رند آمریکایی در توصیف موضع عزتمندانه رهبری نوشت این جمله رهبر ایران که گفتند من ترامپ را شایسته ترامپ نمیدانم و ما با آمریکا مذاکره نخواهیم کرد؛ بازتاب سخنان آیتالله خمینی است که گفت «آمریکا هیچ غلطی نمی تواند کند».
وی ادامه داد: این رسانه آمریکایی می نویسد چهل سال پیش امام گفت آمریکا غلطی نمی تواند کند و بعد چهل سال همین فرمایش را در سخنان رهبر انقلاب میتوان شنید. میگوید این جمله رهبر انقلاب بازتاب امام است. یعنی امام از چهل سال قبل در این سیما، در این صدای رهبری، در این قیافه و این شکل زنده است. این حرف واشنگتن پست است. امروز مردم دنیا فهمیدند حرف امام در چهل سال گذشته درست بود.
خطیب نماز جمعه مشهد مقدس گفت: مطلب دوم اینکه بعد از این ملاقات یکی از نخبگان سیاسی ژاپن گفت که ایران غروری دارد که ما در ژاپن باختهایم. رهبر قدرتمند ایران حسرت برانگیز است. یعنی ما ژاپنیها که کلید اقتصاد دنیا را داریم و در اوج ثروت هستیم؛ ما حسرت میخوریم چرا رهبری مثل رهبر ایران نداریم و میگوید سفر آبه به تهران جمعیت ژاپن را با یک رهبر مقتدر آشنا کرد.
وی ادامه داد: ژاپن کشوری است که آمریکا در جنگ جهانی دوم دو بمب هیدروژنی را در دو شهر این کشور آزمایش کرد و دهها هزار ژاپنی را خاکستر کرد و در طول این هفتاد سال در برابر جنایت آمریکا مردم ژاپن با همه قدرت اقتصادی اسیر دست آمریکا هستند. آمریکا بعد آن آدمکشی در این کشور پایگاه نظامی درست کرده است. لذا می گویند ما ژاپنیها حسرت رهبری ایران را میخوریم.
وی افزود: کسانی که میگویند نظام جمهوری اسلامی کارآمد نبوده؛ چهل سال این نظام در مقابل قدرت دنیا و استکبار جهانی کارش به اینجا رسیده که آمریکا را ذلیل کند و کشور ایدهآل شما حسرت رهبر ایران را میخورند.
علمالهدی گفت: دیروز رزمندگان ما پهباد آمریکایی را هدف قرار دادند. زدن پهباد مهم نیست. عکسالعمل آمریکاییها مهم است. اول رئیس جمهور آمریکا شاخ و شانه کشید و بعد بلافاصله حرفش را عوض کرد و گفت شاید ایرانی ها اشتباهی این پهباد را زدهاند. ترامپ عرضه ندارد عکسالعمل نشان دهد.