رئیس دفتر سیاسی حماس اعلام کرد، رژیم صهیونیستی در جنگ دو روزه اخیر پس از اینکه حملات هدفمند مقاومت را دید درخواست آتش‌بس کرد.

 «اسماعیل هنیه» رئیس دفتر سیاسی حماس اعلام کرد، در جنگ دو روزه هفته گذشته، طرفی که ابتدا درخواست آتش‌بس کرد رژیم صهیونیستی بود.

بر اساس گزارش «قدس‌پرس»، هنیه در سخنان سه‌شنبه (دیروز) خود در مجلس قانونگذاری فلسطین به مناسبت هفتاد و یکمین سالگرد «یوم النکبه» (روز مصیبت / سالروز اشغال فلسطین) گفت: در آغاز حمله، (رژیم) اشغالگر تعامل با میانجی‌ها برای آتش‌بس را رد کرد اما پس از ضربات قدرتمند، هدفمند و متنوع مقاومت فلسطین، (این رژیم) زمانی را برای آتش بس تعیین کرد.

هنیه در ادامه تأکید کرد، این جنبش اقدامات آمریکا در هدف قرار دادن هر یک از طیف‌های امت اسلامی مخالف با سیاست‌های این کشور (آمریکا) را مردود می‌داند.

رئیس دفتر سیاسی حماس اعلام کرد، ملت فلسطین بر حق بازگشت، مقاومت و وحدت ملی خود اصرار دارد و علیرغم گذشت 71 سال از یوم‌النکبه، نسل چهارم در خارج از فلسطین همچنان پرچم فلسطین را به دست می‌گیرد و نشست‌هایی برای بازگشت به سرزمینش برگزار می‌کند.

هنیه بر ضرورت توقف عادی‌سازی روابط با رژیم اشغالگر صهیونیستی تأکید کرد و مقابله با این عادی‌سازی و نیز تحریم دولت رژیم صهیونیستی را ستود.

رئیس دفتر سیاسی حماس سپس گفت، مقاومت فلسطین به کار خود برای آزادسازی اسرا از رندان‌های رژیم صهیونیستی ادامه خواهد داد.

پاسخ دبیرکل جهاد اسلامی به اظهارات نماینده قطر

«محمد العمادی» نماینده قطر در امور بازسازی غزه هفته جاری از گذرگاه بیت‌حانون وارد نوار غزه شد و با برخی مقامات گروه‌های مقاومت فلسطینی از جمله اسماعیل هنیه دیدار کرد.

بر اساس گزارش «دنیا الوطن»، وی به همراه معاونش «خالد الحردان» صبح امروز به قطر بازگشت. العمادی در نشست خبری دیشب خود اظهارات تندی در اشاره به جنبش جهاد اسلامی فلسطین مطرح کرد.

او گفت: پیش‌بینی می‌شد آتش‌بس به روند سابق خود ادامه داشته باشد و دو طرف (حماس و تل‌آویو) خواهان تنش اخیر (جنگ دو روزه) نبودند اما یکی از گروه‌ها (جهاد اسلامی) مشکلی در مرزها به وجود آورد؛ طرف‌های اصلی یعنی حماس و اسرائیل خواستار آرامش بودند.

«زیاد النخاله» دبیرکل جهاد اسلامی در واکنش به این اظهارات، ضمن تأکید بر حق مقاومت ملت فلسطین افزود: ما در جهاد اسلامی به هیچ وجه این اظهارات غیرمسئولانه نماینده قطر را نمی‌پذیریم و وی باید بابت این مداخله عذرخواهی کند.
النخاله ادامه داد: ما از قطر به خاطر کمک‌های انسانی به نوار غزه ممنونیم اما این اظهارات نماینده قطر را که از مأموریت انسانی وی عبور کرده، نمی‌پذیریم.

صبح روز شنبه (۱۴ اردیبهشت/۴ می) بود که رژیم صهیونیستی به مناطقی در نوار غزه حمله کرد و مقاومت با شلیک چندین راکت پاسخ داد؛ اما این اتفاق «موقت» نبود و لحظه به لحظه بر حجم تنش‌ها میان نوار غزه و رژیم صهیونیستی افزوده شد.

حملات رژیم صهیونیستی به نوار غزه در روز و شب یکشنبه (۱۵ اردیبهشت/۵ می) نیز ادامه پیدا کرد و مقاومت نیز با شلیک راکت و موشک قاطعانه پاسخ داد. سرانجام با وساطت مصر و قطر و سازمان ملل دوشنبه (۱۶ اردیبهشت/۶ می) آتش‌بس در نوار غزه برقرار شد و آرامش این منطقه را فرا گرفت

 

انتهای پیام
این مطلب برایم مفید است
0 نفر این پست را پسندیده اند

موضوعات داغ

نظرات و دیدگاه ها

مسئولیت نوشته ها بر عهده نویسندگان آنهاست و انتشار آن به معنی تایید این نظرات نیست.